καλυτερα μην ασχολείσαι δεν είναι μέσα στις ´´ τρεις βασικές αρχές μας´´kailor έγραψε:Δηλώνω υποψήφιος εάν και θα προτιμούσα εάν γίνετε να υπάρχει άλλο μέλος για να μην είμαι μόνο εγώ συνέχεια.
Περίπου σε 7 μέρες θα ανεβάσω και τον απολογισμό της επιτροπής.
Απο: επιτροπή περιβάλλοντος
-
Rainmaker
Απο: επιτροπή περιβάλλοντος
Re: Εσωτερικές εκλογές για ανάδειξη νέου Συντονιστή
ε τότε γιατί χρειάζετε να είμαστε κόμμα και όχι οργανισμός ή κίνημα?Rainmaker έγραψε:καλυτερα μην ασχολείσαι δεν είναι μέσα στις ´´ τρεις βασικές αρχές μας´´kailor έγραψε:Δηλώνω υποψήφιος εάν και θα προτιμούσα εάν γίνετε να υπάρχει άλλο μέλος για να μην είμαι μόνο εγώ συνέχεια.
-
Rainmaker
μάλλον για να γίνουν καποιοι βολευτές στο μέλλον...kailor έγραψε:ε τότε γιατί χρειάζετε να είμαστε κόμμα και όχι οργανισμός ή κίνημα?Rainmaker έγραψε:καλυτερα μην ασχολείσαι δεν είναι μέσα στις ´´ τρεις βασικές αρχές μας´´kailor έγραψε:Δηλώνω υποψήφιος εάν και θα προτιμούσα εάν γίνετε να υπάρχει άλλο μέλος για να μην είμαι μόνο εγώ συνέχεια.
εγώ θα ασχοληθώ και όποιος άλλος θέλει και ας με πετάξουν από το κόμμα άμα είναι. 
-
Rainmaker
μην αγχώνεσαι δεν σε πετάει κανένας μαζέυεις ψηφαλακιαkailor έγραψε:εγώ θα ασχοληθώ και όποιος άλλος θέλει και ας με πετάξουν από το κόμμα άμα είναι.
σόρρυ, αλλά δεν με νοιάζει να γίνω βουλευτής ούτε κατά διάνοια. όποιον τον νοιάζει ας πάει.Rainmaker έγραψε:μην αγχώνεσαι δεν σε πετάει κανένας μαζέυεις ψηφαλακιαkailor έγραψε:εγώ θα ασχοληθώ και όποιος άλλος θέλει και ας με πετάξουν από το κόμμα άμα είναι.
-
Rainmaker
συγνώμη που θα στο πω αλλά δεν είσαι το κέντρο της γής άλλοι καρπώνονται-εκμεταλεύονται τα δικά σου όνειρα-προσπάθειες για δικούς τους λόγους και τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν.kailor έγραψε:σόρρυ, αλλά δεν με νοιάζει να γίνω βουλευτής ούτε κατά διάνοια. όποιον τον νοιάζει ας πάει.Rainmaker έγραψε:μην αγχώνεσαι δεν σε πετάει κανένας μαζέυεις ψηφαλακιαkailor έγραψε:εγώ θα ασχοληθώ και όποιος άλλος θέλει και ας με πετάξουν από το κόμμα άμα είναι.
τότε εδώ θα είμαστε να τους κόψουμε τα φτερά θέλουν δεν θέλουν...Rainmaker έγραψε: συγνώμη που θα στο πω αλλά δεν είσαι το κέντρο της γής άλλοι καρπώνονται-εκμεταλεύονται τα δικά σου όνειρα-προσπάθειες για δικούς τους λόγους και τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν.