ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

Δημοσίευση από zio_donnie »

δεν γίνεται να ψηφίσουμε άμεσα αρα δεν παιρνουμε καμμια πρωτοβουλια σωστα ?
Μπορούμε να ψηφίσουμε μια χαρά τοπικά. Αρκεί να μην είναι θέμα αρχών. Αν υπάρχουν δράσεις που συμφωνούμε ομόφωνα why not? Για παράδειγμα τα μαθήματα του Βασίλη είναι μια πολύ καλή και ουδέτερη ιδέα η οποία πρέπει να επεκταθεί.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
gounara

Δημοσίευση από gounara »

Δεν ειμαι στην Ι.Τ.
Ειμαι στη Δ.Ε.
Εκανα μια συγκεκριμενη προταση
Δεν Πηρα καμμια αποφαση
Δεν εφερα κανενα προ τετελεσμενων γεγονοτων
Ζητησα νομιμοποιηση απο την πλειοψηφια για μια δραση ΠΡΙΝ ΟΧΙ ΜΕΤΑ
οποιος ειναι υπευθυνος για τις ψηφοφοριες ΟΤΑΝ ξανααποκτησουμε εργαλειο ψηφοφοριων ας το βαλει
Παρακαλω το θεμα αν γινεται να λυθει συντομα γιατι υπαρχει δυσλειτουργια
οποιαδηποτε παραπομπη προφανως της Δ.Ε. προς ψηφοφορια πρεπει να παγωσει
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zio_donnie »

Παρακαλω το θεμα αν γινεται να λυθει συντομα γιατι υπαρχει δυσλειτουργια
Αυτό είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε όλοι. Απλά υπάρχει συζήτηση περί φύλου των αγγέλων καθώς μερικοί δεν θέλουν στο κόμμα την διαφάνεια, άμεση δημοκρατία και συμμετοχή που διαλαλούν επίσημα, εξ' ου και οι τσακωμοί.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

gounara έγραψε:
baskin έγραψε:Εσύ άρχισες να φωνάζεις (εκτός κι αν δεν ξέρεις ότι τα κεφαλαία είναι ΦΩΝΕΣ).

Πήγαινε λοιπόν σε παρακαλώ να μελετήσεις το θέμα που έχει ανοιχτεί για τις ψηφοφορίες στο forum, για να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να ψηφίσουμε άμεσα.
Εσυ τι λες να μην το ξερω ?
Επειδη ειμαι αρκετα μεγαλυτερος με θεωρεις ψηφιακα αναλφαβητο ?
οταν επaiζα με την amiga και τον sinclair spectum + επαιζες με κουβαδακια

τελος παντων
Έχω ξεκινήσει από ZX-8 (γομολάστιχα). Μην τις μετράμε πάλι.

Για το θέμα τον ψηφοφοριών στο forum έχει γίνει πρόταση από την IT εκεί που συζητιέται.

Εν ολίγοις , περιμένουμε την λίστα των οικονομικά ενήμερων από τον υπεύθυνο οικονομικών, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και ακολούθως ερευνάται μία μετατροπή του forum ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι ορατό, μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας.

Υ.Γ. (αν είχαμε το liquid, θα τα είχες κάνει όλα μόνος σου, άμεσα και χωρίς trollάρισμα!!) ;)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
gounara

Δημοσίευση από gounara »

baskin έγραψε:
gounara έγραψε:
baskin έγραψε:Εσύ άρχισες να φωνάζεις (εκτός κι αν δεν ξέρεις ότι τα κεφαλαία είναι ΦΩΝΕΣ).

Πήγαινε λοιπόν σε παρακαλώ να μελετήσεις το θέμα που έχει ανοιχτεί για τις ψηφοφορίες στο forum, για να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να ψηφίσουμε άμεσα.
Εσυ τι λες να μην το ξερω ?
Επειδη ειμαι αρκετα μεγαλυτερος με θεωρεις ψηφιακα αναλφαβητο ?
οταν επaiζα με την amiga και τον sinclair spectum + επαιζες με κουβαδακια

τελος παντων
Έχω ξεκινήσει από ZX-8 (γομολάστιχα). Μην τις μετράμε πάλι.

Για το θέμα τον ψηφοφοριών στο forum έχει γίνει πρόταση από την IT εκεί που συζητιέται.

Εν ολίγοις , περιμένουμε την λίστα των οικονομικά ενήμερων από τον υπεύθυνο οικονομικών, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου και ακολούθως ερευνάται μία μετατροπή του forum ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι ορατό, μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας.

Υ.Γ. (αν είχαμε το liquid, θα τα είχες κάνει όλα μόνος σου, άμεσα και χωρίς trollάρισμα!!) ;)
Για αυτο μου αρεσεις ;)
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
omissman

Δημοσίευση από omissman »

εχει παραδοθει στους υπευθυνους εδω και δυο ημερες, ενημερωμενη με ολες τις εγγραφες μεχρι και το συνεδριο .

Υπαρχει ομως ενα ζητηματακι που δεν εχει λυθει ακομη :
η χρονικη περιοδος που ισχυει η οικονομικη ενημεροτητα του καθε μελους σε συναρτηση με το ποτε ακριβως πληρωσε τη συνδρομη του.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
baskin

Δημοσίευση από baskin »

omissman έγραψε:εχει παραδοθει στους υπευθυνους εδω και δυο ημερες, ενημερωμενη με ολες τις εγγραφες μεχρι και το συνεδριο .
Είμαστε στην φάση της τροποποίησης της βάσης των μελών, ώστε να εμπεριέχεται η οικονομική ενημερότητα. Ακολούθως θα υπάρξει και ρύθμιση για το forum, ώστε να είναι δυνατή η υλοποίηση κάποιων απλών και βασικών ψηφισμάτων (σε πρώτη φάση).
omissman έγραψε:Υπαρχει ομως ενα ζητηματακι που δεν εχει λυθει ακομη :
η χρονικη περιοδος που ισχυει η οικονομικη ενημεροτητα του καθε μελους σε συναρτηση με το ποτε ακριβως πληρωσε τη συνδρομη του.
3.12 Η μη πληρωμή της ετήσιας συνδρομής από το μέλος του κόμματος οδηγεί στη στέρηση του δικαιώματος της ψήφου φυσικής ή ηλεκτρονικής και στην στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Το ποσό της συνδρομής προτείνεται από την ΔΕ και ψηφίζεται από το σώμα των μελών. Καταβάλλεται άμεσα με την εγγραφή και λογίζεται ανά ημερολογιακό έτος ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής. Σε ετήσια βάση η πληρωμή γίνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου κάθε ημερολογιακού έτους. Σε περίπτωση μη καταβολής της συνδρομής για ένα ή περισσότερα έτη, αυτή δεν εξαλείφεται αλλά αθροίζεται μέχρι την ημερομηνία καταβολής συνδρομής.
Το μόνο που πρέπει να δούμε και νομίζω ότι αρκεί μία απόφαση της Δ.Ε., είναι τι θα γίνει από 1/1/2013. Δηλαδή τι περιθώριο θα δοθεί στα μέλη για να εξοφλήσουν (π.χ. ένας μήνας).
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

baskin έγραψε: Το μόνο που πρέπει να δούμε και νομίζω ότι αρκεί μία απόφαση της Δ.Ε., είναι τι θα γίνει από 1/1/2013. Δηλαδή τι περιθώριο θα δοθεί στα μέλη για να εξοφλήσουν (π.χ. ένας μήνας).
εμείς που έχουμε δώσει χρήματα παραπάνω από μια και δύο ετήσιες συνδρομές κατά την διαρκεια του 2012, για το 2013 θα ανανεωθεί η συνδρομή μας ή θα πρέπει να πληρώσουμε για την συνδρομή του 2013?
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Rainmaker έγραψε:εμείς που έχουμε δώσει χρήματα παραπάνω από μια και δύο ετήσιες συνδρομές κατά την διαρκεια του 2012, για το 2013 θα ανανεωθεί η συνδρομή μας ή θα πρέπει να πληρώσουμε για την συνδρομή του 2013?
Εσύ τι λες; Τα έδωσες για κάβα ή για στήριξη;

Υ.Γ. Είμαι καλυμμένος μέχρι το 2178...
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Rainmaker έγραψε:
baskin έγραψε: Το μόνο που πρέπει να δούμε και νομίζω ότι αρκεί μία απόφαση της Δ.Ε., είναι τι θα γίνει από 1/1/2013. Δηλαδή τι περιθώριο θα δοθεί στα μέλη για να εξοφλήσουν (π.χ. ένας μήνας).
εμείς που έχουμε δώσει χρήματα παραπάνω από μια και δύο ετήσιες συνδρομές κατά την διαρκεια του 2012, για το 2013 θα ανανεωθεί η συνδρομή μας ή θα πρέπει να πληρώσουμε για την συνδρομή του 2013?
Ήμαρτον Rain!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”