laskaris_vasilis έγραψε:
Προφανώς όμως το δικαίωμα
του λόγου είναι "αναμφησβήτητο", επομένως δεν πρέπει να "αποκλύεται" κανείς, διότι:
qwertyuiopasdfghjklz έγραψε:
"Σε αυτούς πρέπει να αποφασίοσουν οι κομματικοί πειρατές να τους δωσουν ψήφο, αλλά αν η πλαστή πλειοψηφία των κομματικών πειρατών επιμείνει στους αποκλεισμόυς, πρέπει μετά ο καθένας πειρατής ξεχωριστά που σέβεται την καθολική δημοκρατία, να ανοίξει την πόρτα στους εξοστρακισμένους, μέσω του προσωπικού κωδικού του"
Τα μπέρδεψες. To quote που παραθέτεις , αφορά το δικαίωμα της ψήφου, και όχι του λόγου.
Και αυτό που ουσιαστικά λέω, αυτό που διατυπώνω ως
αρχή που πρέπει να ακολουθεί οποιοσδήποτε πιστεύει στην πραγματική και καθολική δημοκρατία, είναι ότι,
αν βρεθούμε ως μέλη μέσα σε μια κατασκευασμένη και πλαστή πλειοψηφία που απαγορεύει σε οποιοαδήποτε μειοψηφία να ψηφίσει, τότε εμείς, εφόσον εξακολουθούμε να έχουμε δικαίωμα ψήφου σε αυτό το μόρφωμα, οφείλουμε να δωρίσουμε κομμάτι της ψήφου μας στους κατατρεγμένους.
Αυτη ακριβώς την αρχή πρέπει να εφαρμόζουν και οι πειρατές βουλευτές. Εφόσον θα βρίσκονται μέσα στην πλαστή και κατασκευασμένη πλειοψηφία των 300 της βουλής που απαγορεύει στα 9.000.000 έλληνες να ψηφίσουν για τα νομοσχέδια, τότε οι πειρατές βουλευτές, εφόσον έχουν δικαίωμα ψήφου στην βουλή, οφείλουν να δωρίσουν την ψήφο τους στα 9.000.000, και να ψηφίζουν σύμφωνα με την βούληση του λαού και όχι σύμφωνα με την δική τους βούληση.
kailor έγραψε:
μήπως θα μου πεις και ποιά είναι η γνώμη μου για κάποια πράγματα?
ψηφίζω αυτό που θεωρώ εγώ κατά την γνώμη μου σωστό. Άλλο ψηφίζω, άλλο δέχομαι τις αποφάσεις ολονών. Έχει μεγάλη διαφορά.
Αυτη ακριβώς την αρχή πρέπει να εφαρμόσει και ο kailor, αν πιστεύει στην καθολική δημοκρατία και όχι στην κομματική. Εφόσον θα βρίσκεται μέσα στην πλαστή και κατασκευασμένη πλειοψηφία των επωνύμων μελών του κόμματος που απαγορεύει στα μη μέλη και στους ανώνυμους να ψηφίζουν, τότε ο kailor, εφόσον διατηρεί δικαίωμα ψήφου στο κόμμα, οφείλει να δωρίσει την ψήφο του στους ανώνυμους και στα μη μέλη, και να ψηφίζει σύμφωνα με την βούληση τους και όχι σύμφωνα με την δική του βούληση.
http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Publicsandbox/pirategov/parliament
http://www.youtube.com/watch?v=3gkqNvx-RwQ