Mass registrations
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Mass registrations
Και με τις διαγραφές, όταν αρχίσουν, θα έχω σίγουρα σχέση! 
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Αν περιμένετε να πάρετε ποτέ ψήφο από πολίτες "κύριοι" πειρατές με την μυστικοπάθεια που σας διακρίνει, να μου σφυρίξετε κλέφτικα!
Αυτή την στιγμή κρίνεστε, και εσείς αντί να απαντήσετε σοβαρά, νιαουρίζετε.
Αυτή την στιγμή κρίνεστε, και εσείς αντί να απαντήσετε σοβαρά, νιαουρίζετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enros την 01 Φεβ 2013, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
baskin
Ρε εσύ δεν είσαι ο υπέρμαχος της ανωνυμίας;enros έγραψε:αν περιμένετε να πάρετε ποτέ ψήφο από πολίτες "κύριοι" πειρατές με την μυστικοπάθεια που σας διακρίνει, να μου σφυρίξετε κλέφτικα!
Φυσικά και είμαι. Αλλά η ανωνυμία στην ψήφο ξεκινάει από μια συνεδρίαση όπου παρίστανται πραγματικά άτομα που βλέπει ο ένας τον άλλο.baskin έγραψε:Ρε εσύ δεν είσαι ο υπέρμαχος της ανωνυμίας;enros έγραψε:αν περιμένετε να πάρετε ποτέ ψήφο από πολίτες "κύριοι" πειρατές με την μυστικοπάθεια που σας διακρίνει, να μου σφυρίξετε κλέφτικα!
Δεν ξεκινάει η ανωνυμία στην ψήφο από τρολλ ή χειραγωγούμενες μαϊμούδες που γράφεις εσύ σε μια βάση δεδομένων κατά βούληση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enros την 01 Φεβ 2013, 00:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
baskin
Αφού οι τρεις έχουν επιβεβαιωθεί και εκεί εμπλέκονται άλλοι (όχι εγώ), με ταυτότητες και γνήσιο της υπογραφής και κατάθεση χρημάτων. Τι μου τσαμπουνάς για βάσεις δεδομένων;
baskin έγραψε:Αφού οι τρεις έχουν επιβεβαιωθεί και εκεί εμπλέκονται άλλοι (όχι εγώ), με ταυτότητες και γνήσιο της υπογραφής και κατάθεση χρημάτων. Τι μου τσαμπουνάς για βάσεις δεδομένων;
Και αλήθεια, πως γνωρίζω εγώ, ο απλός πειρατής μέλος του κόμματος ότι οι τρεις συγκεκριμένες μαϊμούδες είναι όντως πραγματικά πρόσωπα;
Τι θα πει "έχουν επιβεβαιωθεί και εκεί εμπλέκονται άλλοι (όχι εγώ), με ταυτότητες και γνήσιο της υπογραφής και κατάθεση χρημάτων. "
Για πόσο βλάκες μας περνάς;
Από ποιόν έχουν επιβεβαιωθεί; Ποιοί άλλοι εμπλέκονται; Είναι σίγουρα σωστό το γνήσιο της υπογραφής; Όντως έδειξαν ταυτότητες;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enros την 01 Φεβ 2013, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
baskin
Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορεί να σου απαντήσει η Δ.Ε. και ο υπεύθυνος οικονομικών.
αμήν!baskin έγραψε:Εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορεί να σου απαντήσει η Δ.Ε. και ο υπεύθυνος οικονομικών.
πως να με βοηθήσεις, αφού είσαι και εσύ πιστός!
και ως πιστός, είσαι τυφλωμένος και δεν βλέπεις το αυτονόητο.
Ότι με πρόφαση τα προσωπικά δεδομένα, είναι πιθανό να έχει στηθεί ένα ολόκληρο σύστημα φαντασμάτων και μαϊμούδων.
Κανείς δεν ερευνά αυτή την πιθανότητα, κανείς δεν προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο με ζωντανές συναντήσεις.
Όλοι πιστεύουν στα τυφλά.
-
baskin
Έχω εμπιστοσύνη σε έναν που έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και αυτό μου φτάνει (για τώρα) και όπως είπα βαριέμαι τα φαντάσματα.
Το δυστύχημα δεν είναι ότι εσύ έχεις εμπιστοσύνη σε έναν μόνο που έχει αποκλειστική πρόσβαση σε τέτοιου είδους δεδομένα.baskin έγραψε:Έχω εμπιστοσύνη σε έναν που έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και αυτό μου φτάνει (για τώρα) και όπως είπα βαριέμαι τα φαντάσματα.
Αν είχες μόνο εσύ αυτές τις απόψεις περί απόλυτης εμπιστοσύνης σε έναν, θα γελάγαμε όλοι οι πολίτες με την αφέλειά σου.
Το δυστύχημα είναι ότι σε αυτό τον κατήφορο, σε αυτή την απόλυτη μοναρχία του ενός που προπαγανδίζεις, έχεις καταφέρει να σε ακολουθούν και τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος.