Mass registrations

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Mass registrations

Δημοσίευση από baskin »

Σου είπα μπορεί να αστόχησε. Δεν νομίζω οι "ζηλωτές-φασίστες" να είναι χειραγωγούμενοι... ;)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
enros

Δημοσίευση από enros »

baskin έγραψε:Σου είπα μπορεί να αστόχησε. Δεν νομίζω οι "ζηλωτές-φασίστες" να είναι χειραγωγούμενοι... ;)
Καταρχήν κανείς δεν είπε ότι οι "ζηλωτές-φασίστες" είναι και χειραγωγούμενοι, αν και εξαρτάται και από το πως το εννοείς το χειραγωγούμενοι. Ιδεολογικοί σύντροφοι είναι οι "ζηλωτές-φασίστες", και αυτό που τους χειραγωγεί καταρχήν είναι η ιδεολογία τους.

Από εκεί και πέρα, όσοι έχουν και το ίδιο pattern στο όνομα τους και στο gmail , είναι προφανές πια ότι αυτοί είναι και ζηλωτές φασίστες και χειραγωγούμενοι , αφού κατά την προσφιλή συνήθεια των χειραγωγούμενων φασιστών που δέχονται εντολές, φοράνε και την ίδια "Στολή".

Το μόνο που κατάφερε ο pappasadrian με την δημοσιοποίηση αυτού του θρεντ, είναι να τους κάνει να αλλάξουν Pattern, για να μην γίνοται αντιληπτοί από εδώ και μπρος. Τα φαντάσματα και οι μαϊμούδες αντιμετωπίζονται μόνο αν η παροχή δικαιώματος ηλεκτρονικής ψήφου δίνεται σε ζωντανές συναντήσεις (όπου όλοι βλέπουν όλους) , κάτι που οι πειρατές (κάτω από την "καθοδήγηση" των ζηλωτών-φασιστών) συστηματικά αποφεύγουν να κάνουν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

Να απαντήσω εδώ,έχω ενεργοποιήσει μόνο 2 λογαριασμούς (+1 το δικό μου -mesitiko-)=3

Ο ένας αφορά την σύζυγο (Νέα_Υόρκη) και γράφει ελάχιστα,μάλιστα στο liquid ενεργοποιήθηκε μόλις προχθές και σε θέματα ΙΤ έδωσε ανάθεση (ντρέπομαι Βασίλη :oops: laskaris_vasilis) στον baskin .....και όχι σε μένα (αιτία διαζυγίου !!)

Ο άλλος αφορά μη μέλος ακόμα του κόμματος (τις προσεχείς μέρες θα ολοκληρώσει την εγγραφή της ) το οποίο είναι ψηφιακά "αναλφάβητο" και ζήτησε βοήθεια. Πράγματι είναι της μορφής (Nancy_D) για το λόγο ότι το επιθυμητό (σκέτο Nancy) ήταν ήδη κατειλημμένο από τις 19/1/2012 (εδώ και ένα χρόνο δλδ...χωρίς όμως αναρτήσεις...μηδέν) και δεν μου το επέτρεπε το σύστημα,γι'αυτό προσθέσαμε το αρχικό του επωνύμου της.

Αλλά πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο (ακολουθήστε το προφίλ της στο facebook,το αναφέρει στην υπογραφή της)

Επίσης να συμπληρώσω ότι ο zio_donnie και μερικά άλλα μέλη την ξέρουν καιρό.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη που έχω εγγράψει στο κόμμα δεν έχουν καν εγγραφεί στο forum (μία εξ αυτών ήταν και η υποψήφια στην Αρκαδία στις εκλογές του Ιουνίου)

Για τα άλλα nickname με την ίδια μορφή (μπάμπης_Β...λάκης_Χ....τάκης_Ψ).......κοιτάξτε δίπλα σας....είναι οι σκιές σας !!! :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Voyager-1 την 31 Ιαν 2013, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

baskin έγραψε:Μπορεί απλά να αστόχησε...
Λες αυτή η αστοχία να είναι η αιτία που θέλει ο Σίμος να γράφουμε στις ψηφοφορίες
Α.
Β.
Γ.
Δ.
Για να μη μπερδέυονται?

Υ.σ.
Και το δικό μου email είναι έτσι [email protected] !!!
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
enros

Δημοσίευση από enros »

-mesitiko- έγραψε:
Ο άλλος αφορά μη μέλος ακόμα του κόμματος (τις προσεχείς μέρες θα ολοκληρώσει την εγγραφή της ) το οποίο είναι ψηφιακά "αναλφάβητο" και ζήτησε βοήθεια. Πράγματι είναι της μορφής (Nancy_D) για το λόγο ότι το επιθυμητό (σκέτο Nancy) ήταν ήδη κατειλημμένο από τις 19/1/2012 (εδώ και ένα χρόνο δλδ...χωρίς όμως αναρτήσεις...μηδέν) και δεν μου το επέτρεπε το σύστημα,γι'αυτό προσθέσαμε το αρχικό του επωνύμου της.
το pattern είναι Nancy-D, όχι Nancy_D.
enros

Δημοσίευση από enros »

James έγραψε: Και το δικό μου email είναι έτσι jamesppgr@γιμειλ !!!
Το pattern είναι james.ppgr@γιμειλ και όχι jamesppgr@γιμειλ
enros

Δημοσίευση από enros »

-mesitiko- έγραψε:Να απαντήσω εδώ,έχω ενεργοποιήσει μόνο 2 λογαριασμούς (+1 το δικό μου -mesitiko-)=3

Ο ένας αφορά την σύζυγο (Νέα_Υόρκη) και γράφει ελάχιστα,μάλιστα στο liquid ενεργοποιήθηκε μόλις προχθές και σε θέματα ΙΤ έδωσε ανάθεση (ντρέπομαι Βασίλη :oops: laskaris_vasilis) στον baskin .....και όχι σε μένα (αιτία διαζυγίου !!)

Σε κρίσιμες ψηφοφορίες όμως, ξέρει να παίρνει γραμμή η Νέα_Υόρκη.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευση από Voyager-1 »

enros έγραψε: Σε κρίσιμες ψηφοφορίες όμως, ξέρει να παίρνει γραμμή η Νέα_Υόρκη.
αυτό μας έλειπε !! προσπαθεί να σώσει και τον γάμο της !! :D

για τα άλλα δεν μας είπες όμως τι ψήφισε ?...απλά γιατί έχει ΚΑΙ δική της άποψη
επίσης πες μας αν παίρνει γραμμή ΚΑΙ η Nancy_D...γιατί στέκεσαι σε μόνο ένα παράδειγμα και μόνο σε ένα nickname ?.....
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

James έγραψε:
baskin έγραψε:Μπορεί απλά να αστόχησε...
Λες αυτή η αστοχία να είναι η αιτία που θέλει ο Σίμος να γράφουμε στις ψηφοφορίες
Α.
Β.
Γ.
Δ.
Για να μη μπερδέυονται?

Υ.σ.
Και το δικό μου email είναι έτσι [email protected] !!!
Κατά τι λιγότερο όμορφε James, ο λόγος για αυτή την αλλαγή στον κανονισμό στις ψηφοφορίες στο forum, είναι πολύ απλός: Να διαβάζουν οι ψηφοφόροι τις προτάσεις πριν ψηφίσουν. ;)
здравствуйте
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Μην βγαίνετε off-topic, η Nancy_D είναι γνωστή και δεν ακολουθεί το pattern...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”