*whining*

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Απάντηση
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: *whining*

Δημοσίευση από zio_donnie »

Εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι οι ενστάσεις κατόπιν εορτής. Δεν έγινε διαβούλευση;
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Κομπειλάδας »

Οι ενστάσεις (οι δικές μου τουλάχιστον) ΔΕΝ είναι επί των προτάσεων ΑΛΛΑ επί της διαδικασίας και συγκεκριμένα στο τρόπο ψήφισης και στις διαθέσιμες επιλογές ψήφισης. Από που και ως που είναι ψηφοφορία να έχεις 4 επιλογές και οι 3 επιλογές να είναι θετικές παραλλαγές για το ίδιο πράγμα?
(βλ. προηγούμενο post με παράθεση από τον Rainmaker)
здравствуйте
baskin

Δημοσίευση από baskin »

zio_donnie έγραψε:Εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι οι ενστάσεις κατόπιν εορτής. Δεν έγινε διαβούλευση;
Τα έγραψε ο Μανώλης εχθές. Η διαβούλευση έχει ξεκινήσει πολύ πριν... απλά δεν αρέσει σε κάποιους το αποτέλεσμα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Κομπειλάδας έγραψε:Οι ενστάσεις (οι δικές μου τουλάχιστον) ΔΕΝ είναι επί των προτάσεων ΑΛΛΑ επί της διαδικασίας και συγκεκριμένα στο τρόπο ψήφισης και στις διαθέσιμες επιλογές ψήφισης. Από που και ως που είναι ψηφοφορία να έχεις 4 επιλογές και οι 3 επιλογές να είναι θετικές παραλλαγές για το ίδιο πράγμα?
Είσαι εντελώς ηλίθιος ή το παίζεις; Τον κανονισμό για το forum τον ψηφίσαμε και η Δ.Ε. αποφάσισε έτσι να γίνει η επιλογή εργαλείου και κανονισμού. Γκε γκε;
tvelocity

Δημοσίευση από tvelocity »

Κομπειλάδας έγραψε:Οι ενστάσεις (οι δικές μου τουλάχιστον) ΔΕΝ είναι επί των προτάσεων ΑΛΛΑ επί της διαδικασίας και συγκεκριμένα στο τρόπο ψήφισης και στις διαθέσιμες επιλογές ψήφισης. Από που και ως που είναι ψηφοφορία να έχεις 4 επιλογές και οι 3 επιλογές να είναι θετικές παραλλαγές για το ίδιο πράγμα?
Σου έχουν απαντήσει, αλλά δεν έχεις μπει στο κόπο να τεκμηριώσεις την άποψη σου. Στο αέρα «αντικαταστατικό» δεν θα το βγάλουμε όταν κάθε ερμηνεία μέχρι τώρα έχει δείξει το αντίθετο. Όσο ειδικά για την διαδικασία, να το κάνουμε θέμα μόνο όποτε μας συμφέρει για να μην περάσει κάτι είναι τουλάχιστον ανώριμο.

Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις κατέθεσε πρόταση για αλλαγή της διαδικασίας. Αυτή την στιγμή, είναι αυτή που είναι ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.
Verba volant, scripta manent
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

tvelocity έγραψε:Σίμο, διάβασε τον κανονισμό ψηφοφοριών, αυτά που αναφέρεις είναι υπερκαλυμμένα...

Επιπλέον, ο κανονισμός ψηφοφοριών είναι αυτός που είναι και ακολουθήθηκε το ίδιο σε όλες τις ψηφοφορίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν επιλεκτικά μόνο για την πρόταση που δεν ήθελαν με το ζόρι να περάσει.

Το ερώτημα είναι γιατί τους υπερασπίζεσαι ενώ ταυτόχρονα ξέρεις ότι δεν έχουν έδαφος να πατήσουν;
οι τίτλοι <<κόποις κτώνται>>
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Τόσες μέρες που τρέχει η διαβούλευση και η ψηφοφορία δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Τώρα που δεν αρέσει το αποτέλεσμα οι μαϊντανοί στέλνουν email στην Δ.Ε.
Chris Taklis (kailor) via lists.pirateparty.gr

3:07 PM (12 minutes ago)

to de
Κανονικά είναι άκυρη από μόνη της αυτή η 7η ψηφοφορία και πρέπει να επαναληφθεί άμεσα για τους εξής λόγους:

1) Μιλάει για ταυτόχρονη ψηφοφορία 2 συστημάτων που είναι ανόμοια, δηλαδή δεν χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο.

π.χ. στο φόρουμ

Υπέρ = +1
Λευκό = +1
Κατά = +1

ενώ π.χ. στο liquid

υπέρ>λευκό>κατά

ΕΤΣΙ, δεν μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα 2 ανόμοια συστήματα ψήφισης.

2) ήταν εντελώς λάθος διατύπωση όλης της ψηφοφορίας, διότι με το αποτέλεσμα έτσι και καταμετρήσεις, τα περισσότερα που βγαίνουν είναι liquid.

Το σωστό με κοινή λογική θα ήταν να μπεί η 1η ψηφοφορία Liquid ή Φόρουμ

και 2η ψηφοφορία άμα νικήσει το liquid, με το ερώτημα, ανάθεση μόνο ανά θέμα ή πλήρης ανάθεση.

Ζητάω να μπει με αυτή την λογική η ψηφοφορία ξανά.

Στο φόρουμ: https://pirateparty.gr/forum/viewtopic. ... 185#p45185
Ντροπή σας. Φαίνεται τι είστε.
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Οι ενστάσεις (οι δικές μου τουλάχιστον) ΔΕΝ είναι επί των προτάσεων ΑΛΛΑ επί της διαδικασίας και συγκεκριμένα στο τρόπο ψήφισης και στις διαθέσιμες επιλογές ψήφισης
Χαίρομαι που έχεις ενστάσεις, αλλά δυστυχώς είσαι εκτός θέματος. Μέλη και ΔΕ ενέκριναν την προσωρινή διαδικασία μέχρι να βρεθεί καλύτερη λύση. Γιατί δεν συμμετέχεις στην διαβούλευση να εκφράσεις τις ιδέες/διαφωνίες σου και το θυμάσαι κατόπιν εορτής;

Ο τρόπος σου είναι ενάντια στην αποφασισμένη διαδικασία και ως εκ τούτου οι διαφωνίες σου είναι φιλολογικού περιεχομένου.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

baskin έγραψε:Τόσες μέρες που τρέχει η διαβούλευση και η ψηφοφορία δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Τώρα που δεν αρέσει το αποτέλεσμα οι μαϊντανοί στέλνουν email στην Δ.Ε.

Ντροπή σας. Φαίνεται τι είστε.
Κοίτα την μαλακία, εσύ την έκανες πρώτος οπότε μην φωνάζεις.

Με την ανυπομονησία σου για το θέμα της ανάθεσης. Τόσο πολύ σε έχει πιάσει μανία να υπάρχει ανάθεση που τα κάνεις σκατά όλα, μέχρι να το περάσουμε σόνυ και καλά επειδή το θες εσύ.

Δεν μπορούσες να περιμένεις να ψηφιστεί πρώτα το liquid και να το βάλεις μετά για ψηφοφορία για την ανάθεση, και έτσι χώρισες στα 2 όλους όσους θέλαμε κάτι καλύτερο από το φόρουμ που αυτή την στιγμή είναι το liquid.
pav

Δημοσίευση από pav »

kailor έγραψε:Κοίτα την μαλακία, εσύ την έκανες πρώτος οπότε μην φωνάζεις.
Χρήστο ήμουν έτοιμος να γράψω το ίδιο, ότι φταίει ο Στράτος για αυτή την χαζομάρα. Εφόσον όμως επιλέχθηκε από τα μέλη μάλλον εμείς κάνουμε λάθος!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”