Συνέδρια κάνουν πολλοί.
Έχει υπολογισθεί από τους διοργανωτές χρόνος για συζήτηση με χαλαρό τρόπο και ελεύθερη διάθεση πιο δύσκολων θεμάτων όπως για παράδειγμα:
Οι πειρατικές αρχές είναι δόγμα ή εξελίξιμες αντιλήψεις?
Πρέπει να περιλαμβάνουν ή έστω να αναφέρουν τη λέξη άνθρωπος ή όπως είναι τώρα μόνο παραγωγά της.
Για παράδειγμα εάν κάποιος αναζητήσει την λέξη άνθρωπος στην σελίδα http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/ θα την βρεί μόνο σε ένα σχόλιο,
αντίθετα με τμήμα της ρίζας, όπως "ανθρωπ" οπότε μπορεί κανείς να βρει π.χ
(ανθρώπινης δραστηριότητας, ανθρώπινα δικαιώματα, ανθρώπινη Γνώση, ισότητα όλων των ανθρώπων, ανθρώπινης αξιοπρέπειας, κ.α ).
Επειδή συζητάω καθημερινά με πειρατές (όχι στο Forum, ούτε στο redmine) έχω την αίσθηση ότι την απορία μου την μοιράζονται και άλλοι.
Ελεύθερος χρόνος
-
Μιχάλης Μαντάς
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ελεύθερος χρόνος
apolimer έγραψε:Συνέδρια κάνουν πολλοί.
Έχει υπολογισθεί από τους διοργανωτές χρόνος για συζήτηση με χαλαρό τρόπο και ελεύθερη διάθεση πιο δύσκολων θεμάτων όπως για παράδειγμα:
Οι πειρατικές αρχές είναι δόγμα ή εξελίξιμες αντιλήψεις?
Πρέπει να περιλαμβάνουν ή έστω να αναφέρουν τη λέξη άνθρωπος ή όπως είναι τώρα μόνο παραγωγά της.
Για παράδειγμα εάν κάποιος αναζητήσει την λέξη άνθρωπος στην σελίδα http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/ θα την βρεί μόνο σε ένα σχόλιο,
αντίθετα με τμήμα της ρίζας, όπως "ανθρωπ" οπότε μπορεί κανείς να βρει π.χ
(ανθρώπινης δραστηριότητας, ανθρώπινα δικαιώματα, ανθρώπινη Γνώση, ισότητα όλων των ανθρώπων, ανθρώπινης αξιοπρέπειας, κ.α ).
Επειδή συζητάω καθημερινά με πειρατές (όχι στο Forum, ούτε στο redmine) έχω την αίσθηση ότι την απορία μου την μοιράζονται και άλλοι.
Πολύ πρωινό σε βρίσκω!
Αλλά και καθαρό μυαλό επίσης!
Να πιω καφέ και τα ξαναλέμε ...
-
chprokop
Μου αρεσει γιατι πιστευω οτι ο ελευθερος χρονος καποιων ανθρωπων βελτιωνει θεαματικα τις ζωες των υπολοιπων.
Ολοι οι "αργοσχολοι" (απο την αρχαιοτητα ως σημερα) δημιουργησαν τεχνη, επιστημες και φιλοσοφια.
Επισης, την εποχη της κρισης (που επαληθευει οσα συναντα κανεις διαβαζοντας Ιστορια) εντοπιζει κανείς οτι οι
"χαλαροι" θα αντεξουν (γιατι σκεπτονται δημιουργικα), ενω οι "αγανακτισμενοι" βλεπουν τόσο στενα τα πραγματα
που ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα παθουν μεγαλη ζημια...
Βρισκω σωστη την προτροπη προς την ΟΕΣ να αφησει χαλαρα τα πραγματα στο προγραμμα του ΣΥνεδριου, μια και αυτα που θα
ειπωθουν στο περιθωριο του ΣΥνεδριου νομιζω οτι θα ειναι πιο ωφελιμα απο τις (παμπολλες) τροποποιησεις του Καταστατικου.
Ολοι οι "αργοσχολοι" (απο την αρχαιοτητα ως σημερα) δημιουργησαν τεχνη, επιστημες και φιλοσοφια.
Επισης, την εποχη της κρισης (που επαληθευει οσα συναντα κανεις διαβαζοντας Ιστορια) εντοπιζει κανείς οτι οι
"χαλαροι" θα αντεξουν (γιατι σκεπτονται δημιουργικα), ενω οι "αγανακτισμενοι" βλεπουν τόσο στενα τα πραγματα
που ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα παθουν μεγαλη ζημια...
Βρισκω σωστη την προτροπη προς την ΟΕΣ να αφησει χαλαρα τα πραγματα στο προγραμμα του ΣΥνεδριου, μια και αυτα που θα
ειπωθουν στο περιθωριο του ΣΥνεδριου νομιζω οτι θα ειναι πιο ωφελιμα απο τις (παμπολλες) τροποποιησεις του Καταστατικου.
-
mankasp
Το μυστικό της επιτυχίας του συνεδρίου που νομίζω πως και το προεδρείο άλλα και τα υπόλοιπα μέλη το γνωρίζουν είναι πως δε πρέπει να αναλωθεί πολύς χρόνος σε συζητήσεις για αυτά που θα ψηφίσουμε. Οι συζητήσεις θα γίνουν και ήδη γίνονται πριν το συνέδριο. Εκεί πάμε απλά για να ψηφίσουμε και μετά φαντάζομαι θα μείνει αρκετός ελεύθερος χρόνος.
Από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν βλέπω να γίνονται πολλές συναντήσεις και ανησυχώ...
Από την άλλη πρέπει να καταλάβουμε πως πρέπει να συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν βλέπω να γίνονται πολλές συναντήσεις και ανησυχώ...
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
Μιχάλης Μαντάς
mankasp έγραψε:Το μυστικό της επιτυχίας του συνεδρίου που νομίζω πως και το προεδρείο άλλα και τα υπόλοιπα μέλη το γνωρίζουν είναι πως δε πρέπει να αναλωθεί πολύς χρόνος σε συζητήσεις για αυτά που θα ψηφίσουμε. Οι συζητήσεις θα γίνουν και ήδη γίνονται πριν το συνέδριο. Εκεί πάμε απλά για να ψηφίσουμε και μετά φαντάζομαι θα μείνει αρκετός ελεύθερος χρόνος.
Κάτι κάνουμε σήμερα εδώ στην Αθήνα, (σε ιδιωτικό επίπεδο) αλλά τι να σου κάνω αφού είσαι Θεσ/νίκη;
-
apolimer
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Πολύ πρωινό σε βρίσκω!
Με το σχόλιο αυτό ξέρεις θα μπορούσε να ανοίξει ολόκληρο θέμα για το ηλεκτρονικό "φακέλωμα".
Μη με "πειράζεις" είμαι πολύ GNUστικός .
Βλέπε εδώ viewtopic.php?f=140&t=2333