Δεν νομιζω να εχει πει καποιος κατι τετοιο , κανοντας scan sta email τη λεξη delegation τη βρισκω μονο 19 νοεμβριου για το μοτσακο που πηγε σε συνεδριο στη Γερμανια εκτος και αν κανω λαθοςkoslibpro έγραψε:Καποια στιγμη πρεπει να δωθουν εξηγησεις,ο καθενας λεει οτι γουσταρει εδω περα και εξυπηρετουνται συγκεκριμενα συμφεροντα ή ξερω γω τι αλλο(βλ. υποθεση Engels). Περιμενω αποφαση της ΕΔ οταν μαζεψει οσα στοιχεια της χρειαζεται,πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος..James έγραψε:ΣΥΓΝΏΜΗ θΑΝΆΣΗ αλλά έχουν πεί ότι ψήφισες ναι στην εκπροσώπηση του ENGELSgounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
4 ααυτο δεν σημαινει οτι κρυβομαι αλλα και οτι εχω και ζωη...
..................................................
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ
Τελικά τι ισχύει???
Σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν ψήφισες ναι και να μας δείξεις και το εμαιλ.
ευχαριστώ
και στο οποιο συμφωνησα
για ενγκελς εμαθα χθες το μεσημερι
αν κανω λαθος και μου ξεφυγε ζηταω συγγνωμη
παρακαλω μη με μπλεκετε σε εσωτερικες διαμαχες και τριβες
δεν θα απαντησω σε υποθεσεις που δεν με αφορουν
οση ενεργεια μπορω να διαθεσω στο πειρατικο θα τη διαθεσω προς τα εξω
δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν
ολους τους εκτιμω και τους σεβομαι ως συναγωνιστες μου
αν καποιος κανει λαθος βοηθηστε τον να κανει το σωστο
αν καποιος κανει λαθος συνειδητα και συνεχομενα να υποστει τις προβλεπομενες κυρωσεις
διατηρω την εμπιστοσυνη μου στη ΔΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔ και ακομα περισσοτερο στα μελη που ηταν και στην προηγουμενη
ΔΕν μου αρεσει αλλα να λεγονται μεσα και αλλα εξω απο τη ΔΕ
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΖΟΥΒΕΚΑΣ
ειμαστε λιγοι μη μας αφηνετε να σηκωσουμε το βαρος ακομα λιγοτεροι
οι περισσοτεροι δεν ειμαστε εμπειροι στον πολιτικο στιβο και σιγουρα θα γινουν λαθη ομως
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ