Θες να περάσεις πανεπιστήμιο; Άλλαξε Θρήσκευμα!

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
qwertyuiopasdfghjklz

Re: Θες να περάσεις πανεπιστήμιο; Άλλαξε Θρήσκευμα!

Δημοσίευσηαπό qwertyuiopasdfghjklz » 27 Αύγ 2012, 15:10

-mesitiko- έγραψε:
Εγώ έχω 3 παιδιά τα γράφω εσπερινό ,ξοδεύω λιγότερα ή καθόλου σε φροντιστήρια και έχουν σίγουρη είσοδο σε ΑΕΙ (τα ΤΕΙ με αυτές τις "ρυθμίσεις" έχουν βαθμό πρόσβασης 2 έως 3 -κάπου είδα με 1,7- αστεία πράγματα)

Αν είσαι μεγαλολαμόγιο, λαδώνεις τον διευθυντή του εσπερνού και είναι το παιδί σου μαθητής φαντωμάς, δεν πατάει καθόλου στο εσπερινό αλλά οι απουσίες του δεν μετράνε. Συμβαίνει και στα καλύτερα εσπερινα, πίστεψέ με. Αν είσαι μικρολαμόγιο, αρκετά πλούσιος αλλά δεν μπορείς να λαδώσεις την μηχανή, πρέπει τότε να πληρώνεις κάποιες λίγες ασφαλιστικές εισφορές (σεπτέμβριος-οκτώβριος που γίνονται οι εγγραφές) στα παιδιά σου για να φαίνονται ότι εργάζονται, και πρέπει επίσης το παιδί σου να μην είναι μεγαλομπουμπούκος και μείνει απο απουσίες. Αν τα κάνεις αυτά, έχεις την ιατρική αθηνών με 11 στα 20 στο τσεπάκι σου.

αν δεν είσαι μεγαλολαμόγιο ή μικρολαμόγιο, τότε ανήκεις στο 95% των ελλήνων, στην κατηγορία του μεγαλομαλάκα, αυτού που ανέχεται μια τέτοια παραθυρούκλα εις βάρος των παιδιών του.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και qwertyuiopasdfghjklz, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Publicsandbox/pirategov/parliament
http://www.youtube.com/watch?v=3gkqNvx-RwQ

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 27 Αύγ 2012, 15:11

ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19170
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝ. ΗΜ. 18578
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ. 19083
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΙΝ.ΚΡΙΤ. ΗΜ. 19098
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝ. ΗΜ. 15614
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣ. 17094
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝ. ΕΣ. 11508

υπάρχει τρίτεκνοι εσπερινό ?

ρωτάω σοβαρά qwertyuiopasdfghjklz
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

qwertyuiopasdfghjklz

Δημοσίευσηαπό qwertyuiopasdfghjklz » 27 Αύγ 2012, 15:23

-mesitiko- έγραψε:ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΜ. 19170
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝ. ΗΜ. 18578
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΗΜ. 19083
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΟΙΝ.ΚΡΙΤ. ΗΜ. 19098
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝ. ΗΜ. 15614
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣ. 17094
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝ. ΕΣ. 11508

υπάρχει τρίτεκνοι εσπερινό ?

ρωτάω σοβαρά qwertyuiopasdfghjklz

και εγώ πολύ σοβαρά μιλάω.

νομίζω μια κατήγορία μπορείς να διαλέξεις, δεν μπορείς να κάνεις συνδυασμούς.

δηλαδή ένας μουσουλμάνος, τρίτεκνος και με κοινωνικά κριτήρια (τα λαμόγια,για να μην το πουν οικονομικα κριτήρια, το λένε κονωνικά, για να περνάνε από εκεί όλα τα μπουμπούκια τους που έχουν ψεύτικη βεβαίωση δυσλεξίας), μάλλον διαλέγει την κατηγορία μουσουλμάνος.

Για το εσπερινό τρίτεκνος, ψάξε στο αρχείο που έδωσα. Μάλλον δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και qwertyuiopasdfghjklz, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Publicsandbox/pirategov/parliament

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 27 Αύγ 2012, 15:26

qwertyuiopasdfghjklz έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:
Εγώ έχω 3 παιδιά τα γράφω εσπερινό ,ξοδεύω λιγότερα ή καθόλου σε φροντιστήρια και έχουν σίγουρη είσοδο σε ΑΕΙ (τα ΤΕΙ με αυτές τις "ρυθμίσεις" έχουν βαθμό πρόσβασης 2 έως 3 -κάπου είδα με 1,7- αστεία πράγματα)

Αν είσαι μεγαλολαμόγιο, λαδώνεις τον διευθυντή του εσπερνού και είναι το παιδί σου μαθητής φαντωμάς, δεν πατάει καθόλου στο εσπερινό αλλά οι απουσίες του δεν μετράνε. Συμβαίνει και στα καλύτερα εσπερινα, πίστεψέ με. Αν είσαι μικρολαμόγιο, αρκετά πλούσιος αλλά δεν μπορείς να λαδώσεις την μηχανή, πρέπει τότε να πληρώνεις κάποιες λίγες ασφαλιστικές εισφορές (σεπτέμβριος-οκτώβριος που γίνονται οι εγγραφές) στα παιδιά σου για να φαίνονται ότι εργάζονται, και πρέπει επίσης το παιδί σου να μην είναι μεγαλομπουμπούκος και μείνει απο απουσίες. Αν τα κάνεις αυτά, έχεις την ιατρική αθηνών με 11 στα 20 στο τσεπάκι σου.

αν δεν είσαι μεγαλολαμόγιο ή μικρολαμόγιο, τότε ανήκεις στο 95% των ελλήνων, στην κατηγορία του μεγαλομαλάκα, ατού που ανέχεται μια τέτοια παραθυρούκλα εις βάρος των παιδιών του.

Αυτό που λές για τους φαντομάδες γίνεται και στα ΙΕΚ (δημόσια και ιδιωτικά), πληρώνεις το εξάμηνο, μιλάς με τον διευθυντή, και δεν πατάς ποτέ πόδι στην σχολή, έχεις φοβερές μειώσεις σε ενοίκια, φοιτητικές πιστωτικές κάρτες (άτοκες δόσεις), φορολογικές δηλώσεις, και πολλά άλλα, και τελειώνεις κανονικά ακόμα και εάν γράψεις μόνο το όνομα σου στις εξετάσεις και έχεις και πτυχίο. Και όλα αυτά απλώς με μια αίτηση εγγραφής στο ΙΕΚ που σε ενδιαφέρει, μίλημα στον διευθυντή (που κερδισμένος βγαίνει και ο ίδιος και η σχολή του), και μία παρουσίαση στις εξετάσεις.

Μην μιλήσω για τα ΤΕΙ που έχω φίλους και φίλες που δεν έχουν πατήσει πόδι πάνω από 1,5 χρόνο και σπουδάζουν κανονικά. Μένουν στα μαθήματα, τα οποία τα δίνουν στα άλλα εξάμηνα, με φουλ σκονάκια και αντιγραφές, και όσοι αποφοίτησαν δεν έμαθαν τίποτα αλλά έχουν πτυχίο κανονικά για να δουλέψουν.

Λοιπόν, το πρόβλημα νομίζετε ότι είναι μόνο στο Λύκειο, που να δείτε τι γίνεται στα πανεπιστήμια. Το να έχει κανείς κριτήρια για να περάσει πιο εύκολα προσωπικά μου φαίνεται εμένα εντάξει και μπράβο τους.

Εκτός βεβαίως εάν βάλουν τόσο πολλά μόρια και σχεδόν καθόλου κριτήρια και είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μετά σε κάποια σχολή έτσι ώστε μετά οι μισοί+ έλληνες να μην καταφέρουν ποτέ να σπουδάσουν κάτι.

Πάντα υπάρχουν λύσεις.

Πάντως εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω για τα κριτήρια που υπάρχουν.

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 27 Αύγ 2012, 15:28

εφόσον υπάρχει πολύτεκνο εσπερινό ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)

qwertyuiopasdfghjklz

Δημοσίευσηαπό qwertyuiopasdfghjklz » 27 Αύγ 2012, 15:32

kailor έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:

αν δεν είσαι μεγαλολαμόγιο ή μικρολαμόγιο, τότε ανήκεις στο 95% των ελλήνων, στην κατηγορία του μεγαλομαλάκα, ατού που ανέχεται μια τέτοια παραθυρούκλα εις βάρος των παιδιών του.

Αυτό που λές για τους φαντομάδες γίνεται και στα ΙΕΚ (δημόσια και ιδιωτικά), πληρώνεις το εξάμηνο, μιλάς με τον διευθυντή, και δεν πατάς ποτέ πόδι στην σχολή, έχεις φοβερές μειώσεις σε ενοίκια, φοιτητικές πιστωτικές κάρτες (άτοκες δόσεις), φορολογικές δηλώσεις, και πολλά άλλα, και τελειώνεις κανονικά ακόμα και εάν γράψεις μόνο το όνομα σου στις εξετάσεις και έχεις και πτυχίο. Και όλα αυτά απλώς με μια αίτηση εγγραφής στο ΙΕΚ που σε ενδιαφέρει, μίλημα στον διευθυντή (που κερδισμένος βγαίνει και ο ίδιος και η σχολή του), και μία παρουσίαση στις εξετάσεις.

Μην μιλήσω για τα ΤΕΙ που έχω φίλους και φίλες που δεν έχουν πατήσει πόδι πάνω από 1,5 χρόνο και σπουδάζουν κανονικά. Μένουν στα μαθήματα, τα οποία τα δίνουν στα άλλα εξάμηνα, με φουλ σκονάκια και αντιγραφές, και όσοι αποφοίτησαν δεν έμαθαν τίποτα αλλά έχουν πτυχίο κανονικά για να δουλέψουν.

Λοιπόν, το πρόβλημα νομίζετε ότι είναι μόνο στο Λύκειο, που να δείτε τι γίνεται στα πανεπιστήμια. Το να έχει κανείς κριτήρια για να περάσει πιο εύκολα προσωπικά μου φαίνεται εμένα εντάξει και μπράβο τους.

Εκτός βεβαίως εάν βάλουν τόσο πολλά μόρια και σχεδόν καθόλου κριτήρια και είναι πολύ δύσκολο να περάσεις μετά σε κάποια σχολή έτσι ώστε μετά οι μισοί+ έλληνες να μην καταφέρουν ποτέ να σπουδάσουν κάτι.

Πάντα υπάρχουν λύσεις.

Πάντως εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω για τα κριτήρια που υπάρχουν.

Μην βγαίνεις εκτός θέματος, δεν μιλάμε γενικά για την διαφθορά στην παιδεία.
Μιλάμε ειδικά για τις πανελλήνιες εξετάσεις, όπου ο μέσος μεγαλομαλάκας έλληνας νομίζει ότι είναι αδιαβλητες, και ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες.

qwertyuiopasdfghjklz

Δημοσίευσηαπό qwertyuiopasdfghjklz » 27 Αύγ 2012, 15:36

-mesitiko- έγραψε:εφόσον υπάρχει πολύτεκνο εσπερινό ?

Μα ακριβώς αυτό κάνουν τα λαμόγια. Αλλάζουν τα νούμερα των ποσοστόσεων εισαγωγής των ειδικών κατηγοριών (εν ανάγκη φτιάχνουν και μια νέα ειδική κατηγορία αν δεν βολεύονται), για να μην λέει ο κόσμος βάζουν και κάποιους αναξιοπαθούντες για παραπετασμα καπνού (μουσουλμάνους, κοινωνικά κριτήρια, πολύτεκνους), και βολεύουν έτσι τα παιδιά τους.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 27 Αύγ 2012, 15:41

qwertyuiopasdfghjklz έγραψε:Μην βγαίνεις εκτός θέματος, δεν μιλάμε γενικά για την διαφθορά στην παιδεία.
Μιλάμε ειδικά για τις πανελλήνιες εξετάσεις, όπου ο μέσος μεγαλομαλάκας έλληνας νομίζει ότι είναι αδιαβλητες, και ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες.

Αυτό προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις... Ναι έχουν ίσες ευκαιρίες, για τους εξής λόγους:

* Όσοι έχουν μαθησιακά προβλήματα, περνάνε με χαμηλότερο βαθμό (και έτσι πρέπει να συνεχίσει να γίνεται)
* Όσοι δεν είναι Έλληνες περνάνε με χαμηλότερο βαθμό (απόλυτα κατανοητό, διότι η Ελληνική γλώσσα, είναι από τις δυσκολότερες στον κόσμο)
* Εάν είσαι τρίτεκνος ή πολύτεκνος, πάλι περνάς με χαμηλότερο βαθμό (φυσικό είναι το κράτος να δίνει στις πολύτεκνες οικογένειες περισσότερα κριτήρια για καλύτερη ζωή)
* Για το εσπερινό λύκειο (μπράβο τους, μόνο και μόνο που το επιλέξανε να χάσουν περισσότερα χρόνια από την ζωή τους στο λύκειο, αντί να διασκεδάζουν ή να κάνουν κάτι άλλο, ή να επιλέξουν τα ημερήσια λύκεια και σε 3 χρόνια να έχουν τελειώσει)

Ελπίζω να κατάλαβες την λογική μου.... Εγώ πάντως ίσως έβαζα και περισσότερα κριτήρια, άμα θέλουν τα παιδιά να σπουδάσουν, με γειά τους με χαρά τους, ποιός θα είμαι εγώ που θα τους εμποδίσει?

Άμα δεν σου φτάνουν οι σχολές φτιάξε και άλλες, χώρισε τες ανάλογα με τον βαθμό που πέρνουν και τα κριτήρια, αλλά όχι να μένουν εκτός παιδιά που θέλουν πραγματικά να σπουδάσουν.

qwertyuiopasdfghjklz

Δημοσίευσηαπό qwertyuiopasdfghjklz » 27 Αύγ 2012, 15:50

τελικά υπάρχουν τρίτεκνοι εσπερινοί.

π.χ. 112 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΣ. 9329
Τελευταία επεξεργασία από 2 και qwertyuiopasdfghjklz, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 27 Αύγ 2012, 16:00

τελικά υπάρχουν τρίτεκνοι εσπερινοί.

π.χ. 112 ΙΣΤΟPΙΑΣ & ΑPΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΣ. 9329

ισχύει μόνο όταν οι θέσεις χ 3%-4% δίνουν πάνω από μονάδα
π.χ. 150 εισακτέοι χ 3% = 4,5 τρίτεκνοι (το στρογγυλεύουν στο 4 λόγω της πολιτικής περικοπής εισακτέων)
αν 30 εισακτέοι χ 3% = 0,90 τρίτεκνοι,δηλαδή κανένας
(πρώην -mesitiko-)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες