Το site του συνεδρίου

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
kailor

Re: Το site του συνεδρίου

Δημοσίευση από kailor »

pappasadrian έγραψε:ωραια, προφανως αφου εχει ηδη αρχισει να χρησιμοποιειται αυτο το site, δεν αλλαζει, εκτος και αν αλλαξουμε το redirect του domain name. αλλα μπελας.

νιπτω τας χειρας μου, ας κανει η συντονιστικη επιτροπη οτι νομιζει. εγω παντως δεν θα κανω εγγραφή απο αυτην την σελιδα, καθαρα για λογους προσωπικων δεδομενων

ΥΓ: η επιθεση μου δεν ειναι προς τον kailor, αν μη τι αλλο νοιαστηκε και παλεψε να στησει κατι. αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ομως ρε γαμωτο ειναι οτι για αυτα παλευουμε. προσωπικα δεδομενα, open source stuff, κατα των trackers και της παρακολουθησης γενικα, κλπ. οποτε ας παρουμε τον δυσκολο(τερο) δρομο για κατι (εν προκειμενω την κατασκευη site), εξασφαλιζοντας το οτι εχουμε τον πληρη ελεγχο και την επιγνωση οτι δεν γινεται τιποτα κρυφο κακοβουλο απο πισω. οπως κανουμε αλλωστε τοσο καιρο με linux, php, apache, mysql, wordpress, phpbb, redmine, mumble, mediawiki, drupal, κλπ, και οχι microsoft server, asp.net, microsoft sql server, blogspot, vbulletin, skype, κλπ κλπ
προτεινω σε ολους να διαβασουν/ακουσουν/δουν λιγο stallman

Η εγγραφή είναι προεραιτική για να ξέρουμε τι περίπου κόσμο θα περιμένουμε στο συνέδριο. Οπως επανέλαβε τα στοιχεία στέλνονται στο προεδρείο του συνεδρίου.

Τώρα άμα είναι να το κάνετε τόσο θέμα για ένα site που θα έχει περίπου ακόμα χρόνο ζωής 40 ημέρες, γιατί δημιουργήθηκε μόνο για το συνέδριο. Επειτα θα διαγραφεί.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από baskin »

kailor έγραψε:Η εγγραφή είναι προεραιτική για να ξέρουμε τι περίπου κόσμο θα περιμένουμε στο συνέδριο. Οπως επανέλαβε τα στοιχεία στέλνονται στο προεδρείο του συνεδρίου.

Τώρα άμα είναι να το κάνετε τόσο θέμα για ένα site που θα έχει περίπου ακόμα χρόνο ζωής 40 ημέρες, γιατί δημιουργήθηκε μόνο για το συνέδριο. Επειτα θα διαγραφεί.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Και πάλι αγνοείς τις αιτιάσεις του Ανδριανού και την πραγματική ουσία του θέματος, που έχει να κάνει με τις αρχές μας. Το βλέπεις μόνο από την πρακτική του πλευρά και όχι από την πολιτική του και αυτό είναι λάθος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

-mesitiko- έγραψε:@pappasadrian @baskin
Όποιος "βλέπει"ελλείψεις στο site ας επικοινωνήσει με τον kailor για να διορθωθούν τα λάθη.Η γκρίνια και η κριτική δεν θα διορθώσει από μόνη της τα λάθη του site.
Το να "βάζετε" χέρι σε ένα από τα πιο ενεργά μέλη,μάλλον δεν εκτιμάτε την προσφορά και την βοήθειά του.
Φιλικά,πειρατικά.

Συμφωνώ! Συμφωνώ! Συμφωνώ!
Και επαυξάνω, γιατί με τραβηγμένη κάπως ερμηνεία το πράγμα καταντάει και ολίγον ... αχαριστία για να μην πω τίποτα χειρότερο.!
Z53

Δημοσίευση από Z53 »

Διευκρίνιση :
Αυτό που ανέβασε ο Kailor με δική του πρωτοβουλία είναι το προσχέδιο της ιστοσελίδας, το οποίο δεν έχει εγκριθεί οριστικά από το Προεδρείο, και πολύ περισσότερο ο τρόπος και ο τόπος που ανέβηκε.
Μετά από αυτό, θέτω την παραίτησή μου από το Προεδρείο του Συνεδρίου στη διάθεση της ΔΕ
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Z53 έγραψε:Διευκρίνιση :
Αυτό που ανέβασε ο Kailor με δική του πρωτοβουλία είναι το προσχέδιο της ιστοσελίδας, το οποίο δεν έχει εγκριθεί οριστικά από το Προεδρείο, και πολύ περισσότερο ο τρόπος και ο τόπος που ανέβηκε.
Μετά από αυτό, θέτω την παραίτησή μου από το Προεδρείο του Συνεδρίου στη διάθεση της ΔΕ

Δεν έχει νόημα να παραιτηθείς. Αυτό που έχει νόημα είναι ότι για το συνέδριο που αποτελεί συλλογική έκφραση των Πειρατών, οι οποιεσδήποτε "πρωτοβουλίες" πρέπει να έχουν επίσημη αποδοχή και απόφαση τουλάχιστον του Προεδρείου.

Ας αποφασίσει το Προεδρείο τι θέλει για το site και αν έχει απορίες ας ρωτήσει τους ειδικούς.
kailor

Δημοσίευση από kailor »

Σύγνωμη, αλλά δεν δέχομαι την κριτική αυτή πιά...

Δεν θα με βγάλετε ψεύτη.

Ζήτησα και μου δώσαν την έγκριση το προεδρείο του Συνεδρίου.

Ωστόσο για το λάθος που έγινε για τις οδηγίες και παρέμεινε για κάμποση ώρα ένα λίνκ ενεργό (που η σελίδα ήταν υπο κατασκευή και γινόντουσαν δοκιμές), εκεί μπορείτε να μου σούρετε ότι σκατά θέλετε. Τα δέχομαι

Για όλα τα υπόλοιπα έχω συζητήσει με το προεδρείο του συνεδρίου και μου δώθηκε πρώτα η έγκριση, δεν πήρα μόνος μου απόφαση να βγάλω έτσι ένα domain con2012.pirateparty.gr.

Τώρα εάν θέλετε να με κρίνετε που προσπαθώ και κάνω πράγματα αντί να αμπελοσοφώ, δικό σας πρόβλημα.
Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευση από Μιχάλης Μαντάς »

Παιδιά βρείτε τα μεταξύ σας το συντομότερο δυνατό, γιατί αυτά δεν είναι πράγματα για να τα βλέπει και να τα ακούει ο κόσμος μας.
Εγώ, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα, μόλις είδα την ανακοίνωση για την ενεργοποίηση του site (πριν δυο μέρες) ήδη ένεργοποιήθηκα, δήλωσα τη συμμετοχή μου στο συνέδριο και γνωστοποίησα ότι μπορώ να φιλοξενήσω άτομα, βάσει αυτών που διάβασα εκεί.
Τώρα ακούω ότι στην πραγματικότητα το site στο οποίο τα έκανα αυτά δεν υπάρχει καν και είναι απλώς ... έμπνευση του Χρήστου;;;;;
Όπως πάμε σε λίγο θα ακούσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε Συνέδριο και ήταν απλώς κάτι που το ... φαντάστηκε κάποια στιγμή κάποιος!
LouisaT

Δημοσίευση από LouisaT »

Παλικάρια, έκατσα και έκανα την Αγγλική μετάφραση της σελίδας εξ αρχής. Επειδή δεν ξέρω που να την ποστάρω, την βάζω εδώ:

Home Page

First Pirate Conference

The first Pirate Party Conference will take place on the 3rd and 4th of November 2012 (Saturday & Sunday), in Athens.

We call on all the Pirates in Greece to participate in the preparations and organisation and to lend weight to our Party’s first Conference with their presence, so that together we can formulate the statutory and programmatic changes that the Conference is called upon to approve.

Why should I come?

The conference is a unique opportunity for the members, candidates and friends of the Party to meet.

If you are an active member, or someone who is interested in the Party, the Conference is an opportunity to get to know us all better, and for you to participate in whichever way you wish to.

It also means that your voice can be heard and you can help determine the way the Party will move forward.

Every voice counts

The venue

The Conference venue will be announced shortly.

Fees

The Conference fee will be very small, just such as to cover the Conference’s operational costs.

Parallel Events

If you would like to organize an event, please contact [email protected]

Accommodation

The Conference organizers are looking for offers of rooms/hospitality for the pirates.

Volunteering

Volunteers will be needed to help with the smooth running of the conference. More specifically, people are needed for counting votes, for cleaning, for setting up of networks, etc.

Register as a volunteer here:

https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=158&t=2233

Info

The Conference Chair

According to party statutes the committee is called “Conference Chair”. The three members of the Conference Chair decided to include the two substitute members as equal members in their internal procedures.

Operationally no distinction will be made between the ordinary and substitute members

Members of the Chair

Substitute Members

General Information
Date:
City:
kailor

Δημοσίευση από kailor »

LouisaT έγραψε:Παλικάρια, έκατσα και έκανα την Αγγλική μετάφραση της σελίδας εξ αρχής. Επειδή δεν ξέρω που να την ποστάρω, την βάζω εδώ:

Home Page

First Pirate Conference

The first Pirate Party Conference will take place on the 3rd and 4th of November 2012 (Saturday & Sunday), in Athens.

We call on all the Pirates in Greece to participate in the preparations and organisation and to lend weight to our Party’s first Conference with their presence, so that together we can formulate the statutory and programmatic changes that the Conference is called upon to approve.

Why should I come?

The conference is a unique opportunity for the members, candidates and friends of the Party to meet.

If you are an active member, or someone who is interested in the Party, the Conference is an opportunity to get to know us all better, and for you to participate in whichever way you wish to.

It also means that your voice can be heard and you can help determine the way the Party will move forward.

Every voice counts

The venue

The Conference venue will be announced shortly.

Fees

The Conference fee will be very small, just such as to cover the Conference’s operational costs.

Parallel Events

If you would like to organize an event, please contact [email protected]

Accommodation

The Conference organizers are looking for offers of rooms/hospitality for the pirates.

Volunteering

Volunteers will be needed to help with the smooth running of the conference. More specifically, people are needed for counting votes, for cleaning, for setting up of networks, etc.

Register as a volunteer here:

viewtopic.php?f=158&t=2233

Info

The Conference Chair

According to party statutes the committee is called “Conference Chair”. The three members of the Conference Chair decided to include the two substitute members as equal members in their internal procedures.

Operationally no distinction will be made between the ordinary and substitute members

Members of the Chair

Substitute Members

General Information
Date:
City:

Thanks Louisa, θα τα περάσω εγώ.

@edit: Τα πέρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kailor την 25 Σεπ 2012, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

kailor έγραψε:Σύγνωμη, αλλά δεν δέχομαι την κριτική αυτή πιά...

Δεν θα με βγάλετε ψεύτη.

Ζήτησα και μου δώσαν την έγκριση το προεδρείο του Συνεδρίου.

Ωστόσο για το λάθος που έγινε για τις οδηγίες και παρέμεινε για κάμποση ώρα ένα λίνκ ενεργό (που η σελίδα ήταν υπο κατασκευή και γινόντουσαν δοκιμές), εκεί μπορείτε να μου σούρετε ότι σκατά θέλετε. Τα δέχομαι

Για όλα τα υπόλοιπα έχω συζητήσει με το προεδρείο του συνεδρίου και μου δώθηκε πρώτα η έγκριση, δεν πήρα μόνος μου απόφαση να βγάλω έτσι ένα domain con2012.pirateparty.gr.

Τώρα εάν θέλετε να με κρίνετε που προσπαθώ και κάνω πράγματα αντί να αμπελοσοφώ, δικό σας πρόβλημα.

Το Προεδρείο μπορεί να απαντήσει αν έχει δώσει έγκριση; Και εφόσον την έδωσε γιατί δεν συμβουλεύτηκε την ομάδα ΙΤ (λέω εγώ τώρα).

Η κρίσεις Χρήστο είναι για να γινόμαστε καλύτεροι και να ακολουθούμε τις αρχές μας. Προσωπικά ενοχλούμε που δεδομένα πειρατών και φίλων είναι σε ξένη πλατφόρμα (και πες με περίεργο, αλλά γι' αυτό έγινα πειρατής, γιατί και η λεπτομέρεια έχει ουσία).
Απάντηση

Επιστροφή στο “1ο Συνέδριο”