Που πρέπει να εστιάσει την προσοχή του το κόμμα Πειρατών;

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Το δημοψήφισμα λήγει στις 12 Δεκ 2012, 23:28

Στις βασικές του αρχές (όπως copyright, διαφάνεια, προσωπικά δεδομένα)
20
56%
Στα ιδιαίτερα προβλήματα της Ελλάδας (όπως μνημόνια, ανεργία, μεταναστευτικό)
3
8%
Σε όλα αυτά
10
28%
Σε τίποτα από αυτά
3
8%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 36

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Που πρέπει να εστιάσει την προσοχή του το κόμμα Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Νοέμ 2012, 01:50

piratiko.org έγραψε:αύριο μετά την συνεδρίαση της Δ.Ε. θα γνωρίζουμε πιο πολλά για το προκειμένω εργαλείο ... ;-)

Αύριο το θέμα είναι το forum και η συνεδρίαση είναι κοινή με την Ε.Δ. Αν θέλετε να συζητήσετε το liquid, ευχαρίστως μόλις τελειώσουμε την κοινή.

Δεν έχω δει καμιά ατζέντα θεμάτων να κυκλοφοράει... (πολύ διαφάνεια μάγκα μου...)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 29 Νοέμ 2012, 01:54

piratiko.org έγραψε:αύριο μετά την συνεδρίαση της Δ.Ε. θα γνωρίζουμε πιο πολλά για το προκειμένω εργαλείο ... ;-)

Κάτι λέγατε για το λίκουιντ στην προηγούμενη συνεδρίαση της Δ.Ε. αλλά δεν το πολυκατάλαβα τι παίζει.
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 29 Νοέμ 2012, 01:57

mankasp έγραψε:

Κάτι λέγατε για το λίκουιντ στην προηγούμενη συνεδρίαση της Δ.Ε. αλλά δεν το πολυκατάλαβα τι παίζει.

Θα το στείλει κάποιος με διασυνδέσεις στο Εδιμβούργο για έλεγχο. Διαφάνεια σου λέω.

Είπα να τους δώσω το repository με τον κώδικα, αλλά λέω ένα google it δεν θα κάνουν.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 29 Νοέμ 2012, 10:18

Yiannis Motsakos έγραψε:Εντελώς πειρατικά, θέλω να σας πω ότι ο τρόπος που είναι γραμμένη αυτή η ψηφοφορία (και μερικές άλλες) είναι λάθος!
δεν βγαίνει απάντηση έτσι. :mrgreen:

Μα δεν είναι λάθος! Κάνει ακριβώς αυτό που σχεδιάστηκε να κάνει. Τώρα αν θα θέλατε να κάνει περισσότερα, φτιάξτε μια δική σας.

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι έχουμε περίπου 55% πειρατές και 45% άστεγους.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 29 Νοέμ 2012, 10:33

για μένα πως θα δείξουμε ότι τα προβλήματα της κοινωνίας μας όπως ανεργια πως μπορούν να λυθούν εφαρμόζωντας τις αρχές μας. άρα και τα 2
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 29 Νοέμ 2012, 11:22

Για ακομα μια φορα θα πω οτι οσοι πιστευουν οτι πρεπει να ανοιξουμε το <<πελατολογιο μας>> ας ριξουν μια ματια στους πρασινους και τι επαθαν οταν αποφασισαν να ασχοληθουν με θεματα που δεν απτονταν στην αμεση σφαιρα των ζητηματων που κατειχαν.Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι δεν πρεπει να ασχοληθουμε και με ολα τα υπολοιπα.Ειμαστε κομμα στοχων οχι ιδεολογιας και οσο πιο γρηγορα συνειδητοποιησουν μερικοι οτι καποιες κορωνες(ενθεν κακειθεν) δεν επιτρεπονται θα παμε μπροστα.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Yiannis Motsakos

Δημοσίευσηαπό Yiannis Motsakos » 29 Νοέμ 2012, 11:52

pav έγραψε:
Yiannis Motsakos έγραψε:Εντελώς πειρατικά, θέλω να σας πω ότι ο τρόπος που είναι γραμμένη αυτή η ψηφοφορία (και μερικές άλλες) είναι λάθος!
δεν βγαίνει απάντηση έτσι. :mrgreen:

Μα δεν είναι λάθος! Κάνει ακριβώς αυτό που σχεδιάστηκε να κάνει. Τώρα αν θα θέλατε να κάνει περισσότερα, φτιάξτε μια δική σας.

Παύλο, δεν λέω τίποτα κακό, αλλα όταν κανεις οποιαδήποτε ερώτηση για δημοσκόπηση η´ συγκέντρωση απόψεων, αυτή πρέπει να απαντιέται ΜΟΝΟ με τρία πιθανά πράγματα:

ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΛΕΥΚΟ-Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ

όλες οι υπόλοιπες "υπο-απαντήσεις" μοιράζουν και αλλοιώνουν ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Δηλαδή,

Τίτλος

Ερώτηση 1.Στις βασικές του αρχές (όπως copyright, διαφάνεια, προσωπικά δεδομένα);

Ναι
Όχι
Λευκό

Ερώτηση2.Στα ιδιαίτερα προβλήματα της Ελλάδας (όπως μνημόνια, ανεργία, μεταναστευτικό);

Ναι
Όχι
Λευκό

Ερώτηση 3. Σε όλα αυτά (τα παραπάνω);

Ναι
Όχι
Λευκό

Ερώτηση 4. Σε τίποτα από αυτά;

Ναι
Όχι
Λευκό

Εάν οι Πειρατές αποφάσισαν κατά συνείδηση δεν πρόκειται να έχεις:

Ερώτηση 1. ΝΑΙ 80%(υποθετικά νούμερα)
Ερώτηση 2. ΝΑΙ 70%
Ερώτηση 3. ΝΑΙ 25%
Ερώτηση 4. ΝΑΙ 50%
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 29 Νοέμ 2012, 12:04

Οι πειρατές πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στο να δημιουργηθεί ένα σοβαρό σύστημα ψηφοφοριών.
Γιατί αυτή η τόσο σημαντική επιλογή λείπει από την δημοσκόπηση;
Χρειάζεται δηλαδή πρώτα από όλα να συμφωνήσουν στις προδιαγραφές της ψηφοφορίας (όπως προτείνει παραπάνω ο μοτσάκος).

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 29 Νοέμ 2012, 12:14

Ενδιαφέρον... εμένα μου φαίνεται πως η μία πρέπει να αποκλείει την άλλη (2 bit, 4 διαφορετικές τιμές :P )

Αν το έβαζα όπως λες τότε θα μπορούσε κάποιος να απαντήσει "Ναι" και στα 4, οπότε τι συμπέρασμα θα έβγαινε;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 29 Νοέμ 2012, 12:21

είναι άκυρη από μόνη της δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα.

Πες ότι εστιάζουμε στα copyrights και δεν συμμετέχει κανένας. τι κάνουμε εκεί???

Και εάν τα άλλα θέματα δουλεύονται πιο πολύ από τα αυτά που έχουμε εστιάσει εκεί πάλι τι θα κάνουμε? θα τους μαλώσουμε γιατί δουλεύουν?

Υποτίθεται ότι δουλεύουμε μόνο εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μας και όχι σε όλα. Άμα έχουμε αρκετά άτομα και οι γνώσεις μας φτάνουν (σε ικανοποιητικό επίπεδο) για όλα τα θέματα, ας το κάνουμε.

Δεν χρειαζόμαστε ούτε ψηφοφορίες, ούτε δημοσκοπήσεις για να πούμε που θα εστιάσουμε και που όχι....

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες