(ουσιαστικά δεν υπάρχει συγκεκριμένη "λίστα" με μέλη για την ομάδα αφού είναι μια ανοιχτή ομάδα και η συμμετοχή σε αυτή περιορίζεται μόνο από την διάθεση κάθε μέλους και φίλου του κόμματος να συμμετέχει εθελοντικά σε αυτή)
Για να προχωρήσουμε στην κατάρτιση του Κανονισμού Λειτουργίας της Ομάδας Επικοινωνίας (ΟΜ.ΕΠ) σύμφωνα με την δυνατότητα που μας δίνει το άρθρο 12 του (νέου) Καταστατικού, καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους/-νες να δηλώσουν την επιθυμία τους να είναι συντονιστές της ομάδας. Η διαδικασία "δήλωσης επιθυμίας", θα κρατήσει μέχρι και την Κυριακή 18/11/2012. Την Δευτέρα 19/11/2012 θα αναρτηθούν τα ονόματα των υποψήφιων συντονιστών σε "Δημοσκόπηση" για να γίνει η επιλογή των συντονιστών (τακτικός και αναπληρωματικός). Η επιλογή θα διαρκέσει από την Δευτέρα 19/11/2012 έως και την Παρασκευή 23/11/2012 (εκτός αν υπάρξει ένσταση για επέκταση της διάρκειας επιλογής)
Προσκαλώ όλους τους ενδιαφερόμενους/-νες να δηλώσουν με post εδώ την επιθυμία τους να είναι υποψήφιοι για Συντονιστές στην Ομάδα Επικοινωνίας (ΟΜ.ΕΠ) στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.