οταν μεινουν χωρις ΙΤ εγω θελω να δω τι θα γινει.θα αναλαβουν τα pets την διαχειριση ε?tvelocity έγραψε:Εμένα με πιο δικαίωμα ζητάει ένα μη μέλος την έκπτωση μου; Και για ποιο λόγο ακριβώς;
Ένα μέλος της ΙΤ.
Για έκπτωση της ομαδας ΙΤ και μελων της ΙΤ απο την ΕΔ.
-
koslibpro
Re: Για έκπτωση της ομαδας ΙΤ και μελων της ΙΤ απο την ΕΔ.
-
hrsfpgyjrnptrd
@baskin
Για εμάς δεν θα αφήσεις κάτι να παίζουμε?
Όλα για την πάρτη σου πια?
Μοναχοφαγα, καλά στα σερνουνε στα (anti)social media!
Για εμάς δεν θα αφήσεις κάτι να παίζουμε?
Όλα για την πάρτη σου πια?
Μοναχοφαγα, καλά στα σερνουνε στα (anti)social media!
Εκτός απ ότι στην ΙΤ είναι λίγο πολύ... όλη η ΙΤ του κόμματος (γι αυτό ίσως την λένε ΙΤ). Όταν με κατηγορούν για κάτι έχω το δικαίωμα να ξέρω τι είναι αυτό. Αλλιώς το αίτημα είναι άκυρο.koslibpro έγραψε:οταν μεινουν χωρις ΙΤ εγω θελω να δω τι θα γινει.θα αναλαβουν τα pets την διαχειριση ε?tvelocity έγραψε:Εμένα με πιο δικαίωμα ζητάει ένα μη μέλος την έκπτωση μου; Και για ποιο λόγο ακριβώς;
Ένα μέλος της ΙΤ.
Verba volant, scripta manent
-
theofanis1987
Εγω μιλαω ΓΙα συγκεκριμενα ατομα που ΕΙΝΑΙ και στην ομαδα ΙΤ Και στην ΕΔ... Τωρα την εκπτωση ολης της ΙΤ μπορω να το το πω αυτο... ΑΛΛΑ εγω ΜΙΛΑΩ για συγκεκριμενα ατομα
-
koslibpro
theofanis1987 έγραψε:Εγω μιλαω ΓΙα συγκεκριμενα ατομα που ΕΙΝΑΙ και στην ομαδα ΙΤ Και στην ΕΔ... Τωρα την εκπτωση ολης της ΙΤ μπορω να το το πω αυτο... ΑΛΛΑ εγω ΜΙΛΑΩ για συγκεκριμενα ατομα
αλλα καταλαβαινω εγω,μαλλον καποιος εχει προβλημα(εγω προφανως ε?).Ζητώ επίσημα την έκπτωση με βάση το άρθρο 8.3.4.( Να αποφασίζει την έκπτωση οποιουδήποτε μέλους του κόμματος από το αξίωμά του) της ομάδας ΙΤ από τα καθήκοντά της, διότι....
Μάλλον έχεις κάνει κάποιο λάθος τότε στην σύνταξη σου για το αίτημά σου, γιατί άλλα γράφει...theofanis1987 έγραψε:Εγω μιλαω ΓΙα συγκεκριμενα ατομα που ΕΙΝΑΙ και στην ομαδα ΙΤ Και στην ΕΔ... Τωρα την εκπτωση ολης της ΙΤ μπορω να το το πω αυτο... ΑΛΛΑ εγω ΜΙΛΑΩ για συγκεκριμενα ατομα
-
theofanis1987
Εγω δεν εβαλα ονοματα επειδη θα μου ελεγαν αυτα τα ατομα με ποιο δικαιωμα εβαλα τα ονοματα τους. Εγω μιλαω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ατομα που ειναι ΚΑΙ στην ΕΔ ΚΑΙ στην ΙΤ.
Μπορουσα να βαλω τα ονοματα αυτων των συγκεκριμενων ατομων εστω και με τα αρχικα τους. Αλλα δεν τα εβαλα. Και μαλλον για αυτο μπερδευεστε...
Για να το ξεκαθαρισω λοιπον. Εγω μιλαω για συγκεκριμενα ατομα που ειναι και στην ομαδα ΙΤ και στην ΕΔ.
Μπορουσα να βαλω τα ονοματα αυτων των συγκεκριμενων ατομων εστω και με τα αρχικα τους. Αλλα δεν τα εβαλα. Και μαλλον για αυτο μπερδευεστε...
Για να το ξεκαθαρισω λοιπον. Εγω μιλαω για συγκεκριμενα ατομα που ειναι και στην ομαδα ΙΤ και στην ΕΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theofanis1987 την 22 Ιαν 2013, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Τα "άτομα" είμαι ΕΓΩ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Τι εχεις εναντιον της θητειας μου στην ομαδα IT;
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
Συγνώμη, αλλά το αίτημα σου όπως έχει συνταχθεί μιλάει ξεκάθαρα στο πρώτο σκέλος για την ομάδα ΙΤ. Οπότε επιμένω. Γιατί ζητάς την έκπτωση μου; (και του Φοίβου, παρεμπιπτόντως)