Καλο ηταν να αφησει την αλλαγη ψηφου που σου επιτρεπει αυτο που λες(εχει το τικ)αλλα και ετσι αμα βλεπεις τα αποτελεσματα σημαινει οτι ψηφισες.Δεν βλεπεις το 15-10 που υπαρχει τωρα δηλαδη; Τωρα μια στο τοσο να ειναι bug αλλα οκ θα την μετρησουμε την ψηφο σου.Μην ανησυχεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilindeElendil την 24 Ιαν 2013, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Βλέπω, εκ των υστέρων, πως έχουν υπάρξει αλλαγές στους "δείκτες", όση ώρα μιλάμε!!! Άρα; Μάλλον έχω ψηφίσει και δεν το θυμάμαι!!! ...... Δεν θα έπρεπε όμως να υπάρχει κάποια ένδειξη;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής . 2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright. 3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες. +1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
Ναι δε τιθεται θεμα καρφώματος, δεν ειχα ψηφίσει κατι, το κρατούσα για το τελος και θελω να δω αν μπορώ να αλλάξω να αλλάζει η ψήφος.
επειδη την κανω ας μου το αλλαξει 1 διαχειρίστης
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής . 2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright. 3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες. +1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.