Παραίτηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Δεκ 2012, 20:33

https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 20:33

Αρκετά πια με τους αναντικατάστατους.

Μπράβο. Συμπεριέλαβε τον εαυτό σου σε αυτούς. Απάντα και ερεύνησε αυτά που σου ζητάνε. Έχει στοιχεία και ονόματα και συ μας κάνεις τον καμπόσο.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 20:34

agelos έγραψε: {συν οτι εχουμε και ΕΔ γιαυτο τον λογο, θα ενεργοποιηθει ποτε?}

Η Ε.Δ. έχει ήδη ενεργοποιηθεί.

viewtopic.php?f=134&t=2864

Αλλά όπως βλέπεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τι κάνει... και τα μέλη της δεν ντρέπονται να γράφουν στο forum για ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 20:36

chprokop έγραψε:Αρκετά πια με τους αναντικατάστατους.

Ακριβώς Χριστόφορε. Ουδείς, ούτε οι αυτοδιοριζόμενοι coordinators, πρόεδροι, εκπρόσωποι κλπ κλπ...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 02 Δεκ 2012, 20:37

baskin έγραψε:

https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=134&t=2864

Αλλά όπως βλέπεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τι κάνει... και τα μέλη της δεν ντρέπονται να γράφουν στο forum για ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Η Διαφάνεια ή υπάρχει ή δεν υπάρχει.

Στο Διονύση που έγινε όψιμος κατήγορος να στειλω την αγαπη μου... 8-)

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 20:43

chprokop έγραψε:
baskin έγραψε:

Η Διαφάνεια ή υπάρχει ή δεν υπάρχει.

Στο Διονύση που έγινε όψιμος κατήγορος να στειλω την αγαπη μου... 8-)

Φίλτατε είμαι κατήγορος μεν αλλά ουχί όψιμος. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι αντιπαθητικός, γιατί αυτοί που ακολουθούμε τις διαδικασίες είμαστε "τυπολάτρες" και "αντιδραστικοί". Την τελευταία φορά με βγάλανε ψεύτη, παρόλο που τα αποτελέσματα δικαιώσανε τις φωνές μου και εγκατέλειψα. Και τότε είχα φάει άκυρο επειδή η ΔΕ είχε "απόλυτη εμπιστοσύνη" σε έναν μη εκλεγμένο συντονιστή. Αυτή τη φορά που υπάρχουν οι αποφάσεις του συνεδρίου θα εγκαταλείψει όποιος μας κάνει τον φτωχό και μόνο ακτιβιστή. Το μόνο που ζητάω είναι να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα, τα οποία δεν περιλαμβάνουν την ΔΕ σε ρόλο "κυβέρνησης" ούτε την ΕΔ σε ρόλο "εισαγγελίας". Κάνε ότι σε ψηφίσανε να κάνεις.

Διαλέγεις από πια μεριά είσαι.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 02 Δεκ 2012, 20:47

agelos έγραψε:ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

υ.γ. οι αγώνες δίνονται με πράξεις και "αίμα" (είτε κυριολοεκτικα είτε μεταφορικά αν αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου χρήματος κλπ). όσοι παραιτήστε δεν είστε πειρατές. οπότε απο μένα στο καλο....

Αγαπητέ agelos μία παραίτηση εμπεριέχει πολλές ερμηνείες και από πολλές διαφορετικές πλευρές.
Το θέμα όμως είναι όταν αποφάσισες να γίνεις πειρατής με ποιον είχες σκοπό να έρθεις αντιμέτωπος;
Μήπως με τους "ανεμόμυλους" της κοινωνίας μας; και αντί γι αυτό τι αντιμετωπίζεις τους ανεμόμυλους του πειρατικού κόμματος, νομίζω ότι αυτό είναι ένας αποπροσανατολισμός των "στόχων" που είχες θέσει ξεκινώντας την προσπάθεια ως πειρατής. βασική προϋπόθεση της οποιαδήποτε προσπάθειας είναι να μαζεύονται μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό.
Υπάρχει αυτη η ομαδα;
Για μένα οχι.
Ο λόγος;
Απλός! μη ξεκάθαρος καθορισμός των βασικών αρχών του κόμματος από όλα τα μέλη με αποτέλεσμα να μην είμαστε όλοι μαζί σύμμαχοι στην προσπάθεια που θέλουμε και έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε.
Σ' ένα περιβάλλον που δεν ενστερνίζονται όλοι τις ίδιες ανησυχίες αξίζει να σκορπάς την ενέργειά σου;
άποψή μου όχι!
γιατί; γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κοινές ανησυχίες οπότε ενώνεσαι με αυτούς τους ανθρώπους και πολεμάς για τα πιστεύω σου και όχι να πολεμάς για το "περιβάλλον" που θα πολεμάς για τα πιστεύω σου.

ΥΓ.: άποψή μου φυσικά και δεν είμαι μέλος των πειρατών :lol:

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 02 Δεκ 2012, 20:47

baskin έγραψε:

οπότε περιμένουμε. τα άλλα ειναι απλα λόγια...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 02 Δεκ 2012, 22:38

zio_donnie έγραψε:Φίλτατε είμαι κατήγορος μεν αλλά ουχί όψιμος. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνομαι αντιπαθητικός, γιατί αυτοί που ακολουθούμε τις διαδικασίες είμαστε "τυπολάτρες" και "αντιδραστικοί". Την τελευταία φορά με βγάλανε ψεύτη, παρόλο που τα αποτελέσματα δικαιώσανε τις φωνές μου και εγκατέλειψα. Και τότε είχα φάει άκυρο επειδή η ΔΕ είχε "απόλυτη εμπιστοσύνη" σε έναν μη εκλεγμένο συντονιστή. Αυτή τη φορά που υπάρχουν οι αποφάσεις του συνεδρίου θα εγκαταλείψει όποιος μας κάνει τον φτωχό και μόνο ακτιβιστή. Το μόνο που ζητάω είναι να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα, τα οποία δεν περιλαμβάνουν την ΔΕ σε ρόλο "κυβέρνησης" ούτε την ΕΔ σε ρόλο "εισαγγελίας". Κάνε ότι σε ψηφίσανε να κάνεις.

Διαλέγεις από πια μεριά είσαι.

Διονύση, δεν είδα το ίδιο μαχητικό σθένος από εσένα όταν η ΔΕ ξαναπήρε πολιτική απόφαση χωρίς να ρωτήσει τα Μέλη.
Ισως γιατί και εσύ έχεις λάβει θέση σε ποιό στρατόπεδο έχεις ενταχθεί ανάμεσα στις αντιμαχόμενες κλίκες στο κόμμα.

@ Raimaker.
Οπως έγραψα και αλλού.
Στο καράβι που πιάνει καιρό και τρίζει,
Τα ποντίκια πηδάν στην θάλασσα.
Οι κιότηδες αυτοκλείνονται στο αμπάρι και ξερνοβολάν σαν τα γατιά

Και οι πραγματικοί ναύτες πολεμάνε σκαρφαλωμένοι στα μαδέρια για να κρατήσουν την πορεία.

Διάλεξε τι είσαι.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 02 Δεκ 2012, 23:17

Kotsos έγραψε:Οπως έγραψα και αλλού.
Στο καράβι που πιάνει καιρό και τρίζει,
Τα ποντίκια πηδάν στην θάλασσα.
Οι κιότηδες αυτοκλείνονται στο αμπάρι και ξερνοβολάν σαν τα γατιά

Και οι πραγματικοί ναύτες πολεμάνε σκαρφαλωμένοι στα μαδέρια για να κρατήσουν την πορεία.

Διάλεξε τι είσαι.

+100
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες