fubvr έγραψε:Παιδιά με συγχωρείτε αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι κάτι δεν έχετε καταλάβει για την ιδεολογία του κόμματος, μιας και βλέπω πολλούς να μην βάζουν πρώτα σε σειρά προτεραιότητας θέματα όπως: Διαδίκτυο, Ελεύθερο Λογισμικό, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων...
Φίλε μου αυτά τα θέματα έτσι και αλλιώς μας ενδιαφέρουν λίγο πολύ όλους από τη στιγμή που αρχίσαμε να ενδιαφερόμαστε για τους Πειρατές πριν καλά-καλά δημιουργηθούν. Όμως από τη στιγμή που δημιουργείται ένα κόμμα που μας δείνει την ελευθερία και τη δυνατότητα να διορθώσουμε τα (πάρα πολλά) κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας ο καθένας θα προσπαθήσει να "προωθήσει", με το λόγο του και τη ψήφο του, τα θέματα που πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικά για την κοινωνία. Προσωπικά με ενδιαφέρει πάρα πολύ η διάδοση του ελεύθερου λογισμικού και η πρόσβαση όλων των οικογενειών στο internet αλλά δε θα μπορούσα ποτέ να τα ψηφίσω ως σημαντικότερα θέματα από το απόλυτο αγαθό κατ'εμέ για έναν άνθρωπο, την υγεία.
ΥΓ: Ελπίζω να κατάλαβες τι ήθελα να πω γιατί με τόσο διάβασμα για την εξεταστική δεν ξέρω και αν γράφω αυτά που σκέφτομαι, έχω χαζέψει λίγο