Επιστολή προς την επιτροπή Διαιτησίας

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
agelos

Re: Επιστολή προς την επιτροπή Διαιτησίας

Δημοσίευση από agelos »

Vassilis Perantzakis έγραψε:
agelos έγραψε:κι εγω εχω καταθεσει αιτηση φιλε μου αλλα μάλλον η ΕΔ δεν προλαβαίνει να δωσει σημασια στα μελη ? δεν ξερω. εγω περιμένω πάντως
Agelos, θέλει και λίγο χρόνο ξέρεις. Έχουμε και πραγματικές ζωές. Σε όλες τις αιτήσεις έχουμε απαντήσει και για όλες θα απαντήσουμε. Για να ξέρεις που βρισκόμαστε, για το δικό σου θέμα απλά περιμένουμε μία ακόμα υπογραφή και το στείλαμε.

Για την ιστορία, την αίτησή σου την λάβαμε χθες στις 5:45μ.μ. την συζητήσαμε το βράδυ, στην συνάντηση που είχαμε ανακοινώσει, βγάλαμε το κείμενο της πρώτης απάντησης πριν συνεχίσουμε, και θα καταλάβεις γιατί. Για τις υπογραφές περιμέναμε μια διευκρίνηση από τον νομικό της ομάδας απλά μήπως χρειάζεται να πούμε και κάτι άλλο. Μόλις είπε το ΟΚ, ξεκινήσαμε τις υπογραφές. Μία έχει μείνει και θα την στείλουμε.

Πες μου τώρα γιατί θεωρείς ότι δεν δώσαμε σημασία; Δηλαδή τι περίμενες; Να στείλουμε απάντηση στις 6:15μμ; :D

Πραγματικά θα περίμενα λίγο περίσκεψη πριν γράψεις κάτι που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό. Δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνει αναφορά στην ΕΔ κάποιος της ΕΔ!!! :lol:

φλε βασιλη ειπα καπου οτι κατηγορω την ΕΔ? απλα ανεφερα οτι κι εγω εχω καταθεσει και περιμενω. δεν το ειπα ειρωνικα ...
την ιδια απαντηση θα εδινα καιστον chprokop (ε φτιαξε κι ενα πιο ευκολο nick :P )
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vassilis Perantzakis »

agelos έγραψε: φλε βασιλη ειπα καπου οτι κατηγορω την ΕΔ? απλα ανεφερα οτι κι εγω εχω καταθεσει και περιμενω. δεν το ειπα ειρωνικα ...
την ιδια απαντηση θα εδινα καιστον chprokop (ε φτιαξε κι ενα πιο ευκολο nick :P )
οκ, το δέχομαι. Μπορείς να μου απευθύνεσαι ως... vasper (τα αρχικά)
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
agelos

Δημοσίευση από agelos »

Vassilis Perantzakis έγραψε:
agelos έγραψε: φλε βασιλη ειπα καπου οτι κατηγορω την ΕΔ? απλα ανεφερα οτι κι εγω εχω καταθεσει και περιμενω. δεν το ειπα ειρωνικα ...
οκ, το δέχομαι. Μπορείς να μου απευθύνεσαι ως... vasper (τα αρχικά)
οχι βασιλη με σενα δεν εχω πρόβλημα. με το Nick του chprokop Μπερδεύομαι :P
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από chprokop »

To nick αυτο ειναι παμπαλαιο. Και το χρησιμοποιω από ..καταβολης Ιντερνετ.
Καθοτι ομως εχω γινει και πολυ περσονα στο Κομμα και μερικοι νομιζουν επισης πολυ ψωνιο απο την εκλογη μου στην ΕΔ
ΔΕΝ θα σου αποκαλυψω ουτε πως προφερεται ουτε που παραπεμπει.

Το κραταω για αργοτερα για να σκασουν απο τη λυσσα τους οι φθονεροι που ειμαι σιγουρος οτι το διαβαζουν τουτη την ωρα... :twisted: :twisted:

Ως τοτε πολλοι θα μπερδευονται και ολοι θα αναρωτιουνται πως προεκυψε...
agelos

Δημοσίευση από agelos »

chprokop έγραψε:To nick αυτο ειναι παμπαλαιο. Και το χρησιμοποιω από ..καταβολης Ιντερνετ.
Καθοτι ομως εχω γινει και πολυ περσονα στο Κομμα και μερικοι νομιζουν επισης πολυ ψωνιο απο την εκλογη μου στην ΕΔ
ΔΕΝ θα σου αποκαλυψω ουτε πως προφερεται ουτε που παραπεμπει.

Το κραταω για αργοτερα για να σκασουν απο τη λυσσα τους οι φθονεροι που ειμαι σιγουρος οτι το διαβαζουν τουτη την ωρα... :twisted: :twisted:

Ως τοτε πολλοι θα μπερδευονται και ολοι θα αναρωτιουνται πως προεκυψε...
μπα πιο πολυ με μπερδευει να το γραφω. πολλα τα φωνηεντα μαζί και δεν το χω :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”