Δεν θα τους χαρακτήριζα δυνάμεις του κόμματος των πειρατών αυτούς, μάλλον αυτοί είναι οι αδυναμίες του. Τέλος πάντων εγώ επιμένω ότι για να μην εκτίθεστε και για να μην γελάει ο κόσμος μαζί σας, πρέπει απαραίτητα να μπαίνει σε οποιαδήποτε ανακοίνωση εμφανίζεται στο πρωτοσέλιδό σας, και ο αριθμός των πειρατών που την υποστηρίζει.baskin έγραψε: Μεγάλο μέρος των δυνάμεων μας παίζει πρέφα, άλλοι το έχουν ρίξει στα ναρκωτικά. Άστα.
Και από εκεί και πέρα, το πως θα βρείτε πραγματικές δυνάμεις και όχι ντακότες, πραγματικά και εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα για να σας πω το πως. Προσωπικά πάντως για την ώρα δεν είμαι μέλος, και για αυτόν τον λόγο. Γιατί σε λέσχη "χαρτοπαικτών" και "ναρκομανών" όπως τους χαρακτηρίζεις (και που δυστυχώς από τις πράξεις τους αλλά και τις απραξίες τους το επιβεβαιώνουν), σε τέτοια λέσχη εγώ δεν θέλω να συμμετέχω. Όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.
Πάντως δεν μετανιώνω καθόλου για τον χρόνο που σπατάλησα εδώ στην λέσχη των πειρατών. Γιατί αυτό που φτιάχτηκε εδώ, με βοήθεια κυρίως από δύο ανωνύμους και την δικιά σου, είναι εύκολα μεταφέρσιμο σε περίπτωση που οι πειρατές δεν το χρησιμοποιήσουν.