Cockfight - AKA Ποιός την έχει μεγαλυτερη την.. πειρατοσυνη

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πως ακριβώς πιστεύετε ότι θα πρέπει να δουλεύουμε?

Δημοσίευση από baskin »

Yiannis Motsakos έγραψε:να απαντήσω σε τί; σέβομαι την άποψη ΟΛΟΝ σας και δεν βλέπω την ανάγκη να συνεχίσω αυτήν την αντιπαράθεση/συζήτηση. Παραπάνω σου είχα γράψει, "ζωγράφισε την πρόταση και κατέβασε την στο συνέδριο"...αλλα τίποτα εσύ.
Έχει κατέβει ήδη. Δεν χρειάστηκε να την κατεβάσω εγώ. Δουλέψαμε 2-3 μήνες κάποιοι στο Κουμπάσο (τι είναι αυτό το φρούτο;) και η πρόταση έχει κατέβει συνολικά.

Άσε που δεν μπορείς να καταλάβεις και εσύ, ότι για κάποια πράγματα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρειάζεται συνέδριο (και μετά κάποιοι χλευάζουν όταν μιλάμε για απόδοση...).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
omissman

Δημοσίευση από omissman »

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΗΚΟΥΣ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ...
Yiannis Motsakos έγραψε:Εάν έχετε την εντύπωση ότι θα πάρω μέρος σε τέτοια συζήτηση ξανά, η` και θα διαβάσω ανάρτηση που πάει με το χιλιόμετρο,...γελαστήκατε! Αν αυτό το forum φανταζόσαστε, να ξερνάει ο κάθε χρηστης στο γραφείο του, εγώ δεν το φαντάζομαι έτσι.
να απαντήσω σε τί; σέβομαι την άποψη ΟΛΟΝ σας και δεν βλέπω την ανάγκη να συνεχίσω αυτήν την αντιπαράθεση/συζήτηση.
Γιαννη, λυπαμαι πολυ γιατι με οσα λες με στενοχωρεις αφανταστα, αλλα αντιφασκεις μεσα σε δυο μολις προτασεις.
Ειναι προφανες οτι ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μην απαντας σε μια καλοπροαιρετη αναρτηση ναι μεν εκτεταμενη και αναλυτικη αλλα καθολου σε πνευμα αντιπαραθεσης - την οποια για να διαβασεις σου χρειαζονται μολις 8 , αντε 10 λεπτα - αλλα δεν εχεις κανενα προβλημα να διαθετεις πολυ συχνα 2 βραδυνες ωρες στο mumble για γενικη κουβεντα !

Επομενως δεν σεβεσαι την αποψη μου, οπως διατεινεσαι, γιατι :
1. Δεν την ξερεις αφου δεν τη διαβασες και
2. ΑΡΝΕΙΣΑΙ να τη διαβασεις

Αρα σεβεσαι ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να εκφραζω την αποψη μου που κατα τα λοιπα σου ειναι αδιαφορη !!!
Δλδ λες το αυτονοητο, απλα αναγνωριζεις μια δεδομενη δημοκρατικη αρχη...

Απαντησε μου σε παρακαλω πως στο mumble θα μπορουσα να εκφρασω με τοσο καθαρο τροπο τις σκεψεις μου και ΠΩΣ αυτες θα εμεναν καταγεγγραμενες ;;;

φιλικα, Γιωργος Μισουλης

υ.γ. αυτο με το ...ξερατο του καθενος στο γραφειο του δεν το καταλαβα. Μηπως να μας το κανεις πιο λιανα ;;;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

omissman έγραψε: Απαντησε μου σε παρακαλω πως στο mumble θα μπορουσα να εκφρασω με τοσο καθαρο τροπο τις σκεψεις μου και ΠΩΣ αυτες θα εμεναν καταγεγγραμενες ;;;
+1
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

omissman έγραψε: υ.γ. αυτο με το ...ξερατο του καθενος στο γραφειο του δεν το καταλαβα. Μηπως να μας το κανεις πιο λιανα ;;;
Πολύ καλά Γιώργο! Λίγη ευπρέπεια δε βλάπτει!
+1 κι από εμένα.
Yiannis Motsakos

Re: Cockfight - AKA Ποιός την έχει μεγαλυτερη την.. πειρατοσ

Δημοσίευση από Yiannis Motsakos »

Αγαπητέ @Omissman
Διάβασα την ανάρτηση σου και την επιχειρηματολογία σου σε ότι αφορά το Mumble.
omissman έγραψε:Επομενως δεν σεβεσαι την αποψη μου, οπως διατεινεσαι, γιατι :
1. Δεν την ξερεις αφου δεν τη διαβασες και
2. ΑΡΝΕΙΣΑΙ να τη διαβασεις
Χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου καθότι δεν γνωριζόμαστε θα κρατήσω με σεβαστό στον συνομιλητή μου, κάποιο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε άλλοι που ίσως διαβάσουν το Post αυτό να μπορούν να το διαβάζουν με ευκολία και άνεση, χωρίς βρισιές, Mobbing, ατάκες αλλα και προσβολές. Όπως σίγουρα θα έχεις δει αλλου στο FORUM.
Εδώ θα "κολλήσω" το εξής:
omissman έγραψε:υ.γ. αυτο με το ...ξερατο του καθενος στο γραφειο του δεν το καταλαβα. Μηπως να μας το κανεις πιο λιανα ;;;
Σε ο,τι έχει αναφερθεί για το Mumble και την λειτουργία του, τα υπέρ και τα κατά του, δεν μου πέφτει λόγος και δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω για ένα επίσημο εργαλείο του κόμματος μας.
Γεγονός είναι ότι οι συζήτησης που γίνονται εκεί, είναι σίγουρα εποικοδομητικές και σε προσκαλώ να παίρνεις και εκεί μέρος.

Όσο για το αν θα έμενε κάπου καταγεγραμμένη η άποψη και γνώμη σου, σου θυμίζω ότι υπάρχει και το PiratePad, που χρησιμοποιούμε που και που και να αναπλάσουμε μια ιδέα και σίγουρα για να μην την ξεχάσουμε.
Για να αποφύγω σχόλια, δεν έχει καμια σχέση με όσα βγαίνουν στο FORUM που το εκτιμώ παρα πολύ και είμαι καθημερινά μέσα.
omissman έγραψε:Απαντησε μου σε παρακαλω πως στο mumble θα μπορουσα να εκφρασω με τοσο καθαρο τροπο τις σκεψεις μου και ΠΩΣ αυτες θα εμεναν καταγεγγραμενες ;;;
.

Όπως και να έχει, ας πηγαίνουμε όλοι μαζί παράλληλα κάπου, σίγουρα θα συναντηθούμε στο δρόμο.

Φιλικά και πειρατικά
Γιάννης Μοτσάκος
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”