Η Μάνα μου έλεγε να μην ανοίγω τον φούρνο όταν έκανε γλυκό, αλλα εγώ...ήθελα να δω!
Αργότερα κατάλαβα γιατί. Δεν φουσκώνει!
Το πειρατικό γλυκό "έκατσε" και αυτό, αφού δεν το αφήσαμε να δέση κατάλληλα.
Το πασπατεύαμε, αλλάζαμε θερμοκρασίες, τελικά το ξεροψήσαμε και είναι τώρα άγευστο.
Αποτέλεσμα είναι οι φίλοι μας να πάνε αλλου να φάνε.
Για εμενα προσωπικά, πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή, σε όλα αυτά που είχαμε βάλει μια ρότα στο ΠΕΙΡ, αλλα μετά,
λόγο δυο εκλογικών αναμετρήσεων, τα ξεχάσαμε.
Αρχίσαμε να μαλώνουμε, να παρεξηγιόμαστε, να δημιουργούμε ομαδούλες, να είμαστε σε όλα αρνητικοί,
φοβητσιάρηδες αλλα και κότες, δεν ασχολούμαστε με ζωτικά κοινωνικά θέματα επειδή κάνουν "tzizz".
Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε στο παρελθόν, εμείς φταίμε που αξια και ικανά μέλη του κόμματος έφυγαν,
αλλα και πολλοί μας ψηφοφόροι δεν έχουν σκοπό να είναι άλλο διπλα μας.
Στόχος μου είναι η παραγωγή ζωτικού έργου, κοινωνικού και πολιτικού, αλλα και να έχουμε σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω
από μονο μια γενική φιλοσοφική κοσμοθεωρία.
Αν υπάρχουν ερωτήσεις, ευχαρίστως να της απαντήσω.
Μοτσάκος Γιάννης - υποψήφιος για ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
-
Yiannis Motsakos
Μοτσάκος Γιάννης - υποψήφιος για ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Sic semper tyrannis
-
Rainmaker
Re: Μοτσάκος Γιάννης - υποψήφιος για ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Yiannis Motsakos έγραψε: δεν ασχολούμαστε με ζωτικά κοινωνικά θέματα επειδή κάνουν "tzizz".
για σένα ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να ασχολούμαστε?
-
Yiannis Motsakos
Re: Μοτσάκος Γιάννης - υποψήφιος για ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Σίγουρα με καλά στελεχωμένες Ομάδες Εργασίας και Επιτροπές προγράμματος.
...πάντα μετά από την λέξη "στελέχωση", έρχεται και η ερώτηση: Ποιος θα πάρει μέρος στης ομάδες αυτές, αφού είμαστε ημείς και ο κούκος;
Ας κάνουμε μια σωστή οργάνωση και να δουλεύουν με έναν στόχο και όταν γίνουν οι αλλαγές από το καταστατικό που χρειάζονται,
μετά νομίζω ότι ακόμα και ένα άτομο να είναι σε κάθε τομέα, θα γίνει καλή δουλειά.
Αλλα η κοινωνία δεν θα περιμένει εμάς και θα βρει εναλλακτικές λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα, όπως και το βλέπουμε με τελευταίες δημοσκόπησης.
...πάντα μετά από την λέξη "στελέχωση", έρχεται και η ερώτηση: Ποιος θα πάρει μέρος στης ομάδες αυτές, αφού είμαστε ημείς και ο κούκος;
Ας κάνουμε μια σωστή οργάνωση και να δουλεύουν με έναν στόχο και όταν γίνουν οι αλλαγές από το καταστατικό που χρειάζονται,
μετά νομίζω ότι ακόμα και ένα άτομο να είναι σε κάθε τομέα, θα γίνει καλή δουλειά.
Αλλα η κοινωνία δεν θα περιμένει εμάς και θα βρει εναλλακτικές λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα, όπως και το βλέπουμε με τελευταίες δημοσκόπησης.
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Sic semper tyrannis