Πρόταση έναρξης ψηφοφορίας για την πόλη του Συνεδρίου

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
kailor

Re: Πρόταση έναρξης ψηφοφορίας για την πόλη του Συνεδρίου

Δημοσίευση από kailor »

pav έγραψε: Και όλα αυτά μόνο για το Liquid, άσε πόσα άλλα τρέχουν. Κι έρχεσαι εδώ και λες ότι η ομάδα ΙΤ τα ξύνει, λες εξυπνάδες περί τριγωνομετρίας, μας λες ότι χρειάζονται μόνο 5 λεπτά αλλά και ορίζεις τις προτεραιότητές μας. Στην ομάδα ΙΤ τον τελευταίο μήνα είμαστε 2 άτομα, συν την υποστήριξη του Γιάννη περιστασιακά. Ο Ανδριανός επίσης έχει πολλά άλλα στο κεφάλι του κι ο Γιώργος έχει άλλες υποχρεώσεις αυτό τον καιρό. Αν προσθέσω ότι η συγγραφή οδηγού χρήσης δεν είναι δουλειά της ομάδας ΙΤ, το ότι εγώ είχα δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα επικουρικά και το ότι όλοι είμαστε εθελοντές, καταλαβαίνεις πόσο έξω φρενών με κάνουν τα λεγόμενά σου.

Και ερωτώ: Εφόσον ήξερες για το LiquidFeedback και συμμετείχες από τον Μάιο, τόσο καιρό γιατί δεν έγραψες οδηγό χρήσης; Όχι μόνο εσύ, Χρήστο, αλλά κι εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και σκέφτεσαι ότι θα το κάνει κάποιος άλλος.
Pav ποτέ μου δεν είπα ότι τα ξύνετε. Αντιθέτως καταλαβαίνω το τρέξιμο που είχατε, γιατί ο Στράτος με είχε βάλει και στις 3 πλατφόρμες (liquid, adhocracy, liquidizer) και τις δοκίμαζα. Και επίσης ξέρω τι δουλειά ρίχνετε συνεχώς από πίσω άσχετα εάν δεν φαίνεται.

Δεν έγραφα τόσο καιρό γιατί εκτός απ'το ότι γράφω χάλια κείμενα (σκατά τα κάνω στην σύνταξη προτάσεων και γραμματικά-συντακτικά). Και επίσης ακόμα δεν έχω μάθει καλά πως δουλεύει το liquid. Αλλά δεν θεωρώ σωστό να λές στον άλλο μπες, δούλεψε το και μάθε το. Πρέπει να του πεις έστω και 2 λόγια έστω και με 5 γραμμές.

Το να λες στον άλλον μπες και μάθε το, αντι να μαζέψει κόσμο, ο άλλος μπορεί να μην θέλει να σπαταλήσει τζάμπα το χρόνο του και αντί να τον προσελκύσεις να καταφέρεις να τον διώξεις.
pav

Re: Πρόταση έναρξης ψηφοφορίας για την πόλη του Συνεδρίου

Δημοσίευση από pav »

kailor έγραψε:Αλλά δεν θεωρώ σωστό να λές στον άλλο μπες, δούλεψε το και μάθε το. Πρέπει να του πεις έστω και 2 λόγια έστω και με 5 γραμμές. Το να λες στον άλλον μπες και μάθε το, αντι να μαζέψει κόσμο, ο άλλος μπορεί να μην θέλει να σπαταλήσει τζάμπα το χρόνο του και αντί να τον προσελκύσεις να καταφέρεις να τον διώξεις.
Μα δεν διαφώνησα με αυτό! Αντιθέτως, συμφωνώ απόλυτα. Γιαυτό έγραψα τις περιγραφές στο wiki και γιαυτό μετέφρασα όλα τα κείμενα βοήθειας (δεν καλύπτουν την απαίτηση για 2 λόγια και 5 γραμμές;). Γιαυτό έχω γράψει σε χίλια σημεία ότι οι ερωτήσεις ευπρόσδεκτες και γιαυτό είμαστε συνεχώς εδώ, απαντάμε σε ερωτήσεις και έχω επίγνωση πως χρειάζεται ένας οδηγός.

Το αν αυτό δεν ήταν αρκετό, να το δεχτώ, αλλά λυπάμαι πολύ, έχω ζωή και εκτός ΠΕΙΡ! Μέχρι να βρω χρόνο να γράψω οδηγό θα πρέπει να αρκεστείτε στα παραπάνω ή να αναλάβει κάποιος άλλος ------- πραγματικά, πως αλλιώς;

Τέλος, παρακαλώ λίγη παραπάνω προσοχή στο τι λέμε και στο πως το λέμε. Βρήκες ένα κενό και μπράβο σου που το συμπλήρωσες και προσφέρεσαι να το συνεχίσεις, οι υπαινιγμοί όμως ήταν άδικοι και προσβλητικοί. Εμένα προσωπικά μου κάνει καλό να περιμένω 30 λεπτά πριν απαντήσω. :)

Αλλά έχουμε βγει εκτός θέματος. Εάν συμφωνείς ας τ' αφήσουμε αυτά κι ας μείνουμε στον οδηγό χρήσης. Προτίθεται να βοηθήσει και ο Στέφανος, εδώ. Ας συντονιστούμε στο #106. Επειδή η αρχή είναι η πιο δύσκολη, θα έλεγα να ξεκινήσουμε με ένα σκελετό, ή στο wiki ή σε pad και κάθε ένας συμπληρώνει όπου μπορεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “1ο Συνέδριο”