Ποτε θα γίνει η συζήτηση επι των τροποποιήσεων?

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
plessas
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ποτε θα γίνει η συζήτηση επι των τροποποιήσεων?

Δημοσίευση από plessas »

laskaris_vasilis έγραψε:Η διαβούλευση επί των προτάσεων δεν τελειώνει παρά την στιγμή που οι ψηφοφόροι μπαίνουν στη κάλπη!!!!
Αν δεν κάνεις ανάρτηση για να συζητηθούν, "αδικείς" τις προτάσεις σου!!

Συμφωνώ, αλλά απ' ότι έχω καταλάβει δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές πέρα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής. Εκτός αν κάνω λάθος.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
baskin

Δημοσίευση από baskin »

plessas έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Η διαβούλευση επί των προτάσεων δεν τελειώνει παρά την στιγμή που οι ψηφοφόροι μπαίνουν στη κάλπη!!!!
Αν δεν κάνεις ανάρτηση για να συζητηθούν, "αδικείς" τις προτάσεις σου!!

Συμφωνώ, αλλά απ' ότι έχω καταλάβει δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές πέρα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής. Εκτός αν κάνω λάθος.

Εγώ επίσης δεν βλέπω να έχει οριστεί κάποια διαδικασία διαβούλευσης; Που, πως, με ποιο τρόπο;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Προς baskin στο λικουιντ θα μπορούσε να γίνει διαβούλευση με παράλληλο ορισμό χώρου συζήτησης?
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Rainmaker έγραψε:Προς baskin στο λικουιντ θα μπορούσε να γίνει διαβούλευση με παράλληλο ορισμό χώρου συζήτησης?

Εννοείται, αλλά εκεί έχει νόημα να πάει σε ψηφοφορία. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει, μιας και δεν ξέρω τι εννοεί το προεδρείο σαν "διαβούλευση" και που θα καταλήξει.
adrian

Δημοσίευση από adrian »

Θα είχε νόημα το liquid πριν την λήξη των προθεσμιών υποβολής, ώστε να γίνονταν οι απαραίτητες τροποποιήσεις που ίσως προκύψουν.
Για τώρα νομίζω καλα είναι και στο φόρουμ
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
laskaris_vasilis

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Η απάντηση είναι καθαρά δική μου και όχι σαν "Προεδρείο":
@baskin:
Τι δεν έχεις καταλάβει;
Στα "Τούρκικα" είναι γραμμένη η ανακοίνωση που διάβασες;
Η λέξη "Διαβούλευση" έχει μία και μόνο εξήγηση!! Με βάση αυτή τη λέξη, αυτοί που πλαισιώνουν το Προεδρείο, όρισαν τις διαδικασίες.
Και πίστεψέ με, σε αντίθεση με τον "νταλγκά" που βγάζεις, το έκαναν με τις αγνότερες των προθέσεων!!
....... Εκτός και αν υπονοείς κάτι, οπότε..... Για να σε "δω"!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
baskin

Δημοσίευση από baskin »

laskaris_vasilis έγραψε:Τι δεν έχεις καταλάβει;
Η λέξη "Διαβούλευση" έχει μία και μόνο εξήγηση!! Με βάση αυτή τη λέξη, αυτοί που πλαισιώνουν το Προεδρείο, όρισαν τις διαδικασίες.
Και πίστεψέ με, σε αντίθεση με τον "νταλγκά" που βγάζεις, το έκαναν με τις αγνότερες των προθέσεων!!

Μανία με τις σπόντες έχετε. Μπας έχει μπει κάνα malware στο mumble και το φάγατε όλοι μαζί;

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας θα έκανε ότι γουστάρει για να συζητηθεί η πρόταση του, γι' αυτό και είπα δεν γνωρίζω τι εννοεί το προεδρείο διαβούλευση. Άλλο συζήτηση μετά την κατάθεση και άλλο διαβούλευση (βλέπε την απάντηση του Ανδριανού).
laskaris_vasilis

baskin έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Τι δεν έχεις καταλάβει;

Μανία με τις σπόντες έχετε. Μπας έχει μπει κάνα malware στο mumble και το φάγατε όλοι μαζί;

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας θα έκανε ότι γουστάρει για να συζητηθεί η πρόταση του, γι' αυτό και είπα δεν γνωρίζω τι εννοεί το προεδρείο διαβούλευση. Άλλο συζήτηση μετά την κατάθεση και άλλο διαβούλευση (βλέπε την απάντηση του Ανδριανού).

Όταν μιλάς μαζί μου ΑΠΑΙΤΩ να μιλάς στον ενικό!!
Δεν είμαι μέλος καμμιάς ομάδας, όπως σου αρέσει να βαυκαλίζεσαι!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
mankasp

Δημοσίευση από mankasp »

0 βασιλης εχει δίκιο δεν χρειάζεται ουτε χρειαζοταν ποτε να γινει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη διαβουλευση επι των προτάσεων. Είναι αναρτημενες. Οποιος θέλει να συζητησει κατι ας ανοίγει το κατάλληλο νήμα.

Τώρα αν κάποιες προτάσεις δεν έχουν ακόμα αναρτηθει είναι άλλο θέμα.
https://twitter.com/e_kastrinakis
laskaris_vasilis

Άλλο συζήτηση μετά την κατάθεση και άλλο διαβούλευση (βλέπε την απάντηση του Ανδριανού).

Το προεδρείο, υποχρέωση έχει να προωθήσει τις προτάσεις.
Δεν έχει καμμία υποχρέωση να προωθήσει την διαβούλευση. Αυτό είναι "καθήκον" άλλου οργάνου.
Παρ` όλα αυτά, το Προεδρείο, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του (και το μυαλό του), ώστε να καλύψει "κενά" που δεν του αναλογούν!!!
............ Πάντα μιλάω σαν οντότητα και όχι σαν "Προεδρείο"!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “1ο Συνέδριο”