anestis έγραψε:ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Δυστυχώς εμένα με μπλοκάρει το προξενείο ακόμα Oh well, μάλλον δεν θα έχω την τιμή να είμαι «ιδρυτικό μέλος» υπομονή...
anestis έγραψε:ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...
steliosge έγραψε:Καλησπέρα, εγώ μόλις τώρα σας έμαθα και συμπλήρωσα την online αίτηση. Λογικά έχει συμπληρωθεί το όριο που χρειάζεστε, ωστόσο εγώ να στείλω αύριο τα έντυπα ή όχι ?
skozan έγραψε:Γεια χαρά! Μπορούμε να έχουμε ένα update για τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν γίνει / παραληφθεί από το ταχυδρομείο; Είναι εύκολο να ενημερωνόμαστε αν έχει παραληφθεί η αίτησή μας από το ταχυδρομείο;
Ευχαριστούμε,
καλή δύναμη!
Στέφανος
skozan έγραψε:Γεια χαρά! Μπορούμε να έχουμε ένα update για τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν γίνει / παραληφθεί από το ταχυδρομείο; Είναι εύκολο να ενημερωνόμαστε αν έχει παραληφθεί η αίτησή μας από το ταχυδρομείο;
Ευχαριστούμε,
καλή δύναμη!
Στέφανος
piratpartisten έγραψε:μηπως μπορει καποιος υπευθυνα να μου απαντησει αν μπορω να γινω μελος;
Πρωυποθεσεις: Μενω 31 χρονια στο εξωτερικο, χωρα της ΕΕ. Δεν εχω Ελληνικο διαβατηριο η αλλο επισημο χαρτι απο Ελλαδα. Διπλη υπηκοοτητα. Φυσικα ψηφιζω στην χωρα που διαμενω. ΑΝ παρολα αυτα μπορω να γινω μελος με χαρτια, μπορω να τα κανω στην πρεσβεια της διπλανης χωρας; Και αυτη στην ΕΕ. Ο λογος ειναι οτι η πρωτευουσα της χωρας διαμονης ειναι 650 χλμ απο εδω και η πρεσβεια της διπλανης χωρας ειναι 18 λεπτα με την Φερραρι μου.
Ευχαριστω εκ των πρωτερων για το rebus.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες