Κομμουνισμός: Η μήτρα του Ναζιζμού

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Απάντηση
pelinio

Κομμουνισμός: Η μήτρα του Ναζιζμού

Δημοσίευση από pelinio »

Απόσπασμα ενός ντοκιμαντέρ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία διεθνώς και αναγνώρηση από όλα τα μεγάλα Πανεπιστήμια του κόσμου. Αλλά φυσικά δεν προβλήθηκε καν στην "δημοκρατική" Ελλάδα, την μόνη δυτική χώρα στην οποία Ακροδεξιοί-ναζιστές συμμετέχουν κανονικά στις εκλογές και η -Κομμουνιστική- βαρβαρότητα όχι μόνο είναι στο απυρόβλητο, αλλά παριστάνει από πάνω και τον τιμητή.
http://www.youtube.com/watch?v=5QMtcuSp9W0
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κομμουνισμός: Η μήτρα του Ναζιζμού

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

@pelinio

Αύριο, στο μπαλκόνι μου, θα είμαστε μαζεμένοι φίλοι για μπυρίτσες και τσιπουράκι.
Θεωρώ απαραίτητη την παρουσία σου!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
pelinio

Δημοσίευση από pelinio »

laskaris_vasilis έγραψε:@pelinio

Αύριο, στο μπαλκόνι μου, θα είμαστε μαζεμένοι φίλοι για μπυρίτσες και τσιπουράκι.
Θεωρώ απαραίτητη την παρουσία σου!!!!
Τώρα πια που με έμαθες δεν θεωρείς απαραίτητη την παρουσία μου. xD
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από laskaris_vasilis »

Με παρεξήγησες. Αγαπώ όλα τα πλάσματα (θηλαστικά, ερπετά, ψαράκια, πουλάκια) ακόμα και ότι αποτελεί την "χλωρίδα".
Τόσες γλάστρες έχω. Μία παραπάνω δεν θα με ενοχλήσει!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
pelinio

Δημοσίευση από pelinio »

laskaris_vasilis έγραψε:
Με παρεξήγησες. Αγαπώ όλα τα πλάσματα (θηλαστικά, ψαράκια, πουλάκια) ακόμα και ότι αποτελεί την "πανίδα".
Τόσες γλάστρες έχω. Μία παραπάνω δεν θα με ενοχλήσει!!!!
Δηλαδή με θεωρείς έναν ενοχλητικό που δεν μπορώ να σε ενοχλήσω; :S :?:

ΥΓ. Δεν πίνω είμαι μικρός ακόμα :lol:
Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Phoebus »

Απο προβολή μερικών δημοσιεύσεών σου και του παρόντος... είτε έχεις όντως μπερδευτεί - η δεν ξέρεις ακόμη να αξιολογείς πηγές μόνος σου και ουσιαστικά ζητάς έμμεσα την βοήθεια μας σε αυτό.

"The appeal to authority may take several forms. As a statistical syllogism, it will have the following basic structure:[1]
Most of what authority a has to say on subject matter S is correct.
a says p about S.
Therefore, p is correct."

Δεν ξέρω πόσο καλά είναι τα αγγλικά σου, αλλά θα στο μεταφράσω στα γρήγορα.
Η προσφυγή στην αυθεντία μπορεί να πάρει πολλές μορφές, σαν στατιστικός συλλογισμός - θα έχει την εξής απλή μορφή:
Τα περισσότερα απο οτι λέει μια αυθέντια (στην δική σου περίπτωση, δημοσιοποιημένη πήγή μιας και δεν μπένεις στον κόπο της αξιολόγησης πηγής) είναι σωστά. Α λεει Π για το Σ, άρα, το Π είναι σωστό.

Δεν μπορείς πάντα να επαρκείσαι στις πηγές, και μόνο στατιστικά (πόσοι είπαν το Π για το Σ;), αλλά ποιοτικά. Εκεί θα φτάσεις μόνο εάν βάλεις και τον ίδιο σου τον εαυτό να σκεφτεί.

Επι του παρόντος, για να έχεις ποιο εδραιωμένη άποψη, κατέβασε το βιβλίο του Μαρξ, εξέτασε εφαρμογές κουμουνισμού και απόκλισεις απο την θεωρία του - και μετά βλέπουμε.

http://www.gutenberg.org/files/21565/21 ... 1565-h.htm
Βιβλία με τον Μαρξ ώς συγγραφέα: http://www.gutenberg.org/ebooks/author/46
(Δωρέαν βιβλία, έχει σχεδόν τα πάντα χωρίς εμπορική μορφή που ανήκουν στην ανθρώπινη κληρονομιά).
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική συζήτηση”