Το ευρωπαϊκό ιερατείο του ppi αποφασίζει για το ppgr
Re: Το ευρωπαϊκό ιερατείο του ppi αποφασίζει για το ppgr
Ζητάω να κλειδωθεί αυτό το thread. Δεν έχει κανένα σκοπό απολύτως, και ήδη συζητιέται και σε άλλο thread.
-
Rainmaker
παραδόξως +1 στον draftepappasadrian έγραψε:παραδοξως, +1 στον kailor
-
Rainmaker
αν δεν μπορούν να μιλήσουν μη μέλη στο άλλο thread δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί,kailor έγραψε:Ζητάω να κλειδωθεί αυτό το thread. Δεν έχει κανένα σκοπό απολύτως, και ήδη συζητιέται και σε άλλο thread.
αν ναι θα μπορούσε,
αλλά και πάλι ο τίτλος του λέει αλλα...
kailor έγραψε:το ότι δεν σου πέφτει λόγος το ξέρεις ή πρέπει να σου το πούμε καμιά 1000άρα φορές για να το συνειδητοποιήσεις.drafte έγραψε:Νομίζω μετά και από αυτό, θα πρέπει να γίνει υποβιβσμός τους συγκεκριμένου πειρατή από ΔΕ σε απλό μέλος.
Φυσικά και μου πέφτει λόγος. Καταρχή εξηγώ το λόγο εδώ.
Αλλά υπάρχει και ένας άλλος, πιο ουσιαστικός λόγος.
Ότι το κόμμα σας είναι ελληνικό κόμμα, και δεν θέλω να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ή υπόνοια ότι ελέγχεται από ξενόφερτα συμφέροντα.
Δεν έχετε καταλάβει ότι εμείς οι πολίτες φιλοξενούμε τα κομματά σας στην χώρα μας, και όχι τα κόμματά σας εμάς τους πολίτες;
Δεν έχετε καταλάβει ότι αν αποδειχτεί ότι εξυπηρετήτε συμφέροντα διαφορετικά από αυτά των πολιτών αυτής εδώ της χώρας, θα σας πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές από την χώρα μας; Αυτό να το περιμένετε, τόσο εσείς όσο και οποιοδήποτε άλλο κόμμα θελήσει, βασιζόμενο σε ολιγαρχικές δομές, να υποστηρίξει συμφέροντα αλότρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drafte την 01 Δεκ 2012, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι εσωκομματικό, οπότε ότι και να πεις πέφτει ξερό στα αυτιά μας.drafte έγραψε: Φυσικά και μου πέφτει λόγος. Καταρχή εξηγώ το λόγο εδώ.
Ότι το κόμμα σας είναι ελληνικό κόμμα, και δεν θέλω να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ή υπόνοια ότι ελέγχεται από ξενόφερτα συμφέροντα.
Δεν έχετε καταλάβει ότι εμείς οι πολίτες φιλοξενούμε τα κομματά σας και όχι τα κόμματά σας εμάς τους πολίτες;
Δεν έχετε καταλάβει ότι αν αποδειχτεί ότι εξυπηρετήτε συμφέροντα διαφορετικά από αυτά των πολιτών αυτής εδώ της χώρας, θα σας πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές από την χώρα μας; Αυτό να το περιμένετε, και εσείς και οποιοδήποτε άλλο κόμμα θελήσει να παίξει με συμφέροντα αλότρια.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις, είναι απλό. Εκτός βεβαίως εάν έχεις πάθει ψύχωση μαζί μας!
Δεν είναι καθόλου εσωκομματικό θέμα, να υπάρχει ένα κόμμα που να ελέγχεται με ολιγαρχικό τρόπο από το εξωτερικό.kailor έγραψε:Είναι εσωκομματικό, οπότε ότι και να πεις πέφτει ξερό στα αυτιά μας.drafte έγραψε: Φυσικά και μου πέφτει λόγος. Καταρχή εξηγώ το λόγο εδώ.
Δεν έχετε καταλάβει ότι εμείς οι πολίτες φιλοξενούμε τα κομματά σας και όχι τα κόμματά σας εμάς τους πολίτες;
Δεν έχετε καταλάβει ότι αν αποδειχτεί ότι εξυπηρετήτε συμφέροντα διαφορετικά από αυτά των πολιτών αυτής εδώ της χώρας, θα σας πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές από την χώρα μας; Αυτό να το περιμένετε, και εσείς και οποιοδήποτε άλλο κόμμα θελήσει να παίξει με συμφέροντα αλότρια.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις, είναι απλό. Εκτός βεβαίως εάν έχεις πάθει ψύχωση μαζί μας!
Είναι κόμμα που παραπλανά έλληνες πολίτες, και πρέπει να το τσακίσουμε.
Ελπίζω να μην είσαστε εσείς αυτό το κόμμα.
Πες ένα κόμμα που κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές που δεν κάνει αυτά που μας κατηγορείς.drafte έγραψε:Δεν είναι καθόλου εσωκομματικό θέμα, να υπάρχει ένα κόμμα που να ελέγχεται με ολιγαρχικό τρόπο από το εξωτερικό.kailor έγραψε:Είναι εσωκομματικό, οπότε ότι και να πεις πέφτει ξερό στα αυτιά μας.drafte έγραψε: Φυσικά και μου πέφτει λόγος. Καταρχή εξηγώ το λόγο εδώ.
Είναι κόμμα που παραπλανά έλληνες πολίτες, και πρέπει να το τσακίσουμε.
Ελπίζω να μην είσαστε εσείς αυτό το κόμμα.
Αν θες μπορώ να σου συστήσω, προσωπικά, που να βρείς τις τα στοιχεία για κάθε ένα από αυτά και τους λογαριασμούς για κάθενα από αυτά και δεν είναι στην λίστα της HSBC γιατί αυτές ο Βαξεβάνης την κρύβει δεν σύμφέρει τους πατρώνες τους.
Αντίθετα με αυτά όμως εμείς το πολεμάμε να φύγουμε από αυτή την κοινή πρακτική και έχουμε τα αρίδια να το κάνουμε δημόσια ενώ οι άλλοι τουμπεκί ψιλοκομένο και τα μέλη τους το κάνουνε γαργάρα.
Για αυτό άντε γειά.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Τι θες να πεις; Ότι ΟΛΑ τα ελληνικά κόμματα ελέγχονται από το εξωτερικό; Προσωπικά έχω την χειρότερα γνώμη για ΟΛΑ τα ελληνικά κόμματα, γιατί ΟΛΑ ελέγχονται από ιερατεία και υπηρετούν κάποια ολιγαρχία.Kotsos έγραψε:
Πες ένα κόμμα που κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές που δεν κάνει αυτά που μας κατηγορείς.
Απλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν ντόπια ή ξένα ιερατεία, και δεν σου κρύβω ότι θεωρούσα κάποια ελληνικά. Αν όντως ισχύει αυτό που λες, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να μισώ τα κοινοβουλευτικά-ολιγαρχικά κόμματα, μιας και μισώ περισσότερο το ξένα ιερατεία από τα ελληνικά. Ο λόγος δεν είναι ότι τα ελληνικά ιερατεία είναι καλύτερα από τα ξένα. Αλλά απλούστατα γιατί το ελληνικό ιερατείο, ως ελληνικό που είναι, μένει στην διπλανή πόρτα και αν τυχόν κάνει καμιά πολύ χοντρή βλακεία μπορούμε να μπουκάρουμε εμείς ο λαός μέσα και να του τα πούμε ένα χεράκι. Το ξένο ιερατείο όμως, που θα το βρει ο λαός να το συμμορφώσει;;;
-
koslibpro
Locked. γίνεται η αντιστοιχη συζητηση στο αλλο thread,ας μην συζηταμε διπλά για το ιδιο θεμα ταυτοχρονως.επισης ειναι θεμα των μελων.
εδω
εδω