baskin έγραψε:To
http://pirategov1.pirateparty.gr θα κλείσει, εξαιτίας έλλειψης πόρων και έμψυχου υλικού για την συντήρηση και παρακολούθηση.
Αν θέλετε όλο τα αρχεία μαζί με την βάση, ενημερώστε να τα ανεβάσω κάπου.
Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο; Αφού εσύ το σαμποτάρεις!
Μήνες τώρα σε παρακαλούμε να βάλεις κάποιο ρομπότ στον cron!
Σε κάθε περίπτωση αν αποφασίσεις να την κάνεις την βλακεία, ανέβασε τα αρχεία του εδώ, σε αυτό το θρέντ.
Για να μπορεί να βλέπει ο κόσμος τι σαμποτάρεις τόσο καιρό, και τι τελικά κατέστρεψες.
Tο pirategov drupal χρειάζεται όσο οι πειρατές είναι στην αντιπολίτευση, όπου δεν έχουν την δυνατότητα να προτείνουν, παρά μόνο να λένε ναι ή όχι στα ουρανοκατέβατα νομοσχέδια της εκάστοτε κοινοβουλευτικής κυβέρνησης. Το pirategov1 ομως, δηλαδή οι βικινόμοι, είναι απαραίτητοι για όταν θα γίνει η άμεση δημοκρατία κυβέρνηση. Τότε δεν θα υπάρχουν έτοιμη τροφή από τον ουρανό να δεχτουμε ή να απορίψουμε, τότε θα πρέπει να είναι σε θέση οι πειρατές να παράγουν μόνοι τους πολιτική και προτάσεις βασιζόμενοι στην άμεση δημοκρατία. Και το Pirategov1 δίνει αυτή την δυνατότητα.
Πρέπει να υπάρχει έτοιμο το παράλληλο σύμπαν νόμων που θα δημιουργήσουν οι πειρατές στους βικινόμους, έτσι ώστε όταν θα γίνουν κυβέρνηση να καταργήσουν με μιας όλους τους νόμους του κοινοβουλευτισμού και να εφαρμόσουν τους βικινόμους, τους νόμος που θα έχουν ήδη αποφασιστεί και ψηφιστεί από την δημοκρατία.
Γιατί αν δεν υπάρχει έτοιμο αυτό το παράλληλο σύμπαν με τους δημοκρατικούς νόμους αλλά και κόσμος που να έχει εκπαιδευτεί να δουλεύει σε αυτό, τότε όταν θα έρθουν οι πειρατές στην κυβέρνηση ή οι ίδιοι θα καταρεύσουν ή η αμεσοδημοκρατική μέθοδος που υποστηρίζουν.