Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ....

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
random
Επικοινωνία:

Re: Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ..

Δημοσίευση από random »

kailor έγραψε:
random έγραψε:Εγώ πάντως λεφτά για να φτιάξουν περίφραξη, κάμερες και υπόγειες διαβάσεις σε όλη την εγνατία οδό για να σωθούν 6 αρκούδες, δεν ψηφίζω στον προϋπολογισμό.

Οι ΜΚΟ που προωθούν τέτοιες λύσεις πάντως, ποιός ξέρει πόσα θα παρουν αν καταφέρουν μέσω των γνωστών υπόγειων διαβάσεων, να περάσουν στις διατάξεις του προϋπολογισμού τις υπόγειες αυτές διαβάσεις..... :roll: :oops: ...συγνώμη μπερδεύτικα και δεν ξέρω τι λέω, συγχωρέστε με είναι και το περασμένο της ώρας....
ρε μπας και έγινες πρωθυπουργός, υπουργός οικονομικών ή τίποτε άλλο και δεν μας το είπες? :lol:

Από που και ως που εσύ θα ψηφίσεις τον κρατικό προυπολογισμό. Αφού μόνο βουλευτές ψηφίζουν. Εκτός εάν άλλαξε ο Νόμος και μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να το ψηφίζουν. :o
μα...τον έχω ήδη ψηφίσει τον προϋπολογισμό! εδώ. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, η ψήφος μου βρίσκεται εδώ.

Ψήφισα επί του συνόλου (αρνητικά βέβαια), και μένει τώρα να ασχοληθώ λίγο για να ψηφίσω τον προϋπολογισμό του 2013 και κατά άρθρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος random την 26 Οκτ 2012, 00:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από baskin »

kailor έγραψε:Από που και ως που εσύ θα ψηφίσεις τον κρατικό προυπολογισμό. Αφού μόνο βουλευτές ψηφίζουν. Εκτός εάν άλλαξε ο Νόμος και μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να το ψηφίζουν. :o
Τώρα είπες μαλακία και δεν θα φταίει ο izno που θα αρπάξει την γεμιστή αρκούδα που του πέταξες.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:Από που και ως που εσύ θα ψηφίσεις τον κρατικό προυπολογισμό. Αφού μόνο βουλευτές ψηφίζουν. Εκτός εάν άλλαξε ο Νόμος και μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να το ψηφίζουν. :o
Τώρα είπες μαλακία και δεν θα φταίει ο izno που θα αρπάξει την γεμιστή αρκούδα που του πέταξες.
Είναι οι αρκούδες γεμιστές; με τί;
baskin

Δημοσίευση από baskin »

random έγραψε:Είναι οι αρκούδες γεμιστές; με τί;
Μα με αγριογούρουνο!
kailor

Δημοσίευση από kailor »

baskin έγραψε:
ποιά ακριβώς είναι η μαλακία που είπα? ότι επειδή ψήφισε σε μια σελίδα που είναι και σχεδόν ο μοναδικός που συμμετέχει, τι σημαίνει αυτό? Είναι Βουλευτής και η ψήφος του θα μετρηθεί? Μπορούν με τα σημερινά δεδομένα να ψηφίσω εγώ ή εσύ για τον κρατικό προυπολογισμό και να μετρηθεί η ψήφος μας στην καταμέτρηση στο κοινοβούλιο?

Χρησιμοποιείται δεν ξέρω και εγώ πόσα άτομα το pirategov χωρίς να είναι έτοιμο, χωρίς να έχει εξηγηθεί πλήρως για ποιό σκοπό δημιουργήθηκε και σε τι ακριβώς θα χρησιμεύσει (και όταν μιλάω πλήρως εννοώ πλήρως), το πώς δουλεύει και πολλά άλλα.

Και μου λες ότι είπα μαλακία...
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

baskin έγραψε:
Μα με αγριογούρουνο!
και τα αγριογούρουνα, και αυτά γεμιστά;
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Μαλακία είναι να μην δοκιμάζεις (ακόμη και γεμιστή αρκούδα με αγριογούρουνο). Είναι ακριβώς το ίδιο σκεπτικό με τα 10 άτομα που ψήφισαν την πρωτοβουλία σου.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

random έγραψε:και τα αγριογούρουνα, και αυτά γεμιστά;
Δεν είναι απαραίτητο. Αν θέλεις να το βαρύνεις.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

random έγραψε:
baskin έγραψε:
Μα με αγριογούρουνο!
και τα αγριογούρουνα, και αυτά γεμιστά;
ναι με izno ψητό, και random σάπιο και λιωμένο σαν έντερο...
random
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από random »

baskin έγραψε:
random έγραψε:και τα αγριογούρουνα, και αυτά γεμιστά;
Δεν είναι απαραίτητο. Αν θέλεις να το βαρύνεις.
Λοιπόν εγώ θα παραγγείλω πάντως.
Αρκούδα, γεμιστή με αγριογούρουνο, γεμιστό με λύκο, γεμιστό με αλεπού, γεμιστή με αγριόκοτα.
Και μια κοκα-κόλα, παρακαλώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”