Ξεχρεώμα.

Δράσεις, συναντήσεις και εκδηλώσεις που μας ενδιαφέρουν.
pav

Re: Ξεχρεώμα.

Δημοσίευσηαπό pav » 14 Ιούλ 2012, 18:57

Και κάτι ακόμη - έχω βαρεθεί αυτή την αρρωστημένη κατάσταση αποχής και αδιαφορίας.

5 άτομα στο φόρουμ, 5 ακόμη παίζουν με τον ίζνο, 5 στο κουμπάσο και 15 στο mumble, σύνολο 30 το πολύ. Και θέλουμε και συνέδριο. @@@

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:00

pav έγραψε:Και κάτι ακόμη - έχω βαρεθεί αυτή την αρρωστημένη κατάσταση αποχής και αδιαφορίας.

5 άτομα στο φόρουμ, 5 ακόμη παίζουν με τον ίζνο, 5 στο κουμπάσο και 15 στο mumble, σύνολο 30 το πολύ. Και θέλουμε και συνέδριο. @@@

Εδώ ρε Παύλο, απέχει η Δ.Ε. από όλα....

"Νέο Λειτουργικό" χωρίς συμμετοχή στα ψηφιακά συστήματα (και ειδικά από την Δ.Ε. για να δίνει το παράδειγμα) δεν γίνεται... Όλα τα άλλα (πέρι χάους του forum και δυσκολίας) είναι απλές μπανανόφλουδες...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:01

pav έγραψε:Και κάτι ακόμη - έχω βαρεθεί αυτή την αρρωστημένη κατάσταση αποχής και αδιαφορίας.

pav, το έχω πει αλλού... είναι καλοκαίρι. πόσοι από εμάς είμαστε σε διακοπές? πόσοι ίσως κουραστήκαμε με το τρέξιμο και θέλουμε να χαλαρώσουμε λίγο? Μπορεί κάποιοι να δουλεύουν ειδικά για season.

επίσης υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι να σπάστηκαν και να μην μπαίνουν γιατί απλώς δεν μπήκαμε στην βουλή. υπάρχει και αυτή η πιθανότητα....

προσωπικά πιστεύω ότι από τέλος Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να είμαστε πιο πολλοί μέσα.....

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:03

baskin έγραψε:

Εδώ ρε Παύλο, απέχει η Δ.Ε. από όλα....

Στράτο, εδώ κάνεις λάθος ο Μαριόττι είναι καθημερινά μέσα στο mumble και συμμετέχει ενεργά, η χριστίνα μπαίνει συχνά, όπως και ο ανδριαννός μερικές φορές. και εχτές ή προχτές είχαν και συνεδρίαση στο mumble.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:03

kailor έγραψε:προσωπικά πιστεύω ότι από τέλος Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να είμαστε πιο πολλοί μέσα.....

Να αλλάξουμε τότε τις ημερομηνίες για το συνέδριο, γιατί σε δύο μήνες δεν ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ. Να το κάνουμε τα Χριστούγεννα που είπε ο Παύλος.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:05

kailor έγραψε:Στράτο, εδώ κάνεις λάθος ο Μαριόττι είναι καθημερινά μέσα στο mumble και συμμετέχει ενεργά, η χριστίνα μπαίνει συχνά, όπως και ο ανδριαννός μερικές φορές. και εχτές ή προχτές είχαν και συνεδρίαση στο mumble.

Όχι Χρήστο. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ MUMBLE. Είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. Ούτε στο liquid δεν έχουν μπει να δοκιμάσουν τις ψηφοφορίες.

ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ, με το συμπάθιο, που μπαίνουν στο mumble.

Πάω να πιο καμιά μπύρα, γιατί μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται και έχεις φάει και εσύ κόλλημα με το MUMBLE το οποίο καλό είναι να καταλάβεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 14 Ιούλ 2012, 19:06

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:προσωπικά πιστεύω ότι από τέλος Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να είμαστε πιο πολλοί μέσα.....

Να αλλάξουμε τότε τις ημερομηνίες για το συνέδριο, γιατί σε δύο μήνες δεν ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ. Να το κάνουμε τα Χριστούγεννα που είπε ο Παύλος.

την γνώμη μου μόνο μπορώ να σου πώ Στράτο... δεν ξέρω οι άλλοι τι θέλουν. Για χριστούγεννα δεν θα πετύχαινε, γιατί απλώς ο κόσμος έχει μάθει να γιορτάζει τα χριστούγεννα οικογενειακά, ή να πηγαίνει κάπου να ξεκουραστούν.

Αλλά πιστεύω ότι θα προλάβουμε άμα τρέξουμε όλοι μας... Αφότου κλειδώσει η ημερομηνία εγώ από εδώ από το χωριό θα ψάξω μέσω τηλεφώνου και email για δωρεάν αίθουσες από κάτι γνωστούς που έχω στην Αθήνα, για τζάμπα αίθουσα.

είναι μια αρχή.... τέλος πάντων.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 14 Ιούλ 2012, 19:08

kailor έγραψε:pav, το έχω πει αλλού... είναι καλοκαίρι. πόσοι από εμάς είμαστε σε διακοπές? πόσοι ίσως κουραστήκαμε με το τρέξιμο και θέλουμε να χαλαρώσουμε λίγο? Μπορεί κάποιοι να δουλεύουν ειδικά για season.

επίσης υπάρχει και η πιθανότητα κάποιοι να σπάστηκαν και να μην μπαίνουν γιατί απλώς δεν μπήκαμε στην βουλή. υπάρχει και αυτή η πιθανότητα....

προσωπικά πιστεύω ότι από τέλος Σεπτεμβρίου θα αρχίσουμε να είμαστε πιο πολλοί μέσα.....

Ακόμη κι αν είναι έτσι, το συνέδριο ετοιμάζεται για αρχές Νοεμβρίου, δηλαδή ένα μήνα μετά. Στο συνέδριο θα τροποποιήσουμε το καταστατικό. Από τα 20 θέματα που έχουμε εντοπίσει ως τώρα στο καταστατικό, πόσα έχουν κλείσει ή είναι σε καλό δρόμο;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 14 Ιούλ 2012, 19:09

kailor έγραψε:την γνώμη μου μόνο μπορώ να σου πώ Στράτο... δεν ξέρω οι άλλοι τι θέλουν. Για χριστούγεννα δεν θα πετύχαινε, γιατί απλώς ο κόσμος έχει μάθει να γιορτάζει τα χριστούγεννα οικογενειακά, ή να πηγαίνει κάπου να ξεκουραστούν.

Αλλά πιστεύω ότι θα προλάβουμε άμα τρέξουμε όλοι μας... Αφότου κλειδώσει η ημερομηνία εγώ από εδώ από το χωριό θα ψάξω μέσω τηλεφώνου και email για δωρεάν αίθουσες από κάτι γνωστούς που έχω στην Αθήνα, για τζάμπα αίθουσα.

είναι μια αρχή.... τέλος πάντων.

Μαζί μιλάμε τόση ώρα ή μιλάω σε φάντασμα. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΩ (και πάλι) όλα τα άλλα, αν δεν λυθεί το ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 14 Ιούλ 2012, 19:14

Όσο για την Δ.Ε., η δική μου εντύπωση, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν, είναι πως απέχουν σκόπιμα. Το λάθος είναι ότι ενώ απέχουν, εμφανίζονται κάπου κάπου και αποφασίζουν.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες