Απο: Φαρμακευτική σταμάτα τις παραδώσεις φαρμάκων λόγω χρεών
-
Rainmaker
Re: Φαρμακευτική σταμάτα τις παραδώσεις φαρμάκων λόγω χρεών
Τελικά όπου κόμμα και εξαπάτηση!
ρε rainmaker, τώρα σε έπιασε ο καημός όταν υπήρχαμε πριν το συνέδριο εγώ, ο άγγελος, και άλλα μέλη και λέγαμε και για ηλεκτρονικό και για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν, όλοι εναντίον είσασταν. τώρα τι έγινε ξαφνικά και υποστηρίζεις αυτά που λέγαμε πριν από 2 μήνες σχεδόν.Rainmaker έγραψε:Γιατι να μην έχουν δικαίωμα ψήφου ολα τα μέλη στο συνέδριο γιατι να μην γίνεται ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό μα απλο για να μπορεί να ελεγχθεί εύκολα ένα μικρό σώμα μελών μια και τα περισσότερα μέλη δεν έχουν την δυνατότητα να ´ρθουν στο συνέδριο.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Θα θυμίσω τον μαλάκα, που έλεγε να ψηφίζονται τα πάντα... (ναι ναι είμαι εγώ!!)
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν έδωσε σημασία σε αυτό που είπε ο Μανώλης...
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν έδωσε σημασία σε αυτό που είπε ο Μανώλης...
mankasp έγραψε:Είμαστε εκτός θεματος. Μπορει να ψηφίστηκε γιατί δεν υπηρχε τροπος να βαλουμε αρνητικη ψηφο σε ολους τους υπολοιπους.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Rainmaker
Είδες τι ωραία παγίδα στήθηκε εγκλωβιστικαμε σε ένα αυθαίρετο καταστατικο, παρασύρθηκαμε ότι έχει ισχυ κατα την διαρκεια του συνεδρίου (αν και εγω το ήξερα ότι δεν έχει ισχυ) ενω μπορούσαμε να ψηφίσουμε να γίνει ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό αλλα... Είδαμε τα αποτελέσματα!kailor έγραψε:ρε rainmaker, τώρα σε έπιασε ο καημός όταν υπήρχαμε πριν το συνέδριο εγώ, ο άγγελος, και άλλα μέλη και λέγαμε και για ηλεκτρονικό και για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να έρθουν, όλοι εναντίον είσασταν. τώρα τι έγινε ξαφνικά και υποστηρίζεις αυτά που λέγαμε πριν από 2 μήνες σχεδόν.Rainmaker έγραψε:Γιατι να μην έχουν δικαίωμα ψήφου ολα τα μέλη στο συνέδριο γιατι να μην γίνεται ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό μα απλο για να μπορεί να ελεγχθεί εύκολα ένα μικρό σώμα μελών μια και τα περισσότερα μέλη δεν έχουν την δυνατότητα να ´ρθουν στο συνέδριο.
-
baskin
Το επόμενο δεν είναι μακριά (και μπορεί να γίνει και έκτακτο!!).Rainmaker έγραψε:Είδες τι ωραία παγίδα στήθηκε εγκλωβιστικαμε σε ένα αυθαίρετο καταστατικο, παρασύρθηκαμε ότι έχει ισχυ κατα την διαρκεια του συνεδρίου (αν και εγω το ήξερα ότι δεν έχει ισχυ) ενω μπορούσαμε να ψηφίσουμε να γίνει ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό αλλα... Είδαμε τα αποτελέσματα!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Rainmaker
Περιμένω να ανακοινωθεί το καινούριο καταστατικο να δώ πως ´´καταντησε ´´ να δούμε αν μπορούμε να διορθώσουμε τίποτα ας είναι και η διαγραφή της αρχής της άμεσης δημοκρατιας δεν με χαλάειbaskin έγραψε:Το επόμενο δεν είναι μακριά (και μπορεί να γίνει και έκτακτο!!).Rainmaker έγραψε:Είδες τι ωραία παγίδα στήθηκε εγκλωβιστικαμε σε ένα αυθαίρετο καταστατικο, παρασύρθηκαμε ότι έχει ισχυ κατα την διαρκεια του συνεδρίου (αν και εγω το ήξερα ότι δεν έχει ισχυ) ενω μπορούσαμε να ψηφίσουμε να γίνει ταυτόχρονα και ηλεκτρονικό αλλα... Είδαμε τα αποτελέσματα!
-
laskaris_vasilis
Προς όσους έχουν "νταλγκάδες":
Ο τίτλος του Thread είναι:
Ο τίτλος του Thread είναι:
Τα υπόλοιπα τι εξυπηρετούν;Φαρμακευτική σταμάτα τις παραδώσεις φαρμάκων λόγω χρεών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laskaris_vasilis την 05 Νοέμ 2012, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Rainmaker
laskaris_vasilis έγραψε:Προς όσους έχουν "νταλγκάδες":
Ο τίτλος του Thread είναι:Φαρμακευτική σταμάτα τις παραδώσεις φαρμάκων λόγω χρεών
-
James
- Επικοινωνία:
εεε ανακαλύψαμε το νεο moderator.......laskaris_vasilis έγραψε:Προς όσους έχουν "νταλγκάδες":
Ο τίτλος του Thread είναι:Τα υπόλοιπα τι εξυπηρετούν;Φαρμακευτική σταμάτα τις παραδώσεις φαρμάκων λόγω χρεών
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
-
laskaris_vasilis
@Rain:
"Τούρκικα" το είπα;
Που κολλάει στο παρόν Thread, σχόλιο για το Συνέδριο;
.......
"Τούρκικα" το είπα;
Που κολλάει στο παρόν Thread, σχόλιο για το Συνέδριο;
.......
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!