Ζωντανή ανταπόκριση από το mumble

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
ergoil
Επικοινωνία:

Re: Ζωντανή ανταπόκριση από το mumble

Δημοσίευση από ergoil »

baskin έγραψε:
ergoil έγραψε:
baskin έγραψε:Περνάμε σε άλλα επίπεδα.. http://is.gd/0Q1hmo

αίσχος!δεν έχει κανένας κανένα δικαίωμα να αναφέρεται σε επώνυμο μέλος, σε χώρο εκτός ελέγχου.
Παρακαλώ με χιούμορ εδώ, είμαστε σε FLAME ON.
Tι χιούμορ ρε φίλε υπαρχει, στο να παίρνει ο καθένας το όνομά σου και να σε διασύρει στο ιντερνετ;
Tο έχω ξαναδει το έργο. Nα πετάξεις στα σκουπίδια το ψευδώνυμό σου, και να γίνεις ανώνυμος τώρα.

Kαι μην μου πεις ότι είσαι ανώνυμος έχοντας το ίδιο ψευδώνυμο. Mε δύο κλικ ο καθένας μπορεί να μάθει ποιός είναι ο baskin.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από baskin »

ergoil έγραψε:Tι χιούμορ ρε φίλε υπαρχει, στο να παίρνει ο καθένας το όνομά σου και να σε διασύρει στο ιντερνετ;
Tο έχω ξαναδει το έργο. Nα πετάξεις στα σκουπίδια το ψευδώνυμό σου, και να γίνεις ανώνυμος τώρα.

Kαι μην μου πεις ότι είσαι ανώνυμος έχοντας το ίδιο ψευδώνυμο. Mε δύο κλικ ο καθένας μπορεί να μάθει ποιός είναι ο baskin.
Δεν έχω τέτοια προβλήματα, είμαι εκπαιδευμένος σαμουράι...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

πάντως για να δημοσιεύει αλλού, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.

ή τον λόγοκρίνουν εδώ οι μοντ, ή είναι .α.α.ας.

Για να αποδείξεις το δεύτερο, καλό είναι να υπάρχει mirror αυτούσιο το κείμενό του εδώ, και να αναδημοσιεύονται και τα σχόλια από εκεί.
Έτσι ώστε να φαίνεται ότι η λογοκρισία βρίσκεται εκεί, και όχι εδώ, αφού εδώ έχει παραπάνω σχόλια.

Η ουσία είναι ότι, ενώ δεν πρέπει να υπάρχει λογοκρισία, από την άλλη δεν πρέπει και η πληροφορία που αφορά επωνύμους να ξεφεύγει από τα πλαίσια που της έχουμε θέσει. Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος για την προσωπικότητα κάποιου. Όταν κάποιο μήνυμα προσβάλει την προσωπικότητα κάποιου πρέπει να μπορεί να διαγράφεται, και αυτό δεν είναι λογοκρισία.

Φυσικά το φάουλ που έγινε παραπάνω δεν είναι ότι σε προσέβαλαν. Είναι ότι δεν τήρησαν τον παραπάνω κανόνα, τον κανόνα που λέει ότι η πληροφορία που αναφέρεται σε επώνυμα πρόσωπα δεν πρέπει να ξεφεύγει.

τουλάχιστον δηλαδή ας κρατούσε το κείμενο, αλλά ας διέγραφε τις αναφορές σε εσένα.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Το κείμενο υπάρχει αυτούσιο και στο forum.

Το πρόβλημα είναι ότι οι εμπνευστές των ΛΟΓΩΝ, δεν μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν τις απαντήσεις ΤΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ. Χρησιμοποιούν το forum (που το βρίζουν ως χαοτικό) μόνο για ΛΕΝΕ και όχι για να ΑΚΟΥΝΕ.
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

πρέπει σοβαρά να σκεφτούμε να φτιάξουμε και μια πλατφόρμα δυλσεξικών.
αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν.
πραγματικά ενώ το θεωρούσα τελευταία προτεραιότητα, τείνω να καταληξω ότι ίσως πρέπει να γίνει πρώτη.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δώσουμε κάποια τεχνική λύση , έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να ακούει τις συζητήσεις στις πλατφόρμες, παρά να τις διαβάζει. Μια μηχανή δηλαδή που θα διαβάζει κείμενα, θα μετράει πόσοι μιλάνε εκεί, θα διαλέγει ισάριθμες διαφορετικές χροιές φωνών, και θα αρχίζει να διαβάζει το κείμενο.

Μπορείς να το βάλεις στο κουμπασο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ergoil την 17 Ιούλ 2012, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

Αν σου πω ότι το έχω σκεφτεί και εγώ...
ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ergoil »

baskin έγραψε:Αν σου πω ότι το έχω σκεφτεί και εγώ...
Δεν είναι αστείο, και να σου πώ κάτι, η γραφή ίσως τελικά είναι αφύσικο πράγμα.
Φαντάσου τον πρωτόγονο άνθρωπο που ήταν στην φύση , με όλες τις αισθήσεις του οξυμένες, πως αντιμετώπιζε το νέο είδος ανθρώπων που καθόταν και ξημεροβραδιαζόταν πάνω σε κάτι ορνιθοσκαλίσματα. Πραγματικά αφύσικη συμπεριφορά η ανάγνωση και η γραφή, και ίσως είναι και φυσιολογικό που κάποιοι δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί.

Σε ακόμα ποιο προχωρημένο στάδιο, μπορεί να το κάνουμε και talk show όπως στην τηλεόραση, όπου θα χωρίσουμε την οθόνη σε αρκετά παράθυρα, και θα εμφανίζονται cartoon με animation! :lol:

Για δες το. Ωραίο δε φαίνεται;
Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol:

Περιμένω το troll_radio και το troll_tv πρότζεκτ να μπει στο κουμπάσο (όπως επίσης ακόμα περιμένω να ανοίξουν οι πλατφόρμες για τους ανώνυμους για να μπορώ να δουλεύω εκεί). Να βάλεις επίσης και ένα βερσιον κοντρολ (και το βικι κάνει δηλαδή αν έχει ιστορικό) να γράφουμε ανώνυμο κώδικα, ο οποίος να ψηφίζεται από πιστοποιημένους.

Στο τελικό στάδιο η γραφή, η ομιλία και η εικόνα θα πρέπει να ενοποιηθούν. Θα υπάρξει δηλαδή μια ενιαία πλατφόρμα, όπου ο καθένας θα μπορεί να εισάγει την πληροφορία σε όποια μορφή θέλει (γραπτώς, μιλώντας ή με βίντεο), και να την βλέπει επίσης σε όποια μορφή θέλει. Οι αλγόριθμοι αναγνώρισης φωνής έχουν φτάσει σε αρκετά καλό επίπεδο και μπορούν να υποτηρίξουν μια τέτοια υπερπλατφόρμα.
manos_

Δημοσίευση από manos_ »

Γλυφτείτε να δούμε πού θα το φτάσετε
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
baskin

Δημοσίευση από baskin »

manos_ έγραψε:Γλυφτείτε να δούμε πού θα το φτάσετε
Είμαστε σε FLAME ON, όλα επιτρέπονται.
manos_

Η ανοησία κρύβεται πίσω από τεχνική ορολογία, μαθηματικά κλπ

Δημοσίευση από manos_ »

Άλμπερτ Αϊνστάιν έγραψε:Δεν έχεις πλήρη κατανόηση για κάτι αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις και στη γιαγιά σου.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”