Πρόταση στελέχωσης/οργάνωσης κόμματος

Συζήτηση για το καταστατικό

Πρόταση στελέχωσης/οργάνωσης κόμματος

Δημοσίευσηαπό florakil » 09 Ιαν 2012, 16:37

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να στηθεί το κόμμα σαν Εταιρεία Ιδιωτικού Τομέα, ήτοι να υπάρχουν Δ/ντες πείτε τους, Εκτελεστικούς πείτε τους, κατά βάση Υπεύθυνοι Τομέων οι οποίοι θα αναλύουν τα σχετικά κομάτια.
Πχ ο Προσωπικού θα ασχολείτα με τα μέλη. Ο Οικονομικός θα μας πει πόσα μαζέψαμε από τις συμμετοχές. Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας τι θας μας στοιχίσει η καμπάνια των Εκλογών. Ο Logistics πόσο στοιχίζει το Εκλογικό Κέντρο, ο Πληροφορικής τα Συστήματα και βεβαίως όλοι τι προτάσεις κάνουν με το δεδομένο προϋπολογισμό. Για τη στελέχωση των θέσεων αυτών προτείνω να είναι επαγγελματίες του κάθε χώρου που θέλουν να προσφέρουν με τον τρόπο αυτό και που καθοδηγούνται και ελέγχονται από Αιρετούς αντιπροσώπους οι οποίοι έχουν και την πλήρη ευθύνη (νόμοι περί ανευθυνότητας στελεχών δεν θα υπάρχουν). Δηλαδή ο Αιρετός έχει την ευθύνη της εκτέλεσης της όποιας απόφασης αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ικανός από τεχνοκρατικής πλευράς.
Το τελευταίο είναι ένα μείζον θέμα που μας ταλανίζει σαν χώρα τα τελευταία 190 χρόνια και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει σε όλα τα Υπουργεία. Να αλλάζει δηλαδή ο Υπουργός και να παραμένει ο Εκτελεστικός εφ'όσον είναι καλός. Το αντίθετο είναι αυτονόητο.
florakil
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 09 Ιαν 2012, 14:13

Re: Πρόταση στελέχωσης/οργάνωσης κόμματος

Δημοσίευσηαπό fgas » 22 Ιαν 2012, 17:38

ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ,ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΦΙΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
fgas
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 06 Ιαν 2012, 11:09

Re: Πρόταση στελέχωσης/οργάνωσης κόμματος

Δημοσίευσηαπό Κωσταςθ » 06 Φεβ 2012, 15:54

Θα έλεγα ότι σίγουρα θα χρειαστεί να γίνει κάποια οργάνωση και μέλη ανάλογα με την ειδικότητα τους να αναλάβουν θέσεις .
Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
Κωσταςθ
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 04 Φεβ 2012, 20:13


Επιστροφή στο Συζήτηση για το καταστατικό

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron