Με ποιο δικαίωμα Θανάση συμφώνησες στην εκπροσώπηση του κόμματος στο PP-EU από τον Gregory και μάλιστα συζητώντας όπως λες μόνο με τον Μαριόττι;
Στο δεύτερο ερώτημα θα απαντήσεις;
Παραίτηση
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Παραίτηση
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
gounara έγραψε:sto mariotti@pirateparty.gr
Γι' αυτό λέω εγώ να καταργηθούν τα προσωπικά email@pirateparty.gr
LouisaT έγραψε:gounara έγραψε:LouisaT έγραψε:
Θανάση, για να είμαστε σίγουροι, κάνε και ένα search ακόμη στα email σου με την λέξη "Engels".
Μετα απο ψαξιμο και στο νετβοοκ που χρησιμοποιω σπανια και στη λεξη "Engels" βρηκα οτι του απαντησα θετικα
στις 28/11/2012 αρα τουλαχιστον απο εμενα ειχε το οκ .
Σόρρυ βρε Θανάση, αλλά αν δεν σου έλεγα εγώ να κάνεις search στα email σου με την λέξη Engels, θα συνεχίζαμε να νομίζουμε πως δεν ήξερες τίποτα για το θέμα;;
Θα τρελλαθώ δηλαδή! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να το έχεις ξεχάσει τόσο εντελώς που όλη αυτή η συζήτηση τόσες μέρες να μην σου θυμίζει, έστω και αμυδρώς, τίποτα;
louisa εργαζομαι και λιγο και δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια σε αυτο το φοβερο συμβαν
τελοσ παντων με ολο αυτο το θεμα τι χασαμε και τι παθαμε ?
τα νευρα μας ?
αν δεν με ειχαν ενημερωσει τηλεφωνικα χθες , σημερα μπορει και μεχρι τωρα να μην ηξερα τιποτα .
προσωπικα δεν πιστευω οτι υπηρχε δολος απο τον μαριοτι
αν μας εριξε σε λουμπα ζαππα δεν ξερω θα δειξει , εγω παντωσ το περασα πολυ ελαφρα , ισως δεν θα επρεπε
δεν ξερω,, εμπιστευομαι τα ατομα που ηταν και στην προηγουμενη ΔΕ.
απο εδω και περα δεν νομιζω οτι πρεπει να συνεχιστει η κουβεντα τουλαχιστον απο εμενα
οτι ειχα να πω το ειπα και το συμπερασμα που βγαζω ειναι οταν λειτουργεισ υπο πιεση γινονται και λαθη
''απαντησε γρηγορα να παει ο ταδε δεν θα εχουμε εκεινο χανομαστε... , απαντησε το ειπε δεν το ειπε που ειναι ποιος εφυγε ?????/ τττττωωωωωωωρρρρρααααα .""" τελος λοιπον απο εμενα , αν πρεπει να συνεδριασουν τα οργανα να συνεδριασουν και προφανως αναλαμβανω οποια ευθυνη μου αναλογει.
ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
gounara έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Πως να αποφασίσουμε Θανάση, όταν δύο μέρες ρωτάμε:
Υπάρχει απόφαση της Δ.Ε. με 6 προς 1 για την εκπροσώπηση μας στο PP-EU;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
gounara έγραψε:LouisaT έγραψε:ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ
Χαοτική κατάσταση δημιουργούν αυτοί που με τις συμπεριφορές τους οδηγούν πειρατές σαν τον Ανδριανό σε παραίτηση, και το σώμα σε αγανάκτηση, γιατί το έχουν γραμμένο (μη πω που) και ακόμα παραμένουν άφαντοι χωρίς να δώσουν την παραμικρή εξήγηση!
-
Δεν υπάρχει λόγος επίθεσης στον Θανάση. Πιστεύω εξήγησε καθαρά το ιστορικό.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
https://twitter.com/e_kastrinakis
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ Δ.Ε.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
Τελευταία επεξεργασία από 1 και gounara, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
baskin έγραψε:gounara έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Πως να αποφασίσουμε Θανάση, όταν δύο μέρες ρωτάμε:
Υπάρχει απόφαση της Δ.Ε. με 6 προς 1 για την εκπροσώπηση μας στο PP-EU;
Προφανώς δεν υπάρχει Στράτο, εφόσον τουλάχιστον ένα μέλος της Δ.Ε. (ο Θανάσης), δηλεί άγνοια. Νομίζω πως μπορείς να σταματήσεις να ρωτάς. Απάντησε σε ένα προσωπικό μέηλ χωρίς να καταλάβει καλά-καλά τί τον ρωτούσε μάλλον.
gounara έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ Δ.Ε.ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Θανάση, το θέμα είναι και ουσιαστικό και διαδικαστικό. Δεν θεωρώ πως υπήρξε δόλος, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το σώμα δεν ρωτήθηκε, δεν ενημερώθηκε, και η Δ.Ε. δεν έβγαλε επίσημη απόφαση για να μας εκπροσωπήσει ο Engels. Τόσο απλά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες