drafte έγραψε:petrogazz έγραψε:gounara έγραψε:+100
Θανάση θα πάρεις θέση για το όσα συμβαίνουν ή μόνο + και -
Δεν εννοώ να μιλήσεις αποκλειστικά ως μέλος της ΔΕ αλλά σαν πειρατής που τον τίμησαν με την ψήφο τους πολλοί (στο συνέδριο αλλά και στους Πειρατές στην εκπαίδευση), και τα παρακάτω σε παρακαλώ να μην τα πάρεις προσωπικά.
Δυστυχώς η ΔΕ (εκτός του Ανδριανού) δεν μας κάνει την τιμή να εμφανίζεται στο forum ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ Η' ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
Μήπως είναι απασχολημένος να βάφει πόμολα και πόρτες, και να ποιμαίνει τα 1254 offline πειρατικά προβατάκια που πρόσφατα απέκτησε;
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα με θετικο περιεχομενο πολλες φορες το τελευταιο τριημερο
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
4 ααυτο δεν σημαινει οτι κρυβομαι αλλα και οτι εχω και ζωη...
5.Αν επρεπε να απανταω για οτιδηποτε γραφεται εδω μεσα θα ηθελα 124/24
6. Στην διοικουσα επιτροπη εκλεχτηκα συνδεοντας την εκλογη μου με συγκεκριμενες δρασεις και στρατηγικη την οποια και ξεκαθαρα ανελυσα και εγινε αποδεκτη αφου ψηφιστηκα και την οποια εφαρμοζω δηλ. ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και αυτο κανω.
7 τα εσωτερικα του ppi , ppu ...κλπ αυτη τη στιγμη με αφηνουν αδιαφορο και δεν τα γνωριζω οποτε δεν εχω και αποψη , οταν σαν κομμα αρχισουμε να εχουμε εκλεγμενους και γινουμε πολλοι ισως ασχοληθω , μεχρι τοτε αφηνω του ειδικοτερους και εμπιστευομαι την αποψη οσων ηταν και στην προηγουμενη ΔΕ
8. Μην αφησετε , κανω εκληση , τα τρολλ να καταστρεψουν το κομμα
9. τα πομολα και οι πορτες ειναι τιμη μου να τα βαψω οπως και οι 1254 δασκαλοι που στηριξαν τους πειρατες
και το 5,4 % στην Αθηνα κριμα που δεν το καταλαβαινεις αλλα φυσικα αυτος ειναι ο ρολος σου να καταστρεψεις οτι φτιαχνουν οι αλλοι .
10. Επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος ετσι και εγω θα κριθω στο τελος της διετιας για οτι εχω κανει και ελπιζω οπως μεχρι τωρα ο απολογισμος να ειναι θετικος και
11. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ