έτσι σκέφτονται μόνο τα ενεργα μέλη χρήστο. όχι οι πολίτες. αλλα νομίζω το μυστικο ειναι να λύσουμε το πρωτο που ανέφερα. ην ενεργοποιηση των ηδη υπάρχων μελών μας...kailor έγραψε:Άγγελε για το 2ο υπάρχαν σχέδια που απλώς ήταν το απλό σήμα με το ιστίο (χωρίς το κόμμα πειρατών ελλάδας) μικρό σε t-shirts και shorts, αλλά πήγε περίπατο.agelos έγραψε:ρε παιδια οι προτασεις αυτες εχουν υποθει. αλλα για να υπάρχει συζήτηση θα σας πω.
1) τα μελη δεν δινουν πως θα τους "υποχρεωσεις"?
2) σε εποχες που ζουμε ποσοι θα ασχοληθουν να αγορασουν μπλουζακι και ποσο μάλλον με όνομα και σήμα πολιτικού κόμματος? ειδικα στις εποχες μας που όσοι ασχολούνται με την πολιτική δέχονται τα πυρά απο τους υπολοίπους λόγο αγανάκτησης? δεν είμαστε κκε εμεις...
Υ.Γ. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε αντί να αγοράσω απ'έξω 2 - 3 μπλουζάκια και 2 - 3 shorts να αγόραζα του κόμματος πειρατών ελλάδας.
σχετικά με το οικονομικό "πρόβλημα" των πειρατων...
Re: σχετικά με το οικονομικό "πρόβλημα" των πειρατων...
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Εάν δεν θέλουν δεν νομίζω ότι πρέπει να τους κάνουμε με το ζόρι. Το θέμα είναι μόνοι τους να θελήσουν.agelos έγραψε:
έτσι σκέφτονται μόνο τα ενεργα μέλη χρήστο. όχι οι πολίτες. αλλα νομίζω το μυστικο ειναι να λύσουμε το πρωτο που ανέφερα. ην ενεργοποιηση των ηδη υπάρχων μελών μας...
Εγώ προτείνω το πιο απλό, να κάτσουμε κάτω, να βγάζουμε συνέχεια δουλειά (τουλάχιστον όσο μπορούμε, μην πάθουμε και υπερκόπωση
ξέρουμε καλά ότι η φιλοσοφια μας είναι αντίθετη με την αντίστοιχη ελληνική. αλλά κάπως θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα (η κάπως να προσαρμοστούμε σε αυτην ) αλλιώς οι ελληνες πειρατές τωρα που μας χρειαζόμαστε όλοι θα μένουμε στο περιθώριο.kailor έγραψε:Εάν δεν θέλουν δεν νομίζω ότι πρέπει να τους κάνουμε με το ζόρι. Το θέμα είναι μόνοι τους να θελήσουν.agelos έγραψε:
έτσι σκέφτονται μόνο τα ενεργα μέλη χρήστο. όχι οι πολίτες. αλλα νομίζω το μυστικο ειναι να λύσουμε το πρωτο που ανέφερα. ην ενεργοποιηση των ηδη υπάρχων μελών μας...
Εγώ προτείνω το πιο απλό, να κάτσουμε κάτω, να βγάζουμε συνέχεια δουλειά (τουλάχιστον όσο μπορούμε, μην πάθουμε και υπερκόπωση), και στο τέλος μόνοι τους θα έρθουν.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.