Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ....
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Την ώρα που πουλάνε ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ οι πειρατές ασχολούνται ..
kailor βάλε ρε και την άλλη μέσα. Να γίνει σωστά η δουλειά.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μας έβαλες το Παρατηρητήριο που έχει ο Αρκτούρος... Το οποίο ήδη το είχαμε μελετήσει....random έγραψε:κάποιοι σας φτύνουν, και εσείς νομίζετε ότι βρέχει.baskin έγραψε:Ρε δεν διαβάζεις που μας λένε τα ίδια κυνηγοί, οικολόγοι και κάτι επαναστάτες. Πόλεμο νεύρων τους κάνουμε. Μαμιέται ο Δίας και εμείς γράφουμε για την αρκούδα.random έγραψε:Και αν δείτε ψήφο στις εκλογές, εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.....
Και trollάρουμε το σύστημα και δεν λέμε και μαλακίες. Δεν μπορούν να μας διαχειριστούν και έχουν αρχίσει τις λάσπες!!
Α και υπόψη, τώρα που τελείωσε η ψηφοφορία θα το αποκαλύψω.
Τα ατυχήματα που έχουν γίνει στην εγνατία οδό είναι όλα και όλα 6
Αλλά βέβαια, άλλο να γεμίσεις κάμερες και υπόγειες διαβάσεις όλη την εγνατία οδό, και άλλο την επαρχιακή οδό σιάτιστας καστοριάς
1ον) ξεχνάς και ότι υπάρχει η Καλλιστώ η οποία και αυτή έχει ατυχήματα, που εκεί τα περισσότερα είναι στην Εγνατία Οδό, τα οποία δεν σημειώνονται στο Παρατηρητήριο του Αρκτούρου (τουλάχιστον μέχρι σήμερα, για αύριο δεν ξέρουμε).
2ον) ξεχνάς ότι απλώς υπάρχουν και ατυχήματα τα οποία δεν αναφέρονται
3ον) ξεχνάς ότι στο παρατηρητήριο του Αρκτούρου δεν καταγράφει τα απλά ατυχήματα τα οποία τα ζώα έφυγαν καλά (αλλά άγνωστο εάν επέζησαν πιθανότατα από τραύματα) και
4ον) για κάθε ατύχημα αρκούδας και λύκου υπάρχει εσωτερική ενημέρωση στο προσωπικό μου email από τον Αρκτούρο.
To έχω πει, το επαναλαμβάνω, και θα εξακολουθώ να το επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους.
Oι εχθροί της δημοκρατίας μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν κατάληψη σε ένα κόμμα, πόσο μάλλον αν είναι μικρό. Είναι όμως αδύνατον να κάνουν κατάληψη στη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών.
Παρακαλείται η επιτροπή περιβάλλοντος των πειρατών, να περάσει πρώτα από τον προϋπολογισμό, και μετά να ξαναμιλήσει.
Oι εχθροί της δημοκρατίας μπορούν πολύ εύκολα να κάνουν κατάληψη σε ένα κόμμα, πόσο μάλλον αν είναι μικρό. Είναι όμως αδύνατον να κάνουν κατάληψη στη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών.
Παρακαλείται η επιτροπή περιβάλλοντος των πειρατών, να περάσει πρώτα από τον προϋπολογισμό, και μετά να ξαναμιλήσει.
έτσι όταν δεν ξέρεις τι να πεις απλώς λές οι εχθροί της Δημοκρατίας και άλλες μπουρδολογίες...random έγραψε:To έχω πει, το επαναλαμβάνω, και θα εξακολουθώ να το επαναλαμβάνω σε όλους τους τόνους.
Αφού γίναμε χάλια όπως μας λες και εσύ γιατί δεν μας αδειάζεις την γωνιά και μην ανησυχείς δεν θα λυπηθούμε απλώς θα στήσουμε τρικούβερτο πανηγύρι.
Παρακαλείται η επιτροπή περιβάλλοντος των πειρατών, να περάσει πρώτα από τον προϋπολογισμό, και μετά να ξαναμιλήσει για υπόγειες διαβάσεις και άλλες τέτοιες αρκούδες.
δεν μπορείς να μας πεις να περάσουμε και από πού??? το κατάλαβες. όποιος θέλει γράφεται. άμα θέλουν τα άλλα μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος είναι ελεύθερα να γραφτούν, προσωπικά μέχρι να εξηγηθεί πλήρως τι είναι το opengov (μιας και σχεδόν κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι και πως θα δουλέψει), αλλά και να είναι τελείως έτοιμο, εμένα προσωπικά εκεί μέσα δεν με βλέπετε ούτε για πλάκα...random έγραψε:Παρακαλείται η επιτροπή περιβάλλοντος των πειρατών, να περάσει πρώτα από τον προϋπολογισμό, και μετά να ξαναμιλήσει.
Εγώ πάντως λεφτά για να φτιάξουν περίφραξη, κάμερες και υπόγειες διαβάσεις σε όλη την εγνατία οδό για να σωθούν 6 αρκούδες, δεν ψηφίζω στον προϋπολογισμό.
Οι ΜΚΟ που προωθούν τέτοιες λύσεις πάντως, ποιός ξέρει πόσα θα παρουν αν καταφέρουν μέσω των υπόγειων διαβάσεων, να περάσουν στις διατάξεις του προϋπολογισμού τις υπόγειες αυτές διαβάσεις.
....
...συγνώμη μπερδεύτικα και δεν ξέρω τι λέω, συγχωρέστε με είναι και το περασμένο της ώρας.... 
Οι ΜΚΟ που προωθούν τέτοιες λύσεις πάντως, ποιός ξέρει πόσα θα παρουν αν καταφέρουν μέσω των υπόγειων διαβάσεων, να περάσουν στις διατάξεις του προϋπολογισμού τις υπόγειες αυτές διαβάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος random την 26 Οκτ 2012, 00:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Μπουυυυ!!
Σκιάχτηκα με τα υπόγεια.
Σκιάχτηκα με τα υπόγεια.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
ρε μπας και έγινες πρωθυπουργός, υπουργός οικονομικών ή τίποτε άλλο και δεν μας το είπες?random έγραψε:Εγώ πάντως λεφτά για να φτιάξουν περίφραξη, κάμερες και υπόγειες διαβάσεις σε όλη την εγνατία οδό για να σωθούν 6 αρκούδες, δεν ψηφίζω στον προϋπολογισμό.
Οι ΜΚΟ που προωθούν τέτοιες λύσεις πάντως, ποιός ξέρει πόσα θα παρουν αν καταφέρουν μέσω των γνωστών υπόγειων διαβάσεων, να περάσουν στις διατάξεις του προϋπολογισμού τις υπόγειες αυτές διαβάσεις.....![]()
...συγνώμη μπερδεύτικα και δεν ξέρω τι λέω, συγχωρέστε με είναι και το περασμένο της ώρας....
Από που και ως που εσύ θα ψηφίσεις τον κρατικό προυπολογισμό. Αφού μόνο βουλευτές ψηφίζουν. Εκτός εάν άλλαξε ο Νόμος και μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να το ψηφίζουν.
μα...τον έχω ήδη ψηφίσει τον προϋπολογισμό! εδώ. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, η ψήφος μου βρίσκεται εδώ.kailor έγραψε:ρε μπας και έγινες πρωθυπουργός, υπουργός οικονομικών ή τίποτε άλλο και δεν μας το είπες?random έγραψε:Εγώ πάντως λεφτά για να φτιάξουν περίφραξη, κάμερες και υπόγειες διαβάσεις σε όλη την εγνατία οδό για να σωθούν 6 αρκούδες, δεν ψηφίζω στον προϋπολογισμό.
Οι ΜΚΟ που προωθούν τέτοιες λύσεις πάντως, ποιός ξέρει πόσα θα παρουν αν καταφέρουν μέσω των γνωστών υπόγειων διαβάσεων, να περάσουν στις διατάξεις του προϋπολογισμού τις υπόγειες αυτές διαβάσεις.....![]()
![]()
Από που και ως που εσύ θα ψηφίσεις τον κρατικό προυπολογισμό. Αφού μόνο βουλευτές ψηφίζουν. Εκτός εάν άλλαξε ο Νόμος και μπορούν όλοι οι Έλληνες πολίτες να το ψηφίζουν.
Ψήφισα επί του συνόλου (αρνητικά βέβαια), και μένει τώρα να ασχοληθώ λίγο για να ψηφίσω τον προϋπολογισμό του 2013 και κατά άρθρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος random την 26 Οκτ 2012, 00:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.