από Τα βρίσκουν οι "Γιουγκοσλάβοι"

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
chprokop
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

από Τα βρίσκουν οι "Γιουγκοσλάβοι"

Δημοσίευση από chprokop »

Ειναι οντως συγκινητικο. Εμενα με συγκινησε το παρακατω e-mail (κοβω καποιες φρασεις για να μην αποκαλυφθει η
ταυτοτητα του αποστολεα)

Αγαπητέ φίλε κατ' αρχήν σ'ευχαριστώ για την επικοινωνία και είσαι ο μόνος που μπήκε στον κόπο εδώ και καιρό. Συνοπτικά να σου πω ότι είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος και αποφάσισα να μην συμμετέχω στο forum παρότι είχα πολλά να δώσω κατά την ταπεινή μου άποψη. [..] Επειδή το επίπεδο των σχολίων κάποιων μελών και η εκ του ασφαλούς κριτική (χωρίς παραγωγή έργου) με έκαναν να αηδιάσω, αποφάσισα να απέχω και γενικά έχω απομακρυνθεί και παρακολουθώ απλά, συνεχίζοντας να είμαι Πειρατής. Φυσικά και γίνονται θετικές κινήσεις από πολλούς (για να μην γενικεύω) και πιθανότατα είσαι ένας από αυτούς.

Εύχομαι καλή επιτυχία. Καλημέρα.
pav

Re: Τα βρίσκουν οι "Γιουγκοσλάβοι"

Δημοσίευση από pav »

Λυπάμαι που βγαίνω εκτός θέματος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
chprokop έγραψε:Ειναι οντως συγκινητικο. Εμενα με συγκινησε το παρακατω e-mail (κοβω καποιες φρασεις για να μην αποκαλυφθει η ταυτοτητα του αποστολεα)

Αγαπητέ φίλε κατ' αρχήν σ'ευχαριστώ για την επικοινωνία και είσαι ο μόνος που μπήκε στον κόπο εδώ και καιρό. Συνοπτικά να σου πω ότι είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος και αποφάσισα να μην συμμετέχω στο forum παρότι είχα πολλά να δώσω κατά την ταπεινή μου άποψη. [..] Επειδή το επίπεδο των σχολίων κάποιων μελών και η εκ του ασφαλούς κριτική (χωρίς παραγωγή έργου) με έκαναν να αηδιάσω, αποφάσισα να απέχω και γενικά έχω απομακρυνθεί και παρακολουθώ απλά, συνεχίζοντας να είμαι Πειρατής. Φυσικά και γίνονται θετικές κινήσεις από πολλούς (για να μην γενικεύω) και πιθανότατα είσαι ένας από αυτούς.
chprokop έγραψε:
agelos έγραψε:ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

υ.γ. οι αγώνες δίνονται με πράξεις και "αίμα" (είτε κυριολοεκτικα είτε μεταφορικά αν αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου χρήματος κλπ). όσοι παραιτήστε δεν είστε πειρατές. οπότε απο μένα στο καλο....
Θα συμφωνησω απόλυτα με τον Άγγελο. Αρκετά πια με τους αναντικατάστατους. Και δεν θελω να ξανακουσω κλαματα και δακρυα για το χρεος, τον μεγαλο αγωνα για τους ΠΕΙΡ και λοιπά παραμυθια.
Τσίου τσίου μανταλάκια.
chprokop

Δεν εισαι εκτός θέματος. Επιβεβαιωνεις απολυτα αυτο που λεει η Χριστινα.
Καμια αλλη γκρινια για να συνεχισουμε? Ευχομαι ο αποστολεας να μην διαβαζει αλλο το φορουμ...
Η εμπαθεια βλεπω τρεχει απο τα μπατζακια...
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Μπράβο είσαι και γαμώ τα παλικάρια. Τι σχέση έχει αυτό με την Γιουγκοσλαβία; Χαίρομαι που σε εκτιμούν και να κατέβεις με τις ευχές μου στις εκλογές, αλλά ο pav έχει δίκιο. Είσαι παντελώς off topic.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευση από hrsfpgyjrnptrd »

Δεν εισαι εκτός θέματος. Επιβεβαιωνεις απολυτα αυτο που λεει η Χριστινα.
Καμια αλλη γκρινια για να συνεχισουμε? Ευχομαι ο αποστολεας να μην διαβαζει αλλο το φορουμ...
Η εμπαθεια βλεπω τρεχει απο τα μπατζακια...
Κάτσε ρε το θέμα αφορά το αν τα βρίσκουν οι Γιουγκοσλάβοι όπως λέει ο τίτλος, σε κατηγορία επικαιρότητα, εσύ λες ότι ένα ιδρυτικό μέλος δεν πατάει γιατί δεν του αρέσει το φόρουμ. Δεν είναι τσίου όλο αυτό?

Εκτός αν είναι νήμα με ότι μας συγκίνησε.
Όποτε ετοιμαστείτε φωτό με ορφανό σκυλάκι που το θηλάζει γάτα.
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!!!!!
Έγινε "μαντάρα" το thread!!!
Εκτός και αν, το δικό μου, χαμηλό "επίπεδο", δεν με βοηθά να καταλάβω!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
chprokop

Μου φαινεται οτι ο Τατσοπουλος εχει δικιο...
Δεν μπορειτε να δειτε τη συγκριση της ενοτητας που προσφερει η πειρατικη ιδεα στους αλλοεθνεις (Γιουγκοσλαβους) και στη διαιρεση που θελουν πέντε -εξι ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ στους ομοεθνεις.
Ο Διονυσης (σε συνεχεια της γνωστης πια παραδοσης να με κατηγορησει για οτιδηποτε) ειδε στο e-mail και προσωπικη προβολη.\
Ξανα ΕΛΕΟΣ, Διονυση (ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ).

Αν δεν καταλαβατε ειστε πολυ off topic. Τζαμπα το εγραψε η Χριστινα. Ολη μερα διαβαζετε στο Ιντερνετ, αλλα δεν καταλαβαινετε τπτ.

Κατηγορειστε με ελευθερα. Μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι.

[Οσο και να προσπαθειτε θα σας εχω και ενα ρητο απο "τας Γραφας"- η ανθρωπινη μνησικακια χανεται πολυ βαθια πισω στο χρονο] :evil: :evil: :evil:
zio_donnie
Επικοινωνία:

Τι να σου πω ρε Χριστόφορε. Ντάξει σόρρυ έχεις δίκιο, τα mail σου είναι σχετικά με την σύμπνοια των Γιουγκοσλάβων.

Δηλαδή η αναγωγή που κάνεις μόνος σου και η ερμηνεία σου για τους 5-6 κακόβουλους. Επειδή εγώ δεν βλέπω το πως τα καθ' υμάς σχετίζονται στο ελάχιστο, μάλλον είμαι βλάκας. Γιατί περισσότερα κοινά έχω με τους Σουηδούς πειρατές παρά με πολλούς Έλληνες εδώ μέσα. Επίσης το πειρατικό δεν είναι μαγικό ματζούνι να με κάνω να συμφωνήσω όταν μερικοί βιάζουν τις ιδέες του.

Συνέχισε με τα δακρύβρεχτα.
chprokop

Για πιο κρυοκολους υπαρχει και η Σουηδια... Διπλα ειναι (και το εισιτηριο τσαμπα)..
Εκει βεβαια μαλλον δεν θα τους λενε καλημερα αν συνεχισουν κατα τα ειωθοτα...
zio_donnie
Επικοινωνία:

LOL. Έχεις μεγάλη πλάκα, εν αγνοία σου βέβαια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”