εδω θα διαφωνίσω κι ας βγω εκτος θέματςο. η γκρίνια μόνο κακο κάνει. και ειδικά μετα το συνέδριο λυσάξατε όλοι σας. ρε πάρτε το χαμπάρι ότι και να κάνετε το πειρατικό έχει σαλπάρει και δεν ξαναπιάνει λιμάνι. τελοςzio_donnie έγραψε:Απάντηση το λες αυτό? Άμα βαρέθηκες μην διαβάζεις.kailor έγραψε:μιας και πήρατε απάντηση από τον συγγραφέα, προτείνω να τελειώνει το θέμα πια.... βαρέθηκα την γκρίνια σας.
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση, στα
Re: Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση,
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
zio_donnie
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Το "ναι σε όλα" να δεις τι κακό κάνει.η γκρίνια μόνο κακο κάνει
Δεν "λυσσάξαμε". Και αν το θέτεις έτσι, γιατί δεν τηρούνται αυτά που συμφωνήσαμε στο συνέδριο; Οι διάφορες βάρκες και τζετ σκι να βγουν από το άτυπο και να μπουν στο τυπικό. 10 υπογραφούλες είναι. Εκτός αν θεωρείς ότι ο καθένας κάνει ότι του κατέβει και το συνέδριο ήτανε μια μάζωξη για καφέ και κουβεντούλα.ειδικά μετα το συνέδριο λυσάξατε όλοι σας
Δικαίωμα του καθενός να ζει στα σύννεφα (ή στο cloud) αλλά πειρατικό δεν υπάρχει έτσι όπως το λες παρά μόνο στα χαρτιά σαν το γήπεδο του ΠΑΟ. Και εμένα δε μου αρέσει να με δουλεύουν ψιλό γαζί.ρε πάρτε το χαμπάρι ότι και να κάνετε το πειρατικό έχει σαλπάρει
Πάρκαρε, σάλπαρε, κάνε ότι νομίζεις. Αλλά το θέαμα είναι κωμικοτραγικό.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Εάν υπήρχαν 10 μέλη εκεί που υπάρχουν άτυπα γραφεία νομίζεις ότι δεν θα τα κάναμε νόμιμα???zio_donnie έγραψε:Δεν "λυσσάξαμε". Και αν το θέτεις έτσι, γιατί δεν τηρούνται αυτά που συμφωνήσαμε στο συνέδριο; Οι διάφορες βάρκες και τζετ σκι να βγουν από το άτυπο και να μπουν στο τυπικό. 10 υπογραφούλες είναι. Εκτός αν θεωρείς ότι ο καθένας κάνει ότι του κατέβει και το συνέδριο ήτανε μια μάζωξη για καφέ και κουβεντούλα.ειδικά μετα το συνέδριο λυσάξατε όλοι σας
Επίσης να τα κάνουμε και νόμιμα θα χρειαστούν έξοδα που πιθανός κανείς δεν τα έχει.
Συμμαζέψου λίγο και μην απλώς παραπονιέσαι για όλα. ψάξε το κάθε θέμα.
-
zio_donnie
- Επικοινωνία:
Τι έξοδα έχει?Επίσης να τα κάνουμε και νόμιμα θα χρειαστούν έξοδα που πιθανός κανείς δεν τα έχει
Θύμισε μου να σε ρωτήσω πριν μιλήσω την επόμενη φορά, γιατί ξεχάστηκα. Ότι θέλω θα κάνω και αν θες δοκίμασε να το απαγορεύσεις. Σου είπε κανένας τίποτα για τις φώκιες και τις φάλαινες? Την βόλτα σου.Συμμαζέψου λίγο και μην απλώς παραπονιέσαι για όλα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
adrian
τι εξοδα?
μια εκτυπωση Α4 θελει για να τυπωθει και να υπογραφτει η ιδρυτικη διακηρυξη (ή πες την οπως θες), που θα δοθει στην ΔΕ.
αυτο.
0.05Ε? στα βαζω εγω. θα στα στειλω μεσω τραπεζης
μια εκτυπωση Α4 θελει για να τυπωθει και να υπογραφτει η ιδρυτικη διακηρυξη (ή πες την οπως θες), που θα δοθει στην ΔΕ.
αυτο.
0.05Ε? στα βαζω εγω. θα στα στειλω μεσω τραπεζης
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
baskin
Locked. Απόφαση της Ε.Δ. εδώ: https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=134&t=2816
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...