Ημερίδα ΜοΚΕ ΕΜΠ «Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων»
H Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του ΕΜΠ διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
«ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - Μια πρόκληση για την αξιοποίηση της έρευνας» για όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 και Ώρα έναρξης 10 πμ στο Αμφιθέατρο πολυμέσων στο ισόγειο του κτηρίου βιβλιοθήκης ΕΜΠ. (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου Αττικής)
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές εδώ http://mke.ntua.gr/IPRSeminar2012
[1] και [2]
ΕΜΠ - ΜοΚΕ: Ημερίδα «Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων»
-
chiossif
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
ΕΜΠ - ΜοΚΕ: Ημερίδα «Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων»
Χάκερ είναι αυτός που εύστροφα επιλέγει ως ψυχαγωγία την εξερεύνηση των ορίων του δυνατού.
Πειρατής είναι αυτός που επιδιώκει την κατάκτηση της ελευθερίας ως ανεκτίμητου θησαυρού. Είναι πάντα έτοιμος για κάθε μάχη με μόνο στόχο την νίκη._
Πειρατής είναι αυτός που επιδιώκει την κατάκτηση της ελευθερίας ως ανεκτίμητου θησαυρού. Είναι πάντα έτοιμος για κάθε μάχη με μόνο στόχο την νίκη._
-
hrsfpgyjrnptrd
Re: ΕΜΠ - ΜοΚΕ: Ημερίδα «Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων»
Έχει αναφερθεί και εδω, αλλά χάθηκε μέσα στο εσωκομματικά.
Προσωπικά θα είμαι εκεί.
Προσωπικά θα είμαι εκεί.
-
chiossif
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: ΕΜΠ - ΜοΚΕ: Ημερίδα «Κατοχύρωση Πνευματικών Δικαιωμάτων»
Αβλεψία μου...headofthebored έγραψε:Έχει αναφερθεί και εδω, αλλά χάθηκε μέσα στο εσωκομματικά.
Προσωπικά θα είμαι εκεί.
Γράφτηκα αλλά ίσως και να μην προσκληθώ ... δεν έλαβα απάντηση στο μηνυματο-δοχείο μου.
Λέφτερα+πειρατικά,
Ch Iossif
Χάκερ είναι αυτός που εύστροφα επιλέγει ως ψυχαγωγία την εξερεύνηση των ορίων του δυνατού.