Εκμαθηση Ελληνικων
Re: Εκμαθηση Ελληνικων
αφού με τα ελληνικά δεν τα καταφέρνουμε, μήπως να αρχίσουμε με άλλη γλώσσα να συννενοούμαστε....
π.χ. τα αγγλικά... κουτσά στραβά, καλύτερα θα τα πάμε από τα ελληνικά.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Εσύ δεν τα πας καλά μάλλον.kailor έγραψε:αφού με τα ελληνικά δεν τα καταφέρνουμε, μήπως να αρχίσουμε με άλλη γλώσσα να συννενοούμαστε....
Προτείνεται η χρήση του Lqfb (με την ανάθεση ενεργή) αλλά και η παραμονή του κανονισμού για το forum, ώστε να είναι στην επιλογή του μέλους που θα καταθέσει την (ή τις) προτάσεις του. Ουσιαστικά θα λειτουργεί το Lqfb πλήρως και με ανάθεση και όποιος δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για κατάθεση προτάσεων ή δεν θέλει να υπάρχουν αναθέσεις για τις προτάσεις του να μπορεί να τις βάζει εδώ στο forum.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
<off topic>baskin έγραψε:Εσύ δεν τα πας καλά μάλλον.kailor έγραψε:αφού με τα ελληνικά δεν τα καταφέρνουμε, μήπως να αρχίσουμε με άλλη γλώσσα να συννενοούμαστε....
Προτείνεται η χρήση του Lqfb (με την ανάθεση ενεργή) αλλά και η παραμονή του κανονισμού για το forum, ώστε να είναι στην επιλογή του μέλους που θα καταθέσει την (ή τις) προτάσεις του. Ουσιαστικά θα λειτουργεί το Lqfb πλήρως και με ανάθεση και όποιος δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για κατάθεση προτάσεων ή δεν θέλει να υπάρχουν αναθέσεις για τις προτάσεις του να μπορεί να τις βάζει εδώ στο forum.
Βρήκα σύνθημα για σένα Στράτο... τι θα λέμε, μίας και πάντα προσπαθείς να περάσει το δικό σου....
HAIL HITLER.
</off topic>
-
SilindeElendil
kailor έγραψε:<off topic>baskin έγραψε:Εσύ δεν τα πας καλά μάλλον.kailor έγραψε:αφού με τα ελληνικά δεν τα καταφέρνουμε, μήπως να αρχίσουμε με άλλη γλώσσα να συννενοούμαστε....
Βρήκα σύνθημα για σένα Στράτο... τι θα λέμε, μίας και πάντα προσπαθείς να περάσει το δικό σου....
HAIL HITLER.
</off topic>
Godwin's law
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SilindeElendil την 19 Ιαν 2013, 18:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
baskin
http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=11&t=3314kailor έγραψε: <off topic>
HAIL HITLER.
</off topic>
Πόσοι ψήφισαν Χρήστο; Ή εγώ έχω 22 ψήφους ή εσύ εκτός από ελληνικά πρέπει να πας και στην 1 δημοτικού. Μαϊντανέ.
4 ερωτήσεις, οι οποίες οι 3 είναι το liquid... Μόνο εσύ θα μπορούσες να το καταφέρεις αυτό...baskin έγραψε:http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=11&t=3314kailor έγραψε: <off topic>
HAIL HITLER.
</off topic>
Πόσοι ψήφισαν Χρήστο; Ή εγώ έχω 22 ψήφους ή εσύ εκτός από ελληνικά πρέπει να πας και στην 1 δημοτικού. Μαϊντανέ.
Εντάξει πέρασε το δικό σου... σου βάλαμε και το liquid... άντε να δω τώρα από αύριο τι καινούριο ξεκινάει? μήπως κανένα κουμπάσο? γιατί σε έχω ικανό και για αυτό να μας τα πρήξεις.
-
baskin
Μα πόσο μαϊντανός είσαι που περίμενες το αποτέλεσμα για να βγεις από την γλάστρα. Γελοίε.
Ακολούθησα πιστά τον κανονισμό που ψήφισες και που αποφάσισε η Δ.Ε.. Όλα τα άλλα περί "δικών μου" είναι για λίπασμα στην γλάστρα σου.
Ακολούθησα πιστά τον κανονισμό που ψήφισες και που αποφάσισε η Δ.Ε.. Όλα τα άλλα περί "δικών μου" είναι για λίπασμα στην γλάστρα σου.
φώναζε και βρίζε... δεν καταλαβαίνω μία, από τέτοια εγώ...baskin έγραψε:Μα πόσο μαϊντανός είσαι που περίμενες το αποτέλεσμα για να βγεις από την γλάστρα. Γελοίε.
και με τον χαρακτήρα σου, έχω ξεσπάσει στα γέλια και θα κατουρηθώ πάνω μου, εάν συνεχίσεις το ίδιο βιολί.
-
baskin
http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=68&t=3140kailor έγραψε:φώναζε και βρίζε... δεν καταλαβαίνω μία, από τέτοια εγώ...
και με τον χαρακτήρα σου, έχω ξεσπάσει στα γέλια και θα κατουρηθώ πάνω μου, εάν συνεχίσεις το ίδιο βιολί.
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.ph ... F12.2F2012