από Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Απάντηση
drafte

Δημοσίευση από drafte »

zio_donnie έγραψε:
2) Εντολή στον αντιπρόσωπο: Ο Engels διατείνεται πως έχει ξεκάθαρες οδηγίες από τα μέλη της ΔΕ. Μπορούμε να μάθουμε τι ακριβώς συμπεριλαμβάνουν; Μπορούμε να μάθουμε τι συμφωνίες έγιναν και με τι ανταλλάγματα; Μπορούμε να μάθουμε γιατί και πως αποφασίστηκε πως οι Έλληνες πειρατές δεν θέλουν για παράδειγμα την Ελβετία στο PPEU?
Ρε ακόμα να καταλάβετε τι παίζεται; Τόσο στουρνάρια είσαστε;
Το PPEU έχει να κάνει με την ευρωπαική ένωση.
Αν ένα ακόμα ευρωπαικό κόμμα βγάλει βουλευτές, οι πειρατές παίρνουν επιχορήγηση.
Ζεστό χρήμα δηλαδή.
Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι γερμανοί, να πάρουν το ζεστό χρήμα, έχουν φτάσει στην πηγή και περιμένουν έναν ακόμα να φέρει το ποτήρι.
Γιαυτό όλη αυτή η πρεμούρα!

http://www.youtube.com/watch?v=OaeaUuftupc

'' Για τα λεφτά τα κάνεις όλα '' - ΑΝΤΥΠΑΣ

( Τάσου Παπασπύρου )

LP - Για να μην τρελαθώ (1993)

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
και δε θα ξέρεις που χρωστάς (δις)

Πες μου πόσο με χρεώνεις
δυό φιλιά που με κερνάς
Ξέρω γιατί με πληγώνεις
και γιατί με τυραννάς

Μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
και δε θα ξέρεις που χρωστάς

Πες μου πόσα να πληρώσω
τι χρωστάω τελικά
Σ' αγαπώ και δεν αντέχω
να μην σ' έχω αγκαλιά

Μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
και δε θα ξέρεις που χρωστάς (δις)
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από Kotsos »

zio_donnie έγραψε:. Αν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, το παρόν κόμμα δεν με εκπροσωπεί πλέον.
Και τώρα πρέπει να κλάψουμε.

Μπορείς να επιστρέψεις στο κόμμα που είσαι ακόμα γραμμένος ως μέλος.

Άντε γιατί πολύ ανεχθήκαμε τα κουτσαβάκια.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re: από Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

Kotsos έγραψε:
zio_donnie έγραψε:. Αν φτάσαμε σε αυτό το σημείο, το παρόν κόμμα δεν με εκπροσωπεί πλέον.

Kotso, εσύ συμφωνείς με το να δώσει delegation ( ξέρεις Αγγλικά ή μας κοροϊδεύεις; ) η ΔΕ σε κάποιον με μια ατζέντα που δεν ξέρεις αλλά διαφωνείς για να κάνει χαιρετισμό ένα μέλος της ΔΕ στους Οικολόγους. Και μιλάς για κουτσαβάκια;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Kotsos

Re: από Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Δημοσίευση από Kotsos »

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Kotsos έγραψε:

Kotso, εσύ συμφωνείς με το να δώσει delegation ( ξέρεις Αγγλικά ή μας κοροϊδεύεις; ) η ΔΕ σε κάποιον με μια ατζέντα που δεν ξέρεις αλλά διαφωνείς για να κάνει χαιρετισμό ένα μέλος της ΔΕ στους Οικολόγους. Και μιλάς για κουτσαβάκια;
Δυστυχώς αντίθετα με εσένα Βασίλη εγώ δεν είμαι επιλεκτικά δημοκράτης.

Και δεν θυμάμαι την δημοκρατία οπότε με συμφέρει στις πολιτικές μου ίντριγκες αλλά παντού και πάντα.

Δήλωσα ότι για οποιαδήποτε εκπροσώπηση πέρα από αυτή που πηγάζει από τον διαχειριστικό ρόλο της ΔΕ ( τράπεζες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ψηφοφορία.

Εσύ όμως ο επιλεκτικά δημοκράτης θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε ψηφοφορίες με ένα αδιαφανείς κριτήριο του τι νομίζεις εσύ σημαντικό ή με ποιά απόφαση της ΔΕ διαφωνείς.

Ποιός είναι κουτσαβάκι υπάρχει κόσμος και το κρίνει.
Τα στρατόπεδα πήραν θέσεις στα χαρακώματα και οι μάσκες και τα προφίλ που κτίζοταν μέχρι το συνέδριο για καταλήψεις οφίτσιων και εξουσίας πέσανε.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο συνέδριο πέρα από ελάχιστους ενθουσιώδεις ρομαντικούς συμμετείχαν μόνο οι πιστοί κάθε στρατοπέδου. Αλλιώς σε κόμμα σαν το δικό μας στα πρώτα βήματα του στα συνέδρια γίνεται χαμός. Μάλλον το αισθητήριο του κόσμου δεν είναι και τόσο λάθος που μας έφτυσε μέσα σε δύο μήνες.

Πως ήταν το μόνο σωστό που ξεστόμισε το παιδί;;;

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.

Προσωπικά no probs each way.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”