Καλησπερα στην ΔΕ, (και στην ΕΔ και ΙΤ που λαμβανουν αυτην την επιστολη με cc)
Βαρεθηκα. Παιζουμε τον σκυλο με την γατα.
Εχω αρχισει να αμφισβητω την κριτικη μου ικανοτητα με τα πραγματα που γινονται στους πειρατες.
Καταθετω την παραιτηση μου
1) απο την Διοικουσα Επιτροπη
2) απο την ομαδα ΙΤ, και ολα τα καθηκοντα μου σε αυτην
3) απο μελος του κομματος πειρατων ελλαδας.
αυτη ειναι η απλη γραπτη δηλωση μου, βασει της παραγραφου 3.15 του καταστατικου, και ζητω την αμεση αποδοχη και εφαρμογη της αποφασης μου, χωρις καθυστερησεις, συζητησεις, email, τηλεφωνα, μπυρες, κλπ.
Εκκρεμότητες που αφηνω στην μεση:
Α) θεματα ΔΕ
Α.1) το θεμα του ερωτηματολογιου προς τα μελη.
Β) θεματα ΙΤ
Β.1) εχω κωδικους μονο εγω για:
Β.1.α) youtube
Β.1.β) twitter
Β.1.γ) operator στο irc
B.2) έχω ενα αντιγραφο της βασης των μελων στον υπολογιστη μου. πιθανολογω εχει αλλο ενα ο Παναγοπουλος.
Θα παραμεινω σε επικοινωνια με την ΙΤ για μερικες μερες, για να μεταφερω οτι κωδικους και αρχεια χρειαζεται. Ειμαι στην διαθεση της ΔΕ ή/και για να επιβεβαιωσει οτι θα σβησω με μη αναστρεψιμο τροπο απο τον υπολογιστη μου την βαση των μελων, αφου την μεταβιβασω σε καποιον αλλον.
Επισης ζητω να μεινει αυτος ο λογαριασμος email ανοιχτος για λιγες ημερες, για να προλαβω να μεταφερω το αρχειο, τις επαφες και τις εγγραφες μου αλλου.
Επισης ζητω να παραμεινει ο λογαριασμος μου στο φορουμ, ως μη μελος.
Κλεινοντας, εκφραζω την εντονη ανησυχια μου για την πορεια των πειρατων στην Ελλαδα. Οσο γινονται διαδικασιες κατω απο το τραπεζι, το κομμα οδευει να γινει ενα ακομα κομμα, μεσα σε ολα τα αλλα. εγω δεν ειμαι (ημουν) για αυτο εδω.
Οταν
α) θα περασει η πραγματικη εξουσια στο σωμα των μελων, με ενα αξιοπρεπες εργαλειο και μια ανωτερη τεχνικα μεθοδο ληψης αποφασεων
β) αρχισει το κομμα να ασχολειται με τις αρχες του, οπως αυτες εκφραστηκαν το 2006 απο τους σουηδους
γ) φυγει η παλια/παλαιοκομματικη γενια απο το προσκηνιο του κομματος
Τοτε θα επιστρεψω.
Μεχρι τοτε ειμαι πειρατης. Στην ζωη. Στον τιτλο δεν με νοιαζει.
Ραντεβου online
Παραιτηση κλπ
-
adrian
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Παραιτηση κλπ
για λογους ενημερωσης και αρχειου
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Re: Παραιτηση κλπ
Νομίζω μετά την σοβαρή καταγγελία σου, αλλά και την παραίτηση σου, το μπαλάκι περνάει εξ΄ολοκλήρου στην επιτροπή διαιτησίας.
Κανονικά πρέπει να ξηλωθεί ολόκληρη η ΔΕ, μιας και φαίνεται συνολικά ως ΔΕ να έχει πάρει τον δρόμο της αδιαφάνειας.
Κάτι που είναι διαμετρικά αντίθετο με τις καταστατικές αρχές του κόμματος.
Κανονικά πρέπει να ξηλωθεί ολόκληρη η ΔΕ, μιας και φαίνεται συνολικά ως ΔΕ να έχει πάρει τον δρόμο της αδιαφάνειας.
Κάτι που είναι διαμετρικά αντίθετο με τις καταστατικές αρχές του κόμματος.
-
Κομπειλάδας
- Επικοινωνία:
9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.
здравствуйте
Μα δεν κρίνονται ως ΔΕ, για απλά λάθος χειρισμούς.Κομπειλάδας έγραψε:9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.
Κρίνονται ως μέλη, για παραβίαση των καταστατικών αρχών.
Πολύ σοβαρότερο αδίκημα δηλαδή.
Και ως τέτοια, μπορούν να διαγραφούν από την ΕΔ.
3.14 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, εφ’ όσον η συμπεριφορά του μέλους δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος ή σε μέλη ή βλάπτει την εικόνα του κόμματος. Επίσης η ιδιότητα του μέλους αίρεται εφ’ όσον το μέλος συμμετέχει ή ενεργοποιείται υπέρ άλλου κόμματος ή συνδικαλιστικής οργάνωσης ελεγχόμενης από άλλο κόμμα, αποδέχεται δημόσιο αξίωμα μέσω του οποίου ασκείται κυβερνητική πολιτική, χωρίς να έχει την έγκριση του κόμματος.
3.9 Η απόρριψη μιας αίτησης από το κόμμα συνοδεύεται από έγγραφη αιτιολόγηση προς τον ενδιαφερόμενο. Ενδεικτικά, λόγο απόρριψης μπορεί να αποτελέσουν: η μετά την αίτηση δραστηριοποίησή του υποψήφιου υπέρ άλλου κόμματος ή φορέα ελεγχόμενου από κόμμα, η άποψη της Διοικούσας Επιτροπής ή της Επιτροπής Διαιτησίας ότι η αποδοχή της συγκεκριμένης αίτησης θα έβλαπτε την εικόνα του κόμματος, η έκφραση εκ μέρους του υποψηφίου ιδεών μη συμβατών με τις αρχές του άρθρου 2 του παρόντος, καθώς και η συμμετοχή του ενδιαφερομένου σε ομάδα συμφερόντων με δομημένη μεθοδολογία.
8.3 Η Επιτροπή διαιτησίας έχει αποκλειστική αρμοδιότητα:
8.3.2 Να αποφασίζει για διαφορές μεταξύ μελών του κόμματος, μεταξύ Οργάνων του κόμματος ή μεταξύ μελών και Οργάνων του κόμματος.
8.3.3 Να επιβάλει περιορισμούς ή να αποφασίζει τη διαγραφή μελών του κόμματος που παραβιάζουν το παρόν Καταστατικό, με βάση το άρθρο 5 του παρόντος.
8.3.4 Να αποφασίζει την έκπτωση οποιουδήποτε μέλους του κόμματος από το αξίωμά του.
8.3.5 Να αποφασίζει για την περαιτέρω μη εκλογιμότητα έκπτωτου μέλους.
8.3.6 Να αποφασίζει για την μόνιμη αδυναμία μέλους Οργάνου να επιτελέσει το έργο του.
Εν ολίγοις, το θέμα πάει στα μέλη, και ψηφίζεται από αυτά με σχετική πλειοψηφία αν πρέπει η ΔΕ να παραμείνει στην θέση της μετά από αυτή την πατάτα (και πολλές άλλες που έχει κάνει ήδη)
Κύριε Κομπειλάδας,
Το παραχόντρυνες τώρα!
Και επίσης, ακόμα και αν δεχτούμε αυτό που λες, μιλάμε για απλή εκπροσώπηση, όχι για δικαίωμα πολιτικού ψήφου για λογαριασμό του κόμματος!
Το παραχόντρυνες τώρα!
Ο πρόεδρος της ΔΕ εκπροσωπεί σε δικαστήρια, σε δημόσιες αρχές και συναλλάσσεται (με την οικονομική έννοια της συναλλαγής) με φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Σε καμιά περίπτωση δεν λέει ότι ο πρόεδρος της ΔΕ έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν το κόμμα σε πολιτικά συνέδρια και σχηματισμούς. Αν ίσχυε αυτό που λές, τότε με αυτή την λογική ο πρόεδρος της ΔΕ θα έκανε ότι ήθελε, όχι μόνο έξω, αλλά και μέσα στην Ελλάδα. Θα ήταν δηλαδή ενός ανδρός αρχή , όπως ακριβώς είναι δηλαδή και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που τόσο απεχθάνονται οι πειρατές, κομματόσκυλα και μη.Κομπειλάδας έγραψε:4.3 Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής εκπροσωπεί νόμιμα το Κόμμα εντός και εκτός της χώρας και ενεργεί εξ’ ονόματός του, σε όλα τα ελληνικά δικαστήρια και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες ή αρχές (ημεδαπές ή αλλοδαπές), διοικητικές, φορολογικές και συναλλάσσεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου.
Και επίσης, ακόμα και αν δεχτούμε αυτό που λες, μιλάμε για απλή εκπροσώπηση, όχι για δικαίωμα πολιτικού ψήφου για λογαριασμό του κόμματος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drafte την 02 Δεκ 2012, 02:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
adrian
ελεος, ουτε μια παραιτηση της προκοπης χωρις τρολλαρισμα
-
petrogazz
- Επικοινωνία:
Θα σε τρολλάρουμε μέχρι να ξεπαραιτηθείς 
Καταρχήν κακώς παραιτήθηκες, έπρεπε να κάτσεις στην θέση σου και να συνεχίσεις να καταγγέλλεις αυτά που γίνονται.pappasadrian έγραψε:ελεος, ουτε μια παραιτηση της προκοπης χωρις τρολλαρισμα
Ανθρώπινα βέβαια, αν σου είχαν σπάσει τα νεύρα, καλά έκανες και παραιτήθηκες.
Η παραίτησή σου πάντως και το δικό σου "προσωπικό δράμα" ποσώς ενδιαφέρει.
Αυτό που ενδιαφέρει είναι να αποδειχτεί αν το πειρατικό κόμμα είναι ελεγχόμενο από το ιερατείο του εξωτερικού ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drafte την 02 Δεκ 2012, 02:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
adrian
οτι ηξερα το εγραψα
βγαλτε τα συμπερασματα σας.
Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να ξηλωθεί άμεσα από την θέση ευθύνης οποιοδήποτε μέλος για τον οποίο υπάρχει έστω και 1% υπόνοια ότι μπορεί να παίζει το ρόλο της μαριονέτας ξένων ή αντι-πειρατικών συμφερόντων.pappasadrian έγραψε:οτι ηξερα το εγραψα
Στο ξήλωμα από θέση ευθύνης δεν πρέπει να είναι καθόλου τσιγκούνηδες το σώμα των μελών, αυτό πρέπει να γίνεται για ψύλλου πήδημα αν υπάρχουν έστω και ίχνη υπόνοιας για θέματα σαν το παραπάνω.
Σε αντίθεση με την διαγραφή οποιουδήποτε απλού μέλους από το κόμμα, που είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση, μιας και σχετίζεται με το δικαίωμα ψήφου. Γιατί δικαίωμα ψήφου πρέπει να έχουν όλοι, ακόμα και όσοι είναι αντι-πειρατές ή υποκινούμενοι.