Vassilis Perantzakis έγραψε:Agelos, θέλει και λίγο χρόνο ξέρεις. Έχουμε και πραγματικές ζωές. Σε όλες τις αιτήσεις έχουμε απαντήσει και για όλες θα απαντήσουμε. Για να ξέρεις που βρισκόμαστε, για το δικό σου θέμα απλά περιμένουμε μία ακόμα υπογραφή και το στείλαμε.agelos έγραψε:κι εγω εχω καταθεσει αιτηση φιλε μου αλλα μάλλον η ΕΔ δεν προλαβαίνει να δωσει σημασια στα μελη ? δεν ξερω. εγω περιμένω πάντως
Για την ιστορία, την αίτησή σου την λάβαμε χθες στις 5:45μ.μ. την συζητήσαμε το βράδυ, στην συνάντηση που είχαμε ανακοινώσει, βγάλαμε το κείμενο της πρώτης απάντησης πριν συνεχίσουμε, και θα καταλάβεις γιατί. Για τις υπογραφές περιμέναμε μια διευκρίνηση από τον νομικό της ομάδας απλά μήπως χρειάζεται να πούμε και κάτι άλλο. Μόλις είπε το ΟΚ, ξεκινήσαμε τις υπογραφές. Μία έχει μείνει και θα την στείλουμε.
Πες μου τώρα γιατί θεωρείς ότι δεν δώσαμε σημασία; Δηλαδή τι περίμενες; Να στείλουμε απάντηση στις 6:15μμ;
Πραγματικά θα περίμενα λίγο περίσκεψη πριν γράψεις κάτι που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό. Δεν έχω καμία όρεξη να σου κάνει αναφορά στην ΕΔ κάποιος της ΕΔ!!!
φλε βασιλη ειπα καπου οτι κατηγορω την ΕΔ? απλα ανεφερα οτι κι εγω εχω καταθεσει και περιμενω. δεν το ειπα ειρωνικα ...
την ιδια απαντηση θα εδινα καιστον chprokop (ε φτιαξε κι ενα πιο ευκολο nick