Ανοιχτή ερώτηση προς την Διοικούσα Επιτροπή

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
mike1966

Re: Ανοιχτή ερώτηση προς την Διοικούσα Επιτροπή

Δημοσίευσηαπό mike1966 » 21 Δεκ 2012, 22:16

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους ότι η ΔΕ δεν έχει καμία σχέση απολύτως.
Επίσης, από το συνέδριο και μετά, τα μέλη της ΔΕ κυρίως, και από ό,τι φαίνεται και άλλα πλέον, βομβαρδιζόμαστε με spam.
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον συγκεκριμένα, αν και έχουμε υπόνοιες σοβαρές για τους δημιουργούς τους.
Δυστυχώς, το Πειρατικό Κόμμα βάλλεται εκ των έσω, διότι είτε γίνεται σκόπιμη διαρροή είτε γίνεται κακή φύλαξη της βάσης δεδομένων των μελών μας από όσους τη χειρίστηκαν ή/και τη χειρίζονται.
Εξ' αρχής το συγκεκριμένο πρόβλημα μας έχει απασχολήσει ως ΔΕ. Ωστόσο, προσπαθούμε με όσο πιο ανθρώπινο και διακριτικό τρόπο γίνεται να το χειριστούμε, για να μην οδηγηθούμε σε διάλυση του κόμματος.
Μιχάλης Πετρόπουλος
Χρόνου φείδου. Σπεύδε βραδέως.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Δεκ 2012, 22:23

mike1966 έγραψε:Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους ότι η ΔΕ δεν έχει καμία σχέση απολύτως.
Επίσης, από το συνέδριο και μετά, τα μέλη της ΔΕ κυρίως, και από ό,τι φαίνεται και άλλα πλέον, βομβαρδιζόμαστε με spam.
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον συγκεκριμένα, αν και έχουμε υπόνοιες σοβαρές για τους δημιουργούς τους.
Δυστυχώς, το Πειρατικό Κόμμα βάλλεται εκ των έσω, διότι είτε γίνεται σκόπιμη διαρροή είτε γίνεται κακή φύλαξη της βάσης δεδομένων των μελών μας από όσους τη χειρίστηκαν ή/και τη χειρίζονται.
Εξ' αρχής το συγκεκριμένο πρόβλημα μας έχει απασχολήσει ως ΔΕ. Ωστόσο, προσπαθούμε με όσο πιο ανθρώπινο και διακριτικό τρόπο γίνεται να το χειριστούμε, για να μην οδηγηθούμε σε διάλυση του κόμματος.
Μιχάλης Πετρόπουλος

Τα email που έλαβαν σήμερα τα μέλη, προέρχονται από την περιβόητη πλατφόρμα της ΟΜ.ΕΠ. που "χρηματοδοτείται" κιόλας...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 21 Δεκ 2012, 22:32

Δικιά μου μαλακία είναι (έμμεσα).

Όταν έκανα δοκιμές για την αποστολή του newsletter πριν καιρό (στις 2ες εκλογές), έσπασαν τα νεύρα μου με το phplist, ήθελε 1,5 μέρα για να στείλει ένα newsletter.
Ο Γιώργος τότε μου πρότεινε να δοκιμάσουμε τον mailer του ning (piratiko.org), και του έδωσα την λίστα για να στείλουμε δοκιμαστικά κάτι, δεν ξαναστείλαμε τίποτα μέχρι να βρούμε έναν τρόπο/εργαλείο για μαζική αποστολή.

Ο Γιώργος αντί να σβήσει την λίστα με τα e-mails (που την είχε βάλει σε ξεχωριστή κατηγορία) την άφησε έτσι.

Τώρα έστειλε Χριστουγεννιάτικες Ευχές και έβαλε όλες τις κατηγορίες που είχε το ning στην βάση του, να στείλουν e-mail με τις ευχές χωρίς να προσέξει πως συμπεριέλαβε και την συγκεκριμένη λίστα.

Δικιά μου λοιπόν η μαλακία. Έπρεπε να του πω να την διαγράψει αμέσως μετά την δοκιμή που κάναμε.

Είπα τώρα στον Γιώργο να την σβήσει και το έκανε, ναι κατόπιν εορτής, αλλά την έσβησε. Από ότι μου είπε η λίστα με τα e-mail ήταν περασμένη στην βάση.

Φταίω λοιπόν εγώ για το spam στα μέλη του Κόμματος, έπρεπε να κάνω τότε αυτό που έκανα τώρα... να του πω να σβήσει από την βάση του ning την κατηγορία με τα e-mail των μελών του κόμματος.

Φταίω λοιπόν εγώ και ζητάω συγνώμη για την αβλεψία μου, έπρεπε να προσέξω περισσότερο.
Σίμος Δαλκυριάδης.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά
здравствуйте

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 21 Δεκ 2012, 22:37

mike1966 έγραψε:Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερομένους ότι η ΔΕ δεν έχει καμία σχέση απολύτως.
Μιχάλης Πετρόπουλος

εχεται ενημερωσει την ομαδα ΙΤ απο τα πρωτα spam που λαβατε ?
γιατι δεν ενημερωσατε τα μελη ?
ο διακριτικος τροπος μου θυμιζει ...........!!!
δυστυχως παλι ειστε καθυστερημενοι .
μην φοβασαι διαλυση.
time is over.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Δεκ 2012, 22:40

Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:εχεται ενημερωσει την ομαδα ΙΤ απο τα πρωτα spam που λαβατε ?

Όχι η IT δεν ενημερώθηκε.

mike1966 έγραψε:Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον συγκεκριμένα, αν και έχουμε υπόνοιες σοβαρές για τους δημιουργούς τους.

Εδώ χρειάζεται πλέον μία απάντηση...

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 21 Δεκ 2012, 22:44

Σιμο απο μενα ενταξει.
αλλα ο mike αλλα λεει. οτι βομβαρδιζονται καιρο
και οτι το παρακολουθουν "διακριτικα".

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 21 Δεκ 2012, 23:02

baskin έγραψε:Εδώ χρειάζεται πλέον μία απάντηση...

Τι απάντηση θες και εσύ τώρα, την τυπολατρία μου μέσα!
Αφού στο είπαν οι άνθρωποι ξεκάθαρα!
piratiko.org και Κομπειλάδας την έκαναν την πατάτα.

Το θέμα περνάει τώρα στην ΕΔ, αν θεωρείται αυτό σοβαρό παράπτωμα οπότε και θα πρέπει οι δύο συγκεκριμένοι να μπουν σε διαθεσιμότητα ή να τους αφαιρεθούν κάποιες αρμοδιότητες.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και drafte, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Δεκ 2012, 23:05

Την πατάτα την δέχομαι (όλοι μπορούν να κάνουν πατάτες).

Στην παράθεση που έκανα, δηλώνονται, υπόνοιες για κάποιους και επίσης μομφές για την φύλαξη της βάσης των μελών.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 21 Δεκ 2012, 23:11

baskin έγραψε:Την πατάτα την δέχομαι (όλοι μπορούν να κάνουν πατάτες).

Στην παράθεση που έκανα, δηλώνονται, υπόνοιες για κάποιους και επίσης μομφές για την φύλαξη της βάσης των μελών.

Μα τι κάνεις τώρα; Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο!
Η (έστω αποτυχημένη, έστω και με μομφή) φράση της ΔΕ σε πειράζει εσένα, ή ότι διέρρευσε (αν τελικά διέρρευσε) η βάση των μελών;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Δεκ 2012, 23:19

drafte έγραψε:Μα τι κάνεις τώρα; Διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο!
Η (έστω αποτυχημένη, έστω και με μομφή) φράση της ΔΕ σε πειράζει εσένα, ή ότι διέρρευσε η βάση των μελών;

Με ενδιαφέρει, γιατί έχουμε κατηγορηθεί (διάφοροι εδώ μέσα) ότι το παραξηλώνουμε με τις πλατφόρμες και τα λογισμικά.

Η βάση διέρρευσε από μέλος της Δ.Ε και από τον υπεύθυνο της ΟΜ.ΕΠ. και αυτό γιατί πότε δεν ενημερώθηκε τουλάχιστον η Ομάδα ΙΤ ότι τα δεδομένα των μελών θα πάνε σε εξωτερική πλατφόρμα (και μετά εγώ είμαι ο μαλάκας που γκρινιάζω για τις πλατφόρμες).

Αν είχαμε ενημερωθεί για την δοκιμή και μιας και η Ομάδα ΙΤ διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα των μελών, δεν θα είχαμε δώσει ποτέ έγκριση για δοκιμή από εξωτερική πλατφόρμα.

Το πρόβλημα είναι και πάλι διαφάνειας και αυτόβουλων ενεργειών σε τομείς που κάποιοι δεν κατέχουν.

Τέλος είναι άκομψο να πετιούνται υπόνοιες, χωρίς να στοιχειοθετούνται.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες