Πόσο είναι εφικτό να κατασκευάσουμε ιστοσελίδες σε επαγγελματίες (πειρατές ή μη),όπου θα έχουν υποχρέωση (ηθική ) να δωρίσουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις που θα υπάρχουν σε αυτές στο κόμμα ?
Είναι ηθικά σωστό η κατασκευή τους από την ομάδα ΙΤ ? (κλέβουμε τους επαγγελματίες του χώρου ?)
Τα έσοδα από τις διαφημίσεις αυτές ,υπόκεινται σε φορολόγηση ?
Μπορεί η ΙΤ να νομιμοποιηθεί στην κατασκευή αυτή ?
Θέλω ιδέες/απόψεις/σκέψεις/προβληματισμούς/λύσεις......και μην ξεχνάτε το θέμα είναι στην ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με σκοπό την εξεύρεση εσόδων για το χρέος μας.....μην πυροβολείτε
σχετική δημοσκόπηση εδώ : http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=163&t=2837
Σκέψη για έσοδα από διαφημίσεις σε ιστοσελίδες παραγωγής ΙΤ
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Σκέψη για έσοδα από διαφημίσεις σε ιστοσελίδες παραγωγής ΙΤ
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
Re: Σκέψη για έσοδα από διαφημίσεις σε ιστοσελίδες παραγωγής
Εάν και είναι καλή ιδέα για έσοδα, δεν θα ήθελα να το δω αυτό.
Όπως όταν πηγαίνουμε σε ιστοσελίδες μας την σπάει ολονών μας ότι υπάρχουν διαφημίσεις, δεν θα ήθελα να κάνουμε και εμείς το ίδιο πράγμα.
Όπως όταν πηγαίνουμε σε ιστοσελίδες μας την σπάει ολονών μας ότι υπάρχουν διαφημίσεις, δεν θα ήθελα να κάνουμε και εμείς το ίδιο πράγμα.
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Δεν μιλάω για τις ιστοσελίδες του κόμματος,μιλάω για την ιστοσελίδα του γραφείου μου ή όποιου επαγγελματία θέλει να προσφέρει τα έσοδα της στο κόμμα αντί δωρεάς/συνδρομής.
Στα πλαϊνά περιθώρια όπως π.χ στο facebook
Στα πλαϊνά περιθώρια όπως π.χ στο facebook
(πρώην -mesitiko-)
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Τίθεται ζήτημα ηθικής. Θεωρώ ότι δεν γίνεται να "ανταγωνιζόμαστε" με επαγγελματίες. Δεν μιλάμε για non-profit ιστοσελίδες, αλλά για επαγγελματικές.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
ekfrasi
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Εφικτό είναι, άλλο αν το θέλουμε, εγω προσωπικά ΟΧΙ-mesitiko- έγραψε:Πόσο είναι εφικτό να κατασκευάσουμε ιστοσελίδες σε επαγγελματίες (πειρατές ή μη),όπου θα έχουν υποχρέωση (ηθική ) να δωρίσουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις που θα υπάρχουν σε αυτές στο κόμμα ?
Μπορεί να γίνει και χωρίς "ηθική" δέσμευση και τα έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν στο κόμμα, αλλά θα ήταν αντικαταστατικό και αντιδεοντολογικό τουλάχιστον.
Είναι ανήθικο!Είναι ηθικά σωστό η κατασκευή τους από την ομάδα ΙΤ ? (κλέβουμε τους επαγγελματίες του χώρου ?)
ΝαιΤα έσοδα από τις διαφημίσεις αυτές ,υπόκεινται σε φορολόγηση ?
ΟΧΙ, θα χρειαζόταν να έχουμε και ΚΑΔ ως κόμμα για κατασκευή ιστοστελίδωνΜπορεί η ΙΤ να νομιμοποιηθεί στην κατασκευή αυτή ?
Η όλη ιδέα το να δώσω έσοδα από την δουλειά μου/δουλειά σου στο κόμμα δεν έχει περιορισμό... το να βάλω την ΙΤ να έχει επαγγελματική δραστηριότητα για το κόμμα δε το καταλαβαίνω...Θέλω ιδέες/απόψεις/σκέψεις/προβληματισμούς/λύσεις......και μην ξεχνάτε το θέμα είναι στην ΧΑΛΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με σκοπό την εξεύρεση εσόδων για το χρέος μας.....μην πυροβολείτε
Εδώ αν παράγαμε κάτι σε επίπεδο ΙΤ (πχ δικό μας σύστημα ψηφοφορίας
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
μπορούν να δημιουργηθούν(με βοηθεια απο οποιον πειρατη θελει) ιστοσελίδες που θα διαχειρίζονται ορισμένοι γενικου ενδιαφέροντος. ίσως ενημερωτικές, αθλητικές κλπ και να χρησιμοποιούμε την επισκευψιμότητα τους για να μπαίνυν διαφιμήσεις όπου τα έσοδα μετα οι διαχεριστές θα τα δίνουν στον κόμμα σαν προσφορά. ευκολοτερο αυτο και με αυτην την ιδεα θα συμφωνουσα.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.