Mass registrations
-
adrian
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Mass registrations
συζητιουνται σε δημοσια καναλια του κομματος.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
SilindeElendil
pappasadrian έγραψε:οκ, αρα ειμαστε στο #5 απο το αρχικο μου ποστbaskin έγραψε:Βεβαίως και υπάρχει, αλλά μέχρι κάποιος να αποδείξει κάτι, οι συνωμοσίες πάνε στην χαλαρή. Δεν μπορούμε με εικασίες να κάνουμε συζήτηση. Υπάρχουν κάποιες εγγραφές στο κόμμα και κάποιες εγγραφές στο forum που ακολουθούν κάποιο pattern. Πέραν αυτού οτιδήποτε άλλο είναι εικασία.pappasadrian έγραψε:δηλαδη δεν υπαρχει προβλημα με τα μελη-υποχειρια? ετσι for our information..
τυχαιο.
δεκτον.
Τυχαιο οτι εγιναν σε "συσταδες" οι εγγραφες, με διαφορα λεπτων μεταξυ τους. Όπως επισης τυχαιο οτι εχουν το ιδιο pattern στα nickname και τα email εγγραφης. Οπως επισης τυχαιο οτι η καθε συσταδα εχουν εγγραφει απο την ιδια IP. Οπως επισης τυχαιο οτι οι 3 της πρωτης συσταδας ειναι ολοι μελη επιβεβαιωμενα, εφτιαξαν λογαριασμο στο liquid, παλι συγχρονισμενα, και εχουν δωσει αναθεση ενος συγκεκριμενου τομεα (του ιδιου και οι 3), στο ιδιο προσωπο.
δεκτον και αυτο ως τυχαιο. εχω δει και πιο παρανοικα αντιστοιχα σεναρια..
Η απουσια σου μακρυα απο το κομμα εχει σοβαρες επιπτωσεις στην πνευματικη σου υγεια.Μπορει να φταιει βεβαια και η νοσος του Ευρωβουλευτη
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
χμμμ....αυτό να το θεωρήσω στοιχείο στην υπόθεση που έμμεσα δηλώνει την προέλευση των εγγεγραμμένων;SilindeElendil έγραψε:.... η νοσος του Ευρωβουλευτη
Σε ποια δημόσια κανάλια του κόμματος και ποιος είναι αυτός που τα συζητάει;pappasadrian έγραψε:συζητιουνται σε δημοσια καναλια του κομματος.
Είναι κάποιο επιβεβαιωμένο μέλος της IT, ή μήπως είναι καμιά μαϊμού;
Αν είναι επιβεβαιωμένο μέλος, ποιος είναι;
-
mankasp
Oxienros έγραψε:χμμμ....αυτό να το θεωρήσω στοιχείο στην υπόθεση που έμμεσα δηλώνει την προέλευση των εγγεγραμμένων;SilindeElendil έγραψε:.... η νοσος του Ευρωβουλευτη
https://twitter.com/e_kastrinakis
Και εσύ που το ξέρεις και απαντάς "όχι";mankasp έγραψε:Oxienros έγραψε:χμμμ....αυτό να το θεωρήσω στοιχείο στην υπόθεση που έμμεσα δηλώνει την προέλευση των εγγεγραμμένων;SilindeElendil έγραψε:.... η νοσος του Ευρωβουλευτη
Προφανώς κάτι ξέρεις, και δεν μας το λες.
Σε ποιόν έχουν δώσει ανάθεση;enros έγραψε:pappasadrian έγραψε: και εχουν δωσει αναθεση ενος συγκεκριμενου τομεα (του ιδιου και οι 3), στο ιδιο προσωπο.
Η ανάθεση από όσο ξέρω έχει αποφασιστεί να είναι φανερή, και δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων σε αυτή.
-
baskin
Εγώ είδα τις ip με τις οποίες έγινα οι εγγραφές στο forum και συζητήθηκε στο irc κανάλι του κόμματος με άλλα μέλη. Πρόσβαση σε άλλο δεδομένο δεν υπάρχει (εγώ δεν έχω τουλάχιστον...).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
mankasp
Έχω 2 ακόμα στοιχεία. Το ενα ειναι στο φορουμ προσβάσιμο απο όλους
https://twitter.com/e_kastrinakis
ε ποίο είναι, πέστο.mankasp έγραψε:Έχω 2 ακόμα στοιχεία. Το ενα ειναι στο φορουμ προσβάσιμο απο όλους