random έγραψε:
Από εκεί και πέρα αυτό που λές είναι σωστό, το να φτιάξεις μια μικρογραφία αυτού που θελεις να δημιουργήσεις για να το δείξεις στον κόσμο ως μοντέλο, αυτό είναι σίγουρα απαραίτητο. Αυτό όμως το κάνεις για τεχνικούς λόγους, όχι για ιδεολογικούς. Εδώ η συζήτηση είναι ιδεολογική και όχι τεχνική.
Συγνώμη τι ποιο ιδεολογικό απο το να δημιουργησεις έναν ´´οργανισμό´´ ο οποίος είναι λειτουργικός και αναπτυσομενος και στηριζεται αποκλειστικά στην (αμεση) δημοκρατία.
Μ´ αυτήν την επιτυχία μπορείς να πείσεις τους πάντες και ούτε μέλη θα χρειάζεται να γίνουν ούτε τίποτα απλά να πραγματοποιήσουμε αυτο που θα έχουμε κάνει ήδη στο κόμμα.
Και αυτο που λες να ψηφίζει ο βουλευτης σύμφωνα με το τι θα πει ο λαός, μπορει να γίνει σε δεύτερο στάδιο όταν αποδείξουμε ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτα που λέμε.