ανάθεση ψήφου για συνέδριο?

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
Απάντηση
agelos

ανάθεση ψήφου για συνέδριο?

Δημοσίευση από agelos »

καλησπέρα φιλοι μου. τελικά τι μπορεί να γίνει για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθουν αλλάθέλουν τουλάχιστον να ψηφισουν? έχουμε προβλέψει γι αυτο? εγω θα πρότεινα φανερή ψηφοφορία μέσω τηλεφώνου (αρ. ταυτότητας, αφμ και ημερομηνια γεννησης για επιβεβαιωση στοιχειων, έτσι κανουν και οι τράπεζες). αφού θα δουν το συνέδριο live τότε ίσιως ετσι να μπορέσουμε κατ'εξεραιση να έχουμε συμμετοχή και απο όσους λοίπουν. (αν φυσικα συμφωνουν και οι απέχοντες με φυσική παρουσία στο συνέδριο)
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ανάθεση ψήφου για συνέδριο?

Δημοσίευση από James »

Ρε Άγγελε,
Τι Γενόσημα πίνεις?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Άγγελε, το 4.13 απαντά σε όλα σου τα ερωτήματα!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
agelos

Δημοσίευση από agelos »

laskaris_vasilis έγραψε:Άγγελε, το 4.13 απαντά σε όλα σου τα ερωτήματα!!

το ξερω αλλα ειχε γινει συζητηση για καποιον που δεν θα μπορεσει να ερθει και εχασα αυτο το θεμα. λεω μην βγαλατε ακρη.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “1ο Συνέδριο”