ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣbaskin έγραψε:Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε server όπως πάμε. Εκεί να δεις χαρά....επιτέλους επιστροφή στις ρίζες. Κάτω οι φασίστες της τεχνολογίας (τα λέει και ο ΣφΥΡΙΖΑ αυτά).
ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ
Re: ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Το κατέχω καλά σε αντίθεση με μερικούς που νομίζουν ότι το internet είναι πλυντήριο ρούχων.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Αυτα που θα επ[ικρατησουν τελικα και απο οσο ξερω το μονο επισημο εργαλειο αυτη τη στιγμη ειναι το forumbaskin έγραψε:Ποια εννοείς εργαλεία;gounara έγραψε: η απόφαση συμμετοχής θα παιρνεται με τα εργαλεια του κομματος η το forum
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
baskin
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το 500άρικο να μην πάει σε απαραίτητα έξοδα... Μαλάκες είμαστε όσοι βάζουμε λεφτά κάθε μήνα;gounara έγραψε:5. το κοστος μπορει να καλυφθει α. απο το ταμειο του κομματος η
β. απο την ομαδα .. περιπου 4,5 ευρω εκαστος
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?
NAIbaskin έγραψε:
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το 500άρικο να μην πάει σε απαραίτητα έξοδα... Μαλάκες είμαστε όσοι βάζουμε λεφτά κάθε μήνα;
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
baskin
Thanks!!! (είχα μία αμφιβολία). Μήπως να παραγγείλουμε και μία τιάρα;
Ας πούμε ότι φτιάχνεται η ομάδα. Τα 100 άτομα που θα βρεθούν;
Θεωρώ ότι μπορούμε να σκεφτόμαστε ανά περίπτωση έξυπνες ιδέες οι οποίες να μπορούν να υλοποιηθούν από λιγότερα άτομα αλλά να ρίχνουν περισσότερα φώτα πάνω μας. Ένα παράδειγμα είναι η διαμαρτυρία των Γερμανών πειρατών για τους ελέγχους στα αεροδρόμια ( http://boingboing.net/2010/11/27/german ... party.html ).
Θα δεχόμουν τη συμμετοχή μας σε πορείες μόνο για θέματα που είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας μας, όπως ήταν η ACTA. Αλλά για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι δε χρειάζεται να υπάρχει ειδική ομάδα.
Θεωρώ ότι μπορούμε να σκεφτόμαστε ανά περίπτωση έξυπνες ιδέες οι οποίες να μπορούν να υλοποιηθούν από λιγότερα άτομα αλλά να ρίχνουν περισσότερα φώτα πάνω μας. Ένα παράδειγμα είναι η διαμαρτυρία των Γερμανών πειρατών για τους ελέγχους στα αεροδρόμια ( http://boingboing.net/2010/11/27/german ... party.html ).
Θα δεχόμουν τη συμμετοχή μας σε πορείες μόνο για θέματα που είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας μας, όπως ήταν η ACTA. Αλλά για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι δε χρειάζεται να υπάρχει ειδική ομάδα.
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
baskin έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το 500άρικο να μην πάει σε απαραίτητα έξοδα... Μαλάκες είμαστε όσοι βάζουμε λεφτά κάθε μήνα;gounara έγραψε:5. το κοστος μπορει να καλυφθει α. απο το ταμειο του κομματος η
β. απο την ομαδα .. περιπου 4,5 ευρω εκαστος
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?
Basta baskin γιατι εννοεις οτι εγω δεν εχω βαλει χρηματα ?
με αναγκαζεισ να απαντησω και να πω πραγματα που δεν ειναι σωστο και αυτο διοτι τα χρηματα που εχω βαλει υπερκαλυπτουν το απαιτουμενο ποσο σε καθε περιπτωση . Ερευνησε το και αυτο ειναι πολυ ευκολο
Δεν το τοποθετησα ετσι ομωσς μη γ@μ@ς το θεμα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
σιγα σιγαYiannis έγραψε:Ας πούμε ότι φτιάχνεται η ομάδα. Τα 100 άτομα που θα βρεθούν;
.
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
baskin
gounara έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το 500άρικο να μην πάει σε απαραίτητα έξοδα... Μαλάκες είμαστε όσοι βάζουμε λεφτά κάθε μήνα;
Basta baskin γιατι εννοεις οτι εγω δεν εχω βαλει χρηματα ?
με αναγκαζεισ να απαντησω και να πω πραγματα που δεν ειναι σωστο και αυτο διοτι τα χρηματα που εχω βαλει υπερκαλυπτουν το απαιτουμενο ποσο σε καθε περιπτωση . Ερευνησε το και αυτο ειναι πολυ ευκολο
Δεν το τοποθετησα ετσι ομωσς μη γ@μ@ς το θεμα[/quote]
Δεν μετράμε ποιος την έχει μεγαλύτερη γιατί τότε η προσωπικές μου εγγυήσεις προς τον τυπογράφο δεν καλύπτονται από πουθενά.
Το θέμα είναι ότι έχουμε χρέος και το χρέος πρέπει να λήξει, πριν πετάμε λεφτά γύρω γύρω.
Αν μαζευτούν τα 100 άτομα, είμαστε και άλλοι τόσοι βάζουμε από ένα 50άρικο και τέρμα το χρέος...