Αγαπητά μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, επειδή το καταστατικό μας δεν προβλέπει ούτε αναρρωτική ούτε άλλη μορφή άδειας από θεσμικό ρόλο, έχω να σας δηλώσω τα εξής:
Σοβαροί προσωπικοί λόγοι (και εννοώ ιδιωτικοί, όχι προσωπικά με κάποιον) καθιστούν αδύνατη την συμμετοχή μου στην Δ.Ε. για κάποιο διάστημα.
Σας τους έχω εξηγήσει ατομικά και θα παρακαλούσα να γίνει σεβαστό, από όλους, το αίτημα μου να μην δημοσιοποιηθούν.
Βάση του 4.16:
"Κάθε μέλος που συμμετέχει σε εκλεγμένο συλλογικό όργανο του κόμματος, οφείλει να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας πέραν των τριών συνεχών συνεδριάσεων, το συλλογικό όργανο στο οποίο μετέχει, μπορεί να εισηγηθεί στην Επιτροπή Διαιτησίας την έκπτωση του από τη θέση αυτή. "
(που το αδικαιολόγητο ή μη το αφήνω στην κρίση σας), είστε ελεύθεροι από εμένα να εισηγηθείτε την έκπτωση μου από μέλος της Δ.Ε. στην Ε.Δ., σε αυτή την περίπτωση η παραίτηση μου βρίσκεται στην διάθεση σας.
Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και τις ερμηνείας του άρθρου 8.1 από την Ε.Δ. ως επέμβασης της χωρίς κλήση, σε αυτή την περίπτωση, βάση του 8.3:
" Η Επιτροπή διαιτησίας έχει αποκλειστική αρμοδιότητα:"
8.3.4 Να αποφασίζει την έκπτωση οποιουδήποτε μέλους του κόμματος από το αξίωμά του.
8.3.5 Να αποφασίζει για την περαιτέρω μη εκλογιμότητα έκπτωτου μέλους.
Σε αυτή την περίπτωση, αυτεπάγγελτης ενεργοποίησης της, θέτω την παραίτηση μου στην διάθεση της Ε.Δ. από τώρα, αν το κρίνει έτσι στην παρούσα κατάσταση.
Δε ζητάω διαγραφή (δεν παραιτούμαι δηλαδή):
ούτε από το κόμμα
ούτε από τη Δ.Ε. (αυτό το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια της Δ.Ε. ή της Ε.Δ, ή όποιου είναι αρμόδιος τελικά)
ούτε από την ομάδα Ι.Τ.
ούτε από το φόρουμ
ούτε από το mailing list
ούτε από οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος.
Ζητάω απλά χρόνο.
Με τιμή,
Χριστίνα Σερέτη
Υ.Γ.1 Προς Δ.Ε:
Θα παραμείνω όσο είναι ανθρώπινα δυνατόν στην διάθεση σας. Έχετε την αμέριστη στήριξη μου σε ότι απόφαση πάρθηκε μέχρι τώρα και σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία, ήταν τιμή μου να σας γνωρίσω και ως ανθρώπους και ως μέλη της Δ.Ε.
Υ.Γ.2 Προς 31 μέλη, και μόνο αυτούς που με ψήφισαν για αυτή τη θέση και σε κανέναν άλλον, μια που είπα:
" σας παρακαλώ να μη με ψηφίσετε αν δε συμφωνήσετε."
(σε αυτά: http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=158&t=2549)
Ζητάω συγνώμη απλά για το ότι δε μπορώ να εκτελέσω, για την ώρα, τα καθήκοντα για τα οποία με ψηφίσατε, ως Δ.Ε.
Υ.Γ. 3 Προς Ε.Δ. :
Για κάθε απόφαση σας, μέχρι αυτή τη στιγμή, και για κάθε μελλοντική η οποία αφορά την μέχρι τώρα συμμετοχή μου στην Δ.Ε. είμαι στη διάθεση σας. Έχω απόλυτη συνείδηση της κάθε μέχρι τώρα απόφασης μου και δεν ζητάω καμία εξαίρεση. Δεν κρύβομαι από κανέναν, ούτε κρύβω τις επιλογές μου και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
Υ.Γ. 4 Προς Οικονομικό Υπεύθυνο:
Γιώργο, αν χρειαστεί η υπογραφή μου για να κλείσει κάποια εκκρεμότητα σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις μαζί μου, στη διάθεση σου επίσης.
Υ.Γ. 4 Προς όλους:
Θα ήθελα να αναρτηθεί και στο "Ενημερωτικό Δελτίο" ή στο "Επικαιρότητα" λόγω του Υ.Γ.2. Αφήνω και αυτό στην διακριτική ευχέρεια των παραληπτών ΔΕ & ΕΔ που μπορούν. Εγώ προσωπικά θα το αναρτήσω στο "Χαλαρή Συζήτηση" μια που δεν έχω άλλο σχετικό χώρο ως μέλος, όπου περιμένω να χαθεί, χλευαστεί, τρολλαριστεί, γελοιοποιηθεί και τα υπόλοιπα "όμορφα" που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες.
Επίσης δίνω το ελεύθερο σε οποιοδήποτε μέλος (αν ισχύει τελικά η επίλυση εσωτερικών διαφορών) να ζητήσει τη διαγραφή μου στην Ε.Δ. από τη θέση μου στη Δ.Ε. καθώς και από όλα τα υπόλοιπα.
Το email απευθύνεται στην Δ.Ε. και κοινοποιείται σε: Ε.Δ. και Οικονομικό Υπεύθυνο.
Αυτά....