theofanis1987 έγραψε:enros έγραψε:μήπως εννοείς το παρακάτω;
"μπορεις να λες την γνωμη σου αλλα μην προσπαθεις να ΜΕ πεισεις γιατί δεν σου έχω εμπιστοσύνη"
Αυτο ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!
Άγνωστο, δυσθεώρητο, ανεξερεύνητο μυστήριο η πίστη του καθενός.
Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53
theofanis1987 έγραψε:enros έγραψε:μήπως εννοείς το παρακάτω;
"μπορεις να λες την γνωμη σου αλλα μην προσπαθεις να ΜΕ πεισεις γιατί δεν σου έχω εμπιστοσύνη"
Αυτο ακριβως!!!!!!!!!!!!!!!!
baskin έγραψε:Την επόμενη φορά πάντως που η Δ.Ε. θα πάρει αποφάσεις εν κρυπτό και χωρίς ενημέρωση, εγώ Χρήστο θα κάνω την πάπια. Άσε που σκέφτομαι να περάσω θέσει για το περιβάλλον χωρίς διαβούλευση. Μετά θα σου απορρίψω και αίτημα προς την Ε.Δ.
kailor έγραψε:baskin έγραψε:Την επόμενη φορά πάντως που η Δ.Ε. θα πάρει αποφάσεις εν κρυπτό και χωρίς ενημέρωση, εγώ Χρήστο θα κάνω την πάπια. Άσε που σκέφτομαι να περάσω θέσει για το περιβάλλον χωρίς διαβούλευση. Μετά θα σου απορρίψω και αίτημα προς την Ε.Δ.
Στράτο εάν ξαναγίνει μαζί σου και κεφάλια να πέσουν και καθαιρέσεις και ότι θες. Άμα γίνει μια φορά το λάθος Λες ας παει στο διάολο, αλλα έτσι και συμβεί 2 φορά ακριβώς το ίδιο λάθος ειναι ανεπίτρεπτο.
Υ.Γ. Ετσι και κάνεις αυτο για το περιβάλλον και απορριψεις το αίτημα προς Ε.Δ. Θα έρθει άλλο αίτημα με την καθαίρεση σου απο την Ε.Δ.
baskin έγραψε:Κάτσε να συλληφθούν πρώτα από τους ντετέκτιβς οι διαλύτες του κόμματος και ξαναμιλάμε για την Ε.Δ.