koslibpro έγραψε:James έγραψε:gounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
4 ααυτο δεν σημαινει οτι κρυβομαι αλλα και οτι εχω και ζωη...
..................................................
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ
ΣΥΓΝΏΜΗ θΑΝΆΣΗ αλλά έχουν πεί ότι ψήφισες ναι στην εκπροσώπηση του ENGELS
Τελικά τι ισχύει???
Σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν ψήφισες ναι και να μας δείξεις και το εμαιλ.
ευχαριστώ
Καποια στιγμη πρεπει να δωθουν εξηγησεις,ο καθενας λεει οτι γουσταρει εδω περα και εξυπηρετουνται συγκεκριμενα συμφεροντα ή ξερω γω τι αλλο(βλ. υποθεση Engels). Περιμενω αποφαση της ΕΔ οταν μαζεψει οσα στοιχεια της χρειαζεται,πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος..
Δεν νομιζω να εχει πει καποιος κατι τετοιο , κανοντας scan sta email τη λεξη delegation τη βρισκω μονο 19 νοεμβριου για το μοτσακο που πηγε σε συνεδριο στη Γερμανια εκτος και αν κανω λαθος
και στο οποιο συμφωνησα
για ενγκελς εμαθα χθες το μεσημερι
αν κανω λαθος και μου ξεφυγε ζηταω συγγνωμη
παρακαλω μη με μπλεκετε σε εσωτερικες διαμαχες και τριβες
δεν θα απαντησω σε υποθεσεις που δεν με αφορουν
οση ενεργεια μπορω να διαθεσω στο πειρατικο θα τη διαθεσω προς τα εξω
δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν
ολους τους εκτιμω και τους σεβομαι ως συναγωνιστες μου
αν καποιος κανει λαθος βοηθηστε τον να κανει το σωστο
αν καποιος κανει λαθος συνειδητα και συνεχομενα να υποστει τις προβλεπομενες κυρωσεις
διατηρω την εμπιστοσυνη μου στη ΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔ και ακομα περισσοτερο στα μελη που ηταν και στην προηγουμενη
ΔΕν μου αρεσει αλλα να λεγονται μεσα και αλλα εξω απο τη ΔΕ
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΖΟΥΒΕΚΑΣ
ειμαστε λιγοι μη μας αφηνετε να σηκωσουμε το βαρος ακομα λιγοτεροι
οι περισσοτεροι δεν ειμαστε εμπειροι στον πολιτικο στιβο και σιγουρα θα γινουν λαθη ομως
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ