kailor, καλά έκανες, μην αγχώνεσαι.
Η ΔΕ συνεδρίασε στις 10/1 και πρακτικά ακόμα. Τι κάνει η ΕΔ;
Re: Η ΔΕ συνεδρίασε στις 10/1 και πρακτικά ακόμα. Τι κάνει η
Ίσως καλύτερα να μετονομαστεί και η παλιά σελίδα σε "πρακτικά 2012" και να μπει μία νέα, με το παλιό όνομα, χωρίς χρονολογία, που θα έχει συνδέσμους προς τις άλλες.
αυτό που λες εσύ, μέσα στα πρακτικά, λέει ποιός γράφει τα πρακτικά της συνεδρίασης... δεν λέει ποιός θα τα δημοσιεύσει.enros έγραψε:Πάντως στα πρακτικά δεν αναφέρεσαι ως πρακτικογράφος!kailor έγραψε: Οπότε ρώτησα και προσφέρθηκα να τα κάνω εγώ αντί για αυτούς....
Και γιατί να το πιστέψουμε ότι ρώτησες;
Δεν θα έπρεπε κάποιο μέλος της ΔΕ να ανακοινώσει ότι σε έχρισαν πρακτικογράφο;
Ωραία, και που ξέρουμε ότι αυτά που μας έβαλες είναι τα επίσημα πρακτικά;kailor έγραψε:αυτό που λες εσύ, μέσα στα πρακτικά, λέει ποιός γράφει τα πρακτικά της συνεδρίασης... δεν λέει ποιός θα τα δημοσιεύσει.enros έγραψε:Πάντως στα πρακτικά δεν αναφέρεσαι ως πρακτικογράφος!kailor έγραψε: Οπότε ρώτησα και προσφέρθηκα να τα κάνω εγώ αντί για αυτούς....
Και γιατί να το πιστέψουμε ότι ρώτησες;
Δεν θα έπρεπε κάποιο μέλος της ΔΕ να ανακοινώσει ότι σε έχρισαν πρακτικογράφο;
Εφόσον δεν υπάρχει ανακοίνωση της ΔΕ σχετική με εσένα, οποιοδήποτε μέλος γράφει πρακτικά και ισχυρίζεται ότι είναι τα επίσημα.
δεν έχει νόημα να μετανομαστεί.... κατά την γνώμη μου....pav έγραψε:Ίσως καλύτερα να μετονομαστεί και η παλιά σελίδα σε "πρακτικά 2012" και να μπει μία νέα, με το παλιό όνομα, χωρίς χρονολογία, που θα έχει συνδέσμους προς τις άλλες.
Ορίστε αυτό που προτείνες: https://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Πρακτικά_Συνεδριάσεων_της_Διοικούσας_Επιτροπής
@edit: Το έβαλα και από την κεντρική σελίδα των πρακτικών της Διοικούσας, για να είναι εύκολο στην αναζήτηση και του 2012 και του 2013.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kailor την 16 Ιαν 2013, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το pad από το οποίο προέρχονται τα πρακτικά που δημοσίευσε ο kailor, έχει γραφεί από unnamed author.
Αν δεν υπάρχει ανακοίνωση από κάποιο μέλος της ΔΕ ότι ο kailor είναι ο πρακτικογράφος, δεν έχει ισχύ η δημοσίευσή των πρακτικών από αυτόν.
Αν δεν υπάρχει ανακοίνωση από κάποιο μέλος της ΔΕ ότι ο kailor είναι ο πρακτικογράφος, δεν έχει ισχύ η δημοσίευσή των πρακτικών από αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enros την 16 Ιαν 2013, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα πρέπει να περιμένουμε επιβεβαίωση από κάποιο μέλος της Δ.Ε., όπως φυσικά και το ηχητικό...
Verba volant, scripta manent
Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...enros έγραψε:Το pad από το οποίο προέρχονται τα πρακτικά που δημοσίευσε ο kailor, έχει γραφεί από unnamed author.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Εγώ θέλω το 8.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Για πες και σε εμένα που δεν ήμουν τι έγινε στο 8.kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Δεν πα να είσασταν και 1000 παρόντες. Τα πρακτικά τα βγάζει η ΔΕ, δεν τα βγάζεις ούτε εσύ ούτε οι 1000 παρόντες.kailor έγραψε:Δεν πα να λες ότι θές... Υπήρχαμε καμιά 15αριά παρώντες που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά είναι τα κανονικά πρακτικά...enros έγραψε:Το pad από το οποίο προέρχονται τα πρακτικά που δημοσίευσε ο kailor, έχει γραφεί από unnamed author.